şimdi gidememki eşim 19 30 da geliyo yalnız çıkamıyorum bu memlekette dışarı her defasında vukuatım oluyo çünkükaydirigubbakcemile3 en son geçen ay 45 50 li yaşlarda bi adamın karnına çanta geçirmiştim :lepi:
kedersiz ablam bende fatma aynur için aldıklarımı okudumm
esra içinde çok az kaldıı
aaa niyeki ggııı naptı adam sana yasakkelime
bankada işim vardı halledip çıktım arkamdan biri sesleniyo sandımki bankada bişi unuttum buyrun dedim moruk ne dese iyi çok güzel kar yağıyo biraz yürüyelimmi bende ters ters bakıp yoluma devam ettim biraz sonra tekrar seslendi hava çok güzel biraz yürümekten ne çıkar dedi bende utanmaz kart seni dedim torunun yaşındayım utanmıyonmu terbiyesiz dedim senin gibi tatlı birine bu sözler çok argo yakışmadı arabam şurda bırakayım seni deyince bende taşkınlık yaptım geçirdim çantayı eşimi aradım ekip yolla dedim sonrada korkup kaçtım kaydirigubbakcemile3 oda ne halt oldu bilemem
ben yazarken aynı anda sende yazmışsın tama ekliyorum şimdi
bankada işim vardı halledip çıktım arkamdan biri sesleniyo sandımki bankada bişi unuttum buyrun dedim moruk ne dese iyi çok güzel kar yağıyo biraz yürüyelimmi bende ters ters bakıp yoluma devam ettim biraz sonra tekrar seslendi hava çok güzel biraz yürümekten ne çıkar dedi bende utanmaz kart seni dedim torunun yaşındayım utanmıyonmu terbiyesiz dedim senin gibi tatlı birine bu sözler çok argo yakışmadı arabam şurda bırakayım seni deyince bende taşkınlık yaptım geçirdim çantayı eşimi aradım ekip yolla dedim sonrada korkup kaçtım kaydirigubbakcemile3 oda ne halt oldu bilemem
ayyy tuğbişin böbreklerin mi ağrıyomuş
hemen bol bol su içmeye başla en azından dr.a gidene kadar ağrını hafifletip böbrekleri temizler
canım ya iş. enfeksiyon kum taş filan değildir dikkat et valla dayan suya bak iyi gelecek...
kızlar sİze İyİ akŞamlar ben Çıkıyorum yemek yapıcam gÖrÜŞÜrÜz sonra
tubİŞİm sende muhakkak acİle gİt İhmal etme canİkom
tamam ablacım bu arada ismim melike
kızlar sİze İyİ akŞamlar ben Çıkıyorum yemek yapıcam gÖrÜŞÜrÜz sonra
tubİŞİm sende muhakkak acİle gİt İhmal etme canİkom
ben çıkıyorum yarın görüşürüz iyi akşamlar bana dua edin
BENDE NURCAN olumunekankayizsmile
tuğbacım ben bekarken senin gibiydim evde deli gibi belime kadar suyun içinde banyo tuvalet temizlerdim
çorapsız terliksiz balkon yıkardım yaz kış demez cam kapı silerdim evlendim üç yıl sistitle uğraştım
şimdi hiç bi işimi rahat yapamıyorum kendimi kollamam gerekiyo onun için canının kıymetini bil ayda bir temizlik yapıncada oluyomuş suların içinde dolaşmadanda temizlik yapılıyomuş acı bir tecrübeyle öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?