Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şşştt ne oliyi burda :82:anlaşılmayan birşey görmüyorum ben :86:arkadaş diyoki ,1 tatlı kaşığı bal ,bir tatlı kaşığı çörek otu ,bir tatlı kaşığı tarçını macun kıvamına getirip adetin 2. günü yemeye başlıyorsun adetin 12.gününe kadar her gün yemeye devam ediyorsun 12. günden sonra bırakıyorsun .bu karışımla beraber yaş veya kuru inciride macundan sonra mideye indiriyorsun .yani ben böyle anladım umarım doğru anlamışımdır

şifa bacım 2 ay sonra tedaviyemi başlıyorsunn canım benim inan çok sevindim adına.. ne güzel yaaa bütün kızlar tedavi için kolları sıvadık inşallah emeklerimizi boş çevirmez Rabbim inşallahhhhh

bugün kayıt için kursa gittim kaydımı oldum :87:3 ekimde başlıyormuş

hey maşallah Nurcik e şipşak anlamış cnm inşş 2 ay ciddi ödemelerimiz var ondan sonra kolları sıvayacağız belkide 3 ay sonra olur ama 3 ayı aşmıcak inşşşş inşallah cnm inşşş müjdeler patlatalım inşşşşş ne kursuna kaydoldun :26: yani bugünde öyle sorular soruyomki millet beni salak zannedecek cnım yani hangi bölüm e kaydoldun örgücümü oldun yoksa

bildim bildim ilk tahminim tuttu Nurcik miş :92: hg caniş
benim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsın

süt ve sarımsak buharı hakkında bilgisi olan varmı?bazıları ıyı gelir diyo bazılarıda rahimin büzüşmesine neden olur diyo tecrübeli arkadaşlar varmı?

iyi olduğunu söyleyen de var yumurtalıkları haşlayan diyende var .hangisi doğru bilmiyorum ama.ben denemiştim canım ama sarmısak yerine maydanoz koymuştum ben :))akıntım falan olmuştu o ara ,sanırım iltihap falan varsa söküp temizliyor ama sakıncalı olan diyende var bilmiyorum karar senin canım bu arada aramıza hoşgeldin

şifa valla bu akşam çok güldüm neşelendirdin kız beni
özle bişi yapmadım halbuki :86: tamamen saf ve doğal halim :87: gül bacım gülelim heee ben sana artık lakap buldum :92: yazayımda onada gül :81: bundan sonra senin adın KAT KAT TAT hani soğuk bir memlekettesin yaaa:86: üşüdüğün için kat kat giyindiğinden koydum lakabı :81:

sarımsak ve süt daha etkiliymiş diye duydum adetten sonramı yapılıyo bigin varmı

tutucuk süt sarımsak ikilisini duymadım ama pc de eski mısırlıların çocuğu olmayan bayanlara gece yatarken rahme sarımsak yada soğan yerleştirirlermış sabah kalktığında kadının genzine sarımsak yada soğanın kokusu geliyorsa tüpler açık gelmiyorsa tüpler kapalı derlermiş cesaret edebilsem deniycem valla mantıklı gelmişti bana

nurcan hayırlı olsun hangi bölüme gideceksin
sağol tatlım ..takı kursuna gidecem :87:

ha 2 ay ha 3 ay arada çok zaman yok nasıl olsa hayırlı zaman ne zamansa o zaman olsun (kaç defa zaman yazmışım )
lara sormuş 15 tatil ne zaman diye ocak sonuna geliyor ozaman başlıycaz bizde inşallah daha 4 ay var benim tedaviyede:94:

yok kız örgü yoktu bende takı ve tel kırma kursu arasında takıldım kaldım en son takıda karar kıldım bakalım sıkılırsam tel kırmayada giderim belki

tşk ederim hoşbulduk.sarımsak ve süt daha etkiliymiş diye duydum adetten sonramı yapılıyo bigin varmı

:13:

tşk ederim.....
cnm evlilik tarihini ay gün yıl şeklinde yazarmısın birde çizelgende ne not yazmamı istersin

benim akkılı arkadaşım :)) hoşbulduk canım ,nasılsın
bu söze ihtiyacım varmış yoksa saf şifa olacaktı adım az kalsın

tebrik ederim doğru tahmin e tabi sen benden kıdemlisin arkadaşları daha iyi tanıyorsun
teşekkür ederim :87: saf saftirik şifa olmaktan çıktım yaaa o bana yeter :86:

evet cnm bu zamn içinde taşınıp yerleşme işimde hallolur inşşş
waayyy şıkır şıkır takılar tokalar yapıcann haaaaaa ee yani sıkıcı bulursan zıpla tel kırmaya :86::87:

benim hiç bi sorunum yok gayet sağlıklı yumurtalıklarım ama nedense olmuyo bende anlam veremiyorum
deme öyle vakti saati gelmediki Yüce Rabbim nasip etmedi henüz inşş sabrımızın dualarımızın karşılığını tez vakitte hayırlıca görürüz

11_mayıs_2008 walla not aklıma gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…