benim bebişim malesef beni bırakıp gitti zaten tedaviyle olmuştu ama bana tutunamadı yada ben onu tutamadım 1.5 aylıktı yeni düştü 1 hafta oldu senin sorun ne
sağol canım herkese hayırlısını nasip etsin sebep benim yumurtlama problemim var ve adet düzensizliği iğneyle geçen ay yumurtlama oldu çatladı ve hamile kaldıım ama kısa sürdü onu kaybettim ne yazıkkigeçmiş olsun canm eminim bebğinin sana tutunması için herşeyi yapmışsındır vardır bundada bi hayır allah en kısa zamnda tekrar nasip etsin ama bu sefer allahım tamamına erdirsin inşallah bu arada senin tedavi sebebin neydi yani bebeğinin olmamasına sebep neydi
olsun tatlım hayırlısı olsun inşallah tekrar deneyin umudunu kaybetme hem keçi boynuzu kürünü denedinizmi fayda gören çok spermleri artırıyomuş senin yumurtlamanda problem varmı benimki çok problemli düzensiz bende iğne kullandım hamile kalmak içincnm benım ya ne desem boş yaaaa o senı sende onu bırakmak ısstemmeeemısssınızdır ama kaderrr kısmeeettt ama bak sevınmelısınkı senınkı oluyo bakalımmm bızımkı olacak mı benım esımın sper sayısı az 1 kere asılama yaptırdık tutmadı sımdı hayırlısı cnm sen ne tedavı gormustunnn eyvahedigeldismile
sağol canım herkese hayırlısını nasip etsin sebep benim yumurtlama problemim var ve adet düzensizliği iğneyle geçen ay yumurtlama oldu çatladı ve hamile kaldıım ama kısa sürdü onu kaybettim ne yazıkki
ay tatlım valla rahatladım beni ise korkuttular düşük olunca 5 6 ay hamile kalınamıyomuş nası üzülmüştüm inşallah canım sende bir an önce kavuşursun :Saruboceq::Saruboceq:ne kadarlık evlisin canımhayırlısı cnm ya umudunu yitirme hiç genellikle düşükten sonra gebe kalma şansı yükseliyo çok tanıdığım düşükten sonra hamile kaldı ve bebişleriyle şuan mutlu mesut yaşıyolar :Saruboceq:inşallah sende önümüzdeki ay tekrar kalırsın ama bu sefer hüsrana uğamazsın cnm inş
olsun tatlım hayırlısı olsun inşallah tekrar deneyin umudunu kaybetme hem keçi boynuzu kürünü denedinizmi fayda gören çok spermleri artırıyomuş senin yumurtlamanda problem varmı benimki çok problemli düzensiz bende iğne kullandım hamile kalmak için
tatlım o zaman ya aşılamayı yine denicen yada tüp bebek maliyeti fazla ama bence en iyisi benimde iğnelerden bi sonuç çıkmazsa tüp bebek dedi doktor nolur sanki bizde böyle uğraşmadan başkaları gibi hamile kalabilsek ama vardır herşeyde bi hayır RABBİM ol dese olur napalımcnm benım yumurtlama problemımmm yok doktor oyle bısey demedııı sadece sperm sayısı kecı boynuzunuda kullandımmm yararını gormedııımmm
tatlım o zaman ya aşılamayı yine denicen yada tüp bebek maliyeti fazla ama bence en iyisi benimde iğnelerden bi sonuç çıkmazsa tüp bebek dedi doktor nolur sanki bizde böyle uğraşmadan başkaları gibi hamile kalabilsek ama vardır herşeyde bi hayır RABBİM ol dese olur napalım
canım benim olsun her kırmızı kart yeni yumurtlama dönemi demek yeni yumurtalar yeni yavrucuklar umutlar bu ay denersin şansını günlerin geçmiyosa hesaplayıp bol bol çalışırsın ya ben napiyim ne günüm belli ne adet hep ilaçlaemos sen napıyosun cnm sen tedavı goruyomuyduuunnn kızlar bısey dıyecemmm benım kırmızı kart bugun carpıldı yuzummmeee
tatlım sigorta varsa 3 bin lira tutuyo ortalama 3 yıllık evliysen bazı tedavilerden geçtiysen devlet bin lirayı geri ödüyo iyice araştır merkezleri acele etme derim bencnm bakalııımmm cuma gunu dktora gıdecem herhalde bı asılama daha yaptıracammm hayırlısııı cnm tup bebek parası ıcın 1 tane arabamız var 12 bın lıra cıvarında edıyooo satabılırsek hemen baslıyacazzz yeter ınsallah
canım benim olsun her kırmızı kart yeni yumurtlama dönemi demek yeni yumurtalar yeni yavrucuklar umutlar bu ay denersin şansını günlerin geçmiyosa hesaplayıp bol bol çalışırsın ya ben napiyim ne günüm belli ne adet hep ilaçla
tatlım umutsuzluğa kapılma hiç bi zaman pozitif düşün olacak de bizimde yüzümüz gülecek merak etme bende hep olumsuz düşündüm şimdiye kadar ama işim hep olumsuz gitti RABBİM hayıırlısını versin herşeyde vardır bi hayırcnm o günler nsl ayarlanıyooo ben hıc bılmıyoruummm hayırlısı valla ama bı gun bızımde bebısımız olacaaak ınsallah senın denemen tumuss gerısı kolay olur ınsallah ama benımkı nerde olacak mı olmayacakmııı cok umutsuzuuummmmmmmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tatlım umutsuzluğa kapılma hiç bi zaman pozitif düşün olacak de bizimde yüzümüz gülecek merak etme bende hep olumsuz düşündüm şimdiye kadar ama işim hep olumsuz gitti RABBİM hayıırlısını versin herşeyde vardır bi hayır
tatlım günlerini adetin 14. günü yumurtlama günü oluyo ogünden itibaren bi kaç gün gün aşırı çalışma öneriyo doktorlar
adtin 1. gününden itibaren sayıyosun 14. gün başlarsın 2 günde bi zaten spermler 2 gün canlı kalabiliyolartamam cnm bu ay denıyecemm ınsallah olurrrr adet gunlerıde sayılıyo deme boshayallersmileboshayallersmile
adtin 1. gününden itibaren sayıyosun 14. gün başlarsın 2 günde bi zaten spermler 2 gün canlı kalabiliyolar
spermler rahime girdikten sonra orda 48 saat yaşayabiliyo ve canlı kalabiliyolar sonrasında zaten akıntıyla gidiyorlarcnm senınde basını sısırdımmm kusura bakma ama bısey soracam nsl spermler 2 gün canlı kalabılıyo anlamadııımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?