Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım yaa yaşadığın ufak tefek ağrıların normal olduğunu bende duymuştum benimde komşum 3 ay önce yapıldı hemen hemen aynı durumla karşı karşıyaydı ama şükür oldu onunki tuttu.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallah hadi hayırlısı üzülme kafanada takma tahlil gününe kadar unut sen hiç bir operasyon görmedin tamammıklava: sadece dinlenmeye bak ağır bişi yapma inşallah olcak nevoyada demiştim içime iyi şeyler doğuyo diye sendede olcak inşallah ay bende falcı gibi konuştum sanki tövbe haşa yarabbim kaydirigubbakcemile3allahım dualarını emeklerini boşa çıkarmasın inan yeterki..allahım o hayırlı haberi almayı sanada nasip etsin inşallah canım

ESRA İÇİN
ipek ................. 800 OKUDU
bynkutluay......... 644 OKUDU
nevbahar............ 500 OKUDU
esra...................500
bulut..................200 OKUDU
jollita..................800 OKUDU
sevda.................600 OKUDU
fatma.................200 OKUDU
arkadaşı............200 OKUDU

TOPLAM 4444

FATMA İÇİN
ipek.................. 800 OKUDU
bynkutluay.........200 OKUDU
nevbahar............500 OKUDU
esra...................200 OKUDU
bulut...................200 OKUDU
jollita................1000 OKUDU
sevda...............400
fatma..............1000 OKUDU
nevo.................144 OKUDU

TOPLAM 4444

AYNUR İÇİN
ipek................... 800 OKUDU
bynkutluay.......... 500 OKUDU
nevbahar............. 500
esra....................200 OKUDU
bulut....................200 OKUDU
jolita...................1444
sevda...................400
fatma...................205 OKUDU
tuyaneda............200 OKUDU

TOPLAM 4444

kıs tubiş nasıl oldun gittinmi dr a

gitmedim canım yarın adam gibi muayene olurum dedim sıcak su koydum bide nevonun dediği gibi çok su içtim yarasın az daha ii gibi canım burdaysan ben bi sigara içeyim yüzümü yıkayayım bana bişi oldu gözüme soğan sarımsak kaçtı valla kafayı yedim yazık bana ya gör halimi yaradanım :çok üzgünüm:

OFF SİGARA DEME KIZ CANIM ÇEKİYOR BU ARALAR
GEÇEN GÜN TEYZEME GİDİNCE 1 TL VERDİM ÇOCUĞUNA 3 TANE ALDIRDIM ÜST ÜSTE İÇTİM VALLA .

OFF SİGARA DEME KIZ CANIM ÇEKİYOR BU ARALAR
GEÇEN GÜN TEYZEME GİDİNCE 1 TL VERDİM ÇOCUĞUNA 3 TANE ALDIRDIM ÜST ÜSTE İÇTİM VALLA .

hay allah seni iyi etsin emi 1 tl ye üç sigara gel abla geeel tütüne gel ah bi bırakabilsem şu zıkkımı eşim içmiyo temiz aile çocuğu çok rahatsız oluyo sende öle abartma küt diye bayılırsınallah esirgesin

TUBıŞ KONUŞMAK ıSTERSEN KONUŞABıLıRZ CANIM SIKILMAM BENıMKı NASIL OLSA UYUYOR kaydirigubbakcemile3

TUBİŞ KONUŞMAK İSTERSEN KONUŞABİLİRZ CANIM SIKILMAM BENİMKİ NASIL OLSA UYUYOR kaydirigubbakcemile3

seni süpürgesiz cadı herifi uyut kaç gel buralara hekaydirigubbakcemile3 biriktirmişim be kedersiz 15 20 gündür ağlamıyodum ya fazla geldi yoksa siz çok güzel bişi yazmışsınız oda patlamama vesile oldu boşver başını ağrıtmıyım dedimya iyice biriktirmişim

KIZ BİZ NE YAZDIK SANA VALLA HATIRLAMIYORUM
BENİM SANA EN GÜZEL LAFIM DELİ KIZ DİYE HİTAP ETMEMDİR BUNAMI DUYGULANDIN DELİ KIZolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…