hey maşallah Nurcik e şipşak anlamışşşştt ne oliyi burda :82:anlaşılmayan birşey görmüyorum ben :86:arkadaş diyoki ,1 tatlı kaşığı bal ,bir tatlı kaşığı çörek otu ,bir tatlı kaşığı tarçını macun kıvamına getirip adetin 2. günü yemeye başlıyorsun adetin 12.gününe kadar her gün yemeye devam ediyorsun 12. günden sonra bırakıyorsun .bu karışımla beraber yaş veya kuru inciride macundan sonra mideye indiriyorsun .yani ben böyle anladım umarım doğru anlamışımdır
şifa bacım 2 ay sonra tedaviyemi başlıyorsunncanım benim inan çok sevindim adına.. ne güzel yaaa bütün kızlar tedavi için kolları sıvadık inşallah emeklerimizi boş çevirmez Rabbim inşallahhhhh
bugün kayıt için kursa gittim kaydımı oldum :87:3 ekimde başlıyormuş
inşş cnm inşş tüm bebek isteyenlerin olsun tez zamanda sana çizelge yapayımmıçok yordum hediyem hatıram olsun
benim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsınbildim bildimilk tahminim tuttu Nurcik miş :92: hg caniş
süt ve sarımsak buharı hakkında bilgisi olan varmı?bazıları ıyı gelir diyo bazılarıda rahimin büzüşmesine neden olur diyo tecrübeli arkadaşlar varmı?
özle bişi yapmadım halbuki :86: tamamen saf ve doğal halim :87: gül bacım gülelim heee ben sana artık lakap buldum :92: yazayımda onada gül :81: bundan sonra senin adın KAT KAT TATşifa valla bu akşam çok güldüm neşelendirdin kız beni
benim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsın
iyi olduğunu söyleyen de var yumurtalıkları haşlayan diyende var .hangisi doğru bilmiyorum ama.ben denemiştim canım ama sarmısak yerine maydanoz koymuştum ben :))akıntım falan olmuştu o ara ,sanırım iltihap falan varsa söküp temizliyor ama sakıncalı olan diyende var bilmiyorum karar senin canım bu arada aramıza hoşgeldin
sağol tatlım ..takı kursuna gidecem :87:nurcan hayırlı olsun hangi bölüme gideceksin
hey maşallah Nurcik e şipşak anlamışcnm inşş 2 ay ciddi ödemelerimiz var ondan sonra kolları sıvayacağız belkide 3 ay sonra olur ama 3 ayı aşmıcak inşşşş inşallah cnm inşşş müjdeler patlatalım inşşşşş ne kursuna kaydoldun :26: yani bugünde öyle sorular soruyomki millet beni salak zannedecek cnım yani hangi bölüm e kaydoldun örgücümü oldun yoksa
benim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsın
iyi olduğunu söyleyen de var yumurtalıkları haşlayan diyende var .hangisi doğru bilmiyorum ama.ben denemiştim canım ama sarmısak yerine maydanoz koymuştum ben :))akıntım falan olmuştu o ara ,sanırım iltihap falan varsa söküp temizliyor ama sakıncalı olan diyende var bilmiyorum karar senin canım bu arada aramıza hoşgeldin
:13:özle bişi yapmadım halbuki :86: tamamen saf ve doğal halim :87: gül bacım gülelim heee ben sana artık lakap buldum :92: yazayımda onada gül :81: bundan sonra senin adın KAT KAT TAThani soğuk bir memlekettesin yaaa:86: üşüdüğün için kat kat giyindiğinden koydum lakabı :81:
sarımsak ve süt daha etkiliymiş diye duydum adetten sonramı yapılıyo bigin varmı
cnm evlilik tarihini ay gün yıl şeklinde yazarmısıntşk ederim.....
bu söze ihtiyacım varmışbenim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsın
teşekkür ederim :87: saf saftirik şifa olmaktan çıktım yaaatebrik ederim doğru tahmin e tabi sen benden kıdemlisin arkadaşları daha iyi tanıyorsun
sağol tatlım ..takı kursuna gidecem :87:
ha 2 ay ha 3 ay arada çok zaman yok nasıl olsa hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun (kaç defa zaman yazmışım)
lara sormuş 15 tatil ne zaman diye ocak sonuna geliyor ozaman başlıycaz bizde inşallah daha 4 ay var benim tedaviyede:94:
yok kız örgü yoktubende takı ve tel kırma kursu arasında takıldım kaldım en son takıda karar kıldım bakalım sıkılırsam tel kırmayada giderim belki
adetten temizlendikten sonra diye biliyorum ben
selam naber KAT KAT TAT
deme öylebenim hiç bi sorunum yok gayet sağlıklı yumurtalıklarım ama nedense olmuyo bende anlam veremiyorum
söyle söyle az ses açıyım da dinleyeyimiydir
aldırma deli gönlüm giden gitsin sen şarkılar söyle
cnm evlilik tarihini ay gün yıl şeklinde yazarmısınbirde çizelgende ne not yazmamı istersin
bu söze ihtiyacım varmışyoksa saf şifa olacaktı adım az kalsın
teşekkür ederim :87: saf saftirik şifa olmaktan çıktım yaaao bana yeter :86:
evet cnm bu zamn içinde taşınıp yerleşme işimde hallolur inşşş
waayyy şıkır şıkır takılar tokalar yapıcann haaaaaaee yani sıkıcı bulursan zıpla tel kırmaya :86::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?