Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

deli kız ne yaptıki adam sana

aaa niyeki ggııı naptı adam sana yasakkelime

bankada işim vardı halledip çıktım arkamdan biri sesleniyo sandımki bankada bişi unuttum buyrun dedim moruk ne dese iyi çok güzel kar yağıyo biraz yürüyelimmi bende ters ters bakıp yoluma devam ettim biraz sonra tekrar seslendi hava çok güzel biraz yürümekten ne çıkar dedi bende utanmaz kart seni dedim torunun yaşındayım utanmıyonmu terbiyesiz dedim senin gibi tatlı birine bu sözler çok argo yakışmadı arabam şurda bırakayım seni deyince bende taşkınlık yaptım geçirdim çantayı eşimi aradım ekip yolla dedim sonrada korkup kaçtım kaydirigubbakcemile3 oda ne halt oldu bilemem

tabi sonrada eşimin dalga malzemesi olmaktan kaçamadım sanada elli li adamlar bakar zaten dedi ama çok kızdı korkup kaçtığım için şubeye çekerdik dedi keşke kaçmasaydım gıı bak hayıflandım şimdi

:1shok: :1shok: :1shok: :1shok: AMAN ALLAHIM GERÇEKTEN DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ DERLERDE İANAMAZDIM KART ZAMPARA AZ BİLE ETMİŞSİN klava:

tuğbacım ben bekarken senin gibiydim evde deli gibi belime kadar suyun içinde banyo tuvalet temizlerdim
çorapsız terliksiz balkon yıkardım yaz kış demez cam kapı silerdim evlendim üç yıl sistitle uğraştım
şimdi hiç bi işimi rahat yapamıyorum kendimi kollamam gerekiyo onun için canının kıymetini bil ayda bir temizlik yapıncada oluyomuş suların içinde dolaşmadanda temizlik yapılıyomuş acı bir tecrübeyle öğrendim

kızlar sıze ıyı akŞamlar ben Çıkıyorum yemek yapıcam gÖrÜŞÜrÜz sonra
tubıŞım sende muhakkak acıle gıt ıhmal etme canıkom

öyle tekelerde varrrr

az bile yapmışın yaw ben olsam orda kafa göz girerimm

ağrıdan bişi yiyemedimki suyu nasıl içeyim nevom aç karnına içersem iice çöp kürdan olurum herifin yanında aslanın yanındaki pire derler bana akşam gidicem galiba öyle görünüyo ferhunde beni kurtarmıcak gideyim valla

aramızdaki fark ben bekarken PİS Bİ KIZDIM temizlik deyince evde annemle kavga ederdim yapmazdım şimdi dediğin gibi sudan çıkmaz oldum deterjan kokusu alınca sıvıyorum kolları hijyen manyağı oldum sormayın ya ama bende yeni yeni çekiyorum acısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…