yok olmaz :)orda ayıp şeyler oliyi :))sonra bilinç altına sapıkça şeyler girer mazallahhhdeniyelimde nezamanlar uygulayalım mesela yatak odasında olmaz galiba bu işlem:)
yok olmaz :)orda ayıp şeyler oliyi :))sonra bilinç altına sapıkça şeyler girer mazallahhh
yok olmaz :)orda ayıp şeyler oliyi :))sonra bilinç altına sapıkça şeyler girer mazallahhh
kocacım bekle hipnoz olup döncemde denilmez adam kafayımı yedin der walla
yooo bence sana laf atmamışne yazmış lale ya aklısıra bana lafmı sokmuş :26:
ben her lafın altında bi mana arayıp sündürmem alınmam yanlış manalar çıkarmam
böyle basit laflar canımı sıkmaz sayemde topik hareketlenmiş benim daha önemli sıkıntılarım var arkadaşlarımla paylaşıp rahatlıyorum
eşin evde olmadığı zaman yaparsın gece olması şart değilki ?
evet buluşacaksınız diye okudum .iyi olur değişiklik olur sizin için ..keşke bu topikteki herkes aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu yaaa:97::97::97::97:yooo bence sana laf atmamışyani öyle anlamak istedim slm naber v.b. tarz şeyler yazışmayı pek sevmiyormuş anladığım kadarıyla :44: ne biliyim işte konu amacını aşıyor diyemi düşünüyor , yoksa tarzımı değil :26: ama buluşcazzz inşşş :92: kaytarmak yok ok valla Ayşe çok ihtiyacım var benim buluşup dertleşmeye
canım bu hafta sonu merkezdeyim gelebilirsen dertleşirizyooo bence sana laf atmamışyani öyle anlamak istedim slm naber v.b. tarz şeyler yazışmayı pek sevmiyormuş anladığım kadarıyla :44: ne biliyim işte konu amacını aşıyor diyemi düşünüyor , yoksa tarzımı değil :26: ama buluşcazzz inşşş :92: kaytarmak yok ok valla Ayşe çok ihtiyacım var benim buluşup dertleşmeye
bide bunun gibi :122: :122: :122: töbe töbeee
hipnoz önemli bir şey ama ,eğer hipnoz olabilirsen o an ne duyarsa beyin onu yapıyor bu yüzden sakıncalıda olabiliyo dikkatli olmak lazım bence sen tek başına olduğun bir zamanda yap ama yinede sen bilirsnama onemli olan beraber olurken kafanın rahat olması değilmi?beraber olurken bebek yapmak için olmamak gerekiyo bu nedenlede bu iş yatak odasında olmalı bence:)
hipnoz önemli bir şey ama ,eğer hipnoz olabilirsen o an ne duyarsa beyin onu yapıyor bu yüzden sakıncalıda olabiliyo dikkatli olmak lazım bence sen tek başına olduğun bir zamanda yap ama yinede sen bilirsn
tutucuk ,hipnoz olayını bize söyleyen arkadaş geçenlerde bu gerçek olayı anlattı bize seninde okumanı istedim
tamamen gerçek bir hipnoz hikayesi lütfen dinleyin
kızcağızın biri genç yaşında kansere yakalanır hem de evlerden uzak olsun rahim kanserine yakalanmıştır. üstelik evli değildir bekardır.drlar başka çaren yok alacağız rahimi yoksa bütün vücudunu sarar derler. ama kızcağız tamamen tesadüfen hipnozla tanışır. veeee kaybedeceğim bir şey yok diyip tedaviye hipnozla devam eder.
telkin cümlesi şudur "rahimindeki yabancı her şey düşecek bu hastalık seni bırakıp gidecek"
ve mucize gerçekleşir kız rahimini aldırmadan hipnozla iyileşir
günün birinde evlenir ve hemen hamile kalır ama çocuğunu düşürür ikinciyi üçüncüyü de düşürür bu işte bi terslik varrrr
ve sorun telkin cümlesinde bulunur rahimdeki herşey düşecek dendiği için bebekler düşüyormuş...
işte kızlar hipnoz böyle bişi cümlelerinizi çok iyi seçmelisiniz Allah korusun yanlış şeyler de olabiliyo...ve görüyosunuz ne kadar etkili bilinçaltımız nasıl her şeyi kapıyor
bu yaşanmış gerçek bir hikayedir kesinlikle uydurma değildir...
evet yaaaaa keşkeeee keşkeee aynı şehirde olsaydıkevet buluşacaksınız diye okudum .iyi olur değişiklik olur sizin için ..keşke bu topikteki herkes aynı şehirde olsaydık ne güzel olurdu yaaa:97::97::97::97:
ayyy inşallahcanım bu hafta sonu merkezdeyim gelebilirsen dertleşiriz
valla müsayit olsam soluğu :122:
hımm anladım cnm hani eşim yalnız kalıp beklicek ya beni seninleykeneşimle beraber gideceğiz ama o cuma günü antalyaya tatile gidecek ben kayınvalidemlerde kalacam ama bir yer belirler buluşuruz gelirsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?