Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canlarım bende çıkıyorum azcık uzanayım öpüyorum hepinizi

bu arada işyerine uçur bir su faturası gelmiş 58 yerine 584 gelmiş işin yoksa müdürlüğe git dilekçe ver itiraz ett offf bütün yanlışlıklar beni bulur klava:

kıs kedersiz kimseler yok kıyamam sen tek başına neyapıyosun burda bend euzanayım dedim ama olmadı bırakmadı bu ağrı beni eşim gelsinde hemen gidelim bakalım ne çıkcak

kedersizim ya sen bugün bana profil düzenleden istediğini yaz dedin ya isminin altına yazıyorum ama nedxense ismimin altında göremiyorum be canım ya

kıs kedersiz kimseler yok kıyamam sen tek başına neyapıyosun burda bend euzanayım dedim ama olmadı bırakmadı bu ağrı beni eşim gelsinde hemen gidelim bakalım ne çıkcak

git tabi canım ..çekilmez oluyor böbrek ağrısı allah acil şifa versin benim deli arkadaşıma olumunekankayizsmile

tubişim kullanıcı paneline gir canım ( yukarda yazıyor) ordanda profili düzenle diye bir yer var
orayıda tıkla sonra kişisel rütbe diye bir yer var oraya yazıyorsun işte anlamadınmı dahaakannehir

tubişim kullanıcı paneline gir canım ( yukarda yazıyor) ordanda profili düzenle diye bir yer var
orayıda tıkla sonra kişisel rütbe diye bir yer var oraya yazıyorsun işte anlamadınmı dahaakannehir

kız sende beni salak ilan ettin ilahi 2 yıl el sanatlarıokudum 8 ay öğretmenlik yaptım bunu sölememdeki amaç o kadar ince işle uğraştım yani bunumu anlamıcam hayatım ama aynen dediğin gibi yapıyorum ama kaydettikten sonra formata uygun değildir yazısı çıkıyo ve yazdığım yazı aktifleşmiyo acaba mesaj sayımlamı alakalı neden aktifleşmediğini sordum sana canişimmmopuyorumnanaktan

bu arada eğitim durumum lise nasıl 2 yıl meslek okudun diye merak edebilirsin liseden sonra mesleki eğitime geçtim el sanatları nakış dalında ama bu sadece alanımda lisans sayıldığı için lise yazdım çünkü benim durumu açıklayan bi seçenek yoktu canişim.ne ayrıntıcı bi deliyim ya her eve lazımım valla :roflol::roflol::roflol:

estafurullah canım burdaki herkes benden daha üstün ilk okul mezunuyum bende en cahiliniz benim yane ..
tamam şimdi hatırladım benimde öyle oluyordu saolsun o yazıyıda yine kazen bey eklemişti :kedi:

çatlaksın sen varya çatlak her eve lazımsın sen vallakaydirigubbakcemile3

estafurullah canım burdaki herkes benden daha üstün ilk okul mezunuyum bende en cahiliniz benim yane ..
tamam şimdi hatırladım benimde öyle oluyordu saolsun o yazıyıda yine kazen bey eklemişti :kedi:

oo bak şimdi olmadı valla bozuşurum senle bak üstünlük okumakla olmuyo kişilik karakterle oluyo öle insanlar görüyorumki çift üniv.okumuş ama hala saf cahil patavatsız sen varya nice üniversitelilere taş çıkarırsın benden pay biç kız onca okudum mesleğimi icraa ettim özel şirkette yönetici pozisyonunda çalıştım ama bak bugün böbrek için nereye gideceğimi sana sordumkaydirigubbakcemile3 aman o yazı bi süre kalsın kazen amcayı iice kızdırmayayım bira unutsun beni bayan problem oldum valla:roflol:

kız bu yıldız nerde neyse gelince okusun onun için çakşır suyu araştırdım aradım büroyu ama ne yazıkki yurt dışından sipariş almıyolarmış azeri hatuna sölersin hayatım ama aktarlarda kapsül şeklinde arı sütü var onu alabilir kocişine yada arı sütünü gr halinde satan bi yer vardır heralde men gidireem hepizi öpireem kedersizim allaha emanetimsin caniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…