- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
HAMıŞLERıMıZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SıSı07
3.....ETı_PUF
4.....SANAL
5.....NAGıHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76[/IMG]
:
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
listeyi düzelteyim derken elime yüzüme bulaştırdım bilmiyorumkismile
kıs kedersiz kimseler yok kıyamam sen tek başına neyapıyosun burda bend euzanayım dedim ama olmadı bırakmadı bu ağrı beni eşim gelsinde hemen gidelim bakalım ne çıkcak
tubişim kullanıcı paneline gir canım ( yukarda yazıyor) ordanda profili düzenle diye bir yer var
orayıda tıkla sonra kişisel rütbe diye bir yer var oraya yazıyorsun işte anlamadınmı dahaakannehir
kız sende beni salak ilan ettin ilahi 2 yıl el sanatlarıokudum 8 ay öğretmenlik yaptım bunu sölememdeki amaç o kadar ince işle uğraştım yani bunumu anlamıcam hayatım ama aynen dediğin gibi yapıyorum ama kaydettikten sonra formata uygun değildir yazısı çıkıyo ve yazdığım yazı aktifleşmiyo acaba mesaj sayımlamı alakalı neden aktifleşmediğini sordum sana canişimmmopuyorumnanaktan
bu arada eğitim durumum lise nasıl 2 yıl meslek okudun diye merak edebilirsin liseden sonra mesleki eğitime geçtim el sanatları nakış dalında ama bu sadece alanımda lisans sayıldığı için lise yazdım çünkü benim durumu açıklayan bi seçenek yoktu canişim.ne ayrıntıcı bi deliyim ya her eve lazımım valla :roflol::roflol::roflol:
estafurullah canım burdaki herkes benden daha üstün ilk okul mezunuyum bende en cahiliniz benim yane ..
tamam şimdi hatırladım benimde öyle oluyordu saolsun o yazıyıda yine kazen bey eklemişti :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?