Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cnm ben ilaç kullanmıyorum. sadece konuşuyoruz.
en önemli şey inançlı birisine gitmek. benimki tesettürlü bi bayan. inançsız yada imanı kuvvetli olmayanların tavsiyeleri başka oluyor.
bi arkadaşıma uyku hapı vermişti. verdiği ilaç yüzünden kız gözünü açamıyordu. sonra ortaya çıktı dr un sahtekarlıkları. o yüzden güvenilir olması önemli bence. kimse yanlış anlamasın yani.

ne güzel iyi bir dr bulmuşsun sen benim gittiğim psikiyatri uzmanı sözde ama banada verdiği ilaçlar beni hep uyutup uyuşturuyordu daha kötü hisediyordum kendimi

cnm bence kendine ii bi dr bulmalısın.

bende sıradaki arkadaşa tefriciye okumak isterim. listede kim var güncelleyelim.

meyram bu hafta olmasada önümüzdeki haftaya sana okuruz tatlım
bu arada senin pci geldimi eve

selam kızlar geçmişi okuyodum bende
Nevbaharcım sağol iyiyim çabuk kaçıyosun anlaşılan neyse görüşürüz
Kadersizim sen nasılsıın tatlım

Son düzenleme:
tmm nurcan bende çıkıyorum zaten.
ben anneme geldim bu gece burdayım diye girebildim.
herkese ii geceler...
sabah bebişinizle uyanın inşallah boshayallersmile

nevbahar gülüm ya pc tamırdeydı yenı geldı bıde cumartesı ehlıyet sınavımm varr ders calısıyoruumm ondan fazla gıremıyoruumm ama hep aklımdasınız bazen gırıyorumm sızı goremıyorummm

şekerlerim nasılsınız ben bugün memleketime geldim kızlar kasığımın sol tarafı ağrıyo sürekli belimde ağrıyo göğüslerim şişti ve çok acıyo tahlilime 8 gün var daha merak ediyorum fakat korkuyorum eşime tahlile gitmek istemediğimi bile söyledim bütün gün kendimi dinliyorum karınca ısırıyo gibi olmuştu transferden sonra yakınlarımda belki tutunmaya çalışıyolardır diyolar umutlanmakta istemiyorum sonunda hüsran yaşamakta var nevbahar da bendede oluyodu üzülme diye yazmış biraz moralim düzeldi canlarım inşallah Rabbim nasip eder bebişlerimi bana

bende ıyıyıımm cnm cok şükürr bende fazla gıremıyorummm bu aralarrr cnm senın sorunun neydı bebısının sana gelmesıne engel olayy gıcık şeyyy
benim bebişim malesef beni bırakıp gitti zaten tedaviyle olmuştu ama bana tutunamadı yada ben onu tutamadım 1.5 aylıktı yeni düştü 1 hafta oldu senin sorun ne

benim bebişim malesef beni bırakıp gitti zaten tedaviyle olmuştu ama bana tutunamadı yada ben onu tutamadım 1.5 aylıktı yeni düştü 1 hafta oldu senin sorun ne

geçmiş olsun canm eminim bebğinin sana tutunması için herşeyi yapmışsındır vardır bundada bi hayır allah en kısa zamnda tekrar nasip etsin ama bu sefer allahım tamamına erdirsin inşallah bu arada senin tedavi sebebin neydi yani bebeğinin olmamasına sebep neydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…