o zaman yapıyım isretsen bikaç dk düşün bulursun bişi11_mayıs_2008 walla not aklıma gelmiyo
söyle söyle az ses açıyım da dinleyeyim
cnm evlilik tarihini ay gün yıl şeklinde yazarmısınbirde çizelgende ne not yazmamı istersin
bu söze ihtiyacım varmışyoksa saf şifa olacaktı adım az kalsın
teşekkür ederim :87: saf saftirik şifa olmaktan çıktım yaaao bana yeter :86:
evet cnm bu zamn içinde taşınıp yerleşme işimde hallolur inşşş
waayyy şıkır şıkır takılar tokalar yapıcann haaaaaaee yani sıkıcı bulursan zıpla tel kırmaya :86::87:
bendede ses mes yokvalla benim ses kötüdür ama ebru çok güzel söylemiş senin muhabbetinle çok güzel gidiyor
tamam tatlım şimdi ilgileniyorum11_mayıs_2008 (oğluşum berat annecik seni bekliyor)
deme öylevakti saati gelmediki Yüce Rabbim nasip etmedi henüz inşş sabrımızın dualarımızın karşılığını tez vakitte hayırlıca görürüz
evet cnm bu zamn içinde taşınıp yerleşme işimde hallolur inşşş
waayyy şıkır şıkır takılar tokalar yapıcann haaaaaaee yani sıkıcı bulursan zıpla tel kırmaya :86::87: [/B]
benim hiç bi sorunum yok gayet sağlıklı yumurtalıklarım ama nedense olmuyo bende anlam veremiyorum
inşallah canım bakalım sıkılmadan yaparım umarım.
bak canım daha önce hamile kalmışsın ama bir talihsizlik olmuş düşürmüşsün bebeğini .bir sorunun yok en kısa zamanda tekrar hamile kalacaksın ve bu sefer sağlıklı bir hamilelik yaşıyacaksın inşallahh.biliyorsun birazda stres ve sıkıbntıylada alakalı olmaması, biraz rahat olmaya çalış düşünmemeya çalış kafanı dağıtacak bişeyler yap ..çalışıyormusun ? ev hanımıysan kitap oku el işine yatkınsan bişeyler ör olacak bebeğine :) lütfen çok takma kafana sen bizden daha şanslısın bak burdaki arkadaşlarım kimi 7 kimi 8 kimi 12 yıllık evliler ve doğal yoldan bırak tedaviyle bile hamile kalamadık bu yüzden bizi düşün ve sıkma canını olacak inşallah yine
ayşecik az önce kayseri topiğine baktım bir arkadaş sana mesaj göndermiş haberin olsun
sen alasını yaparsın cnm yakında mağrifetlerini sergilersin bize :92:inşallah canım bakalım sıkılmadan yaparım umarım.
korkunun üzerine gitmeliyiz aksineolmaz dıye korkuyom
ayy bende merak ettim dur bi gidip geleyimya bakayım ne söylemişler
olmaz dıye korkuyom
olmuycak diye düşünme bak biz kızlarla hipnoz olayına girdik :))(tecrübeli bir arkadaşımız önerdi)
aklına kötü düşünceleri çıkarıyorsun ..rahat ve sesiz bir yere uzanıyorsun (ama çok rahat olacak yerin ,bu çok önemli:)
gözlerini kapatıyorsun ..gevşiyorsun, gevşiyorsun (gevşeyebildiğin kadar:) adeta ıslak bir bez gibi hisedene kadar kendini
sonra diyorsunki ,(beynine sinyaller gönderiyorsun) . bütün hücrelerim bana yardımcı olacak hamile kalacam (bak gülme sakın banada komik gelmişti hatta ilk denediğim zaman kendi kendime gülmüştüm hipnoz olayından çıkmıştım artık:) sağlıklı bir hamilelik geçirecem hayırlı sağlıklı bir evladım olacak .sonra bebeğini hayal edeceksin ellerini ,ayaklarını, altını değiştirirken ,emzirirken ,kucağında sallarken hepsini canlandır ben bunları yaşıycam de ...dene mutlaka
ver gazı bacım ver gazı :)))sen alasını yaparsın cnm yakında mağrifetlerini sergilersin bize :92:
korkunun üzerine gitmeliyiz aksinebize korkmak yakışmaz
ayy bende merak ettim dur bi gidip geleyim
hepimiz artık geçmişimizi bir kenara bırakıp hipnozla umutla duayla hamiş olacağımıza çok inanıyoruz darısı sanabenim kadar sabırlı ve rahat bir insan yoktu bebeğim tutunamayınca kaybedince panikledim onun etkisi olabilir
canım bu sorunun cevabını burda bulamazsın çünkü bildiğim kadarıyla hiç bir arkadaşımız süt ve SARIMSAK buharı yapmadılarsarımsak ve süt buharı kaç gün yapılcak?
benim kadar sabırlı ve rahat bir insan yoktu bebeğim tutunamayınca kaybedince panikledim onun etkisi olabilir
yok kızz ne gazı bende gaz ne ararver gazı bacım ver gazı :)))
ayıp ettin tabikide gösterecem size yaptıklarımı
hepimiz artık geçmişimizi bir kenara bırakıp hipnozla umutla duayla hamiş olacağımıza çok inanıyoruz darısı sana
hepimiz artık geçmişimizi bir kenara bırakıp hipnozla umutla duayla hamiş olacağımıza çok inanıyoruz darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?