allah inşallah seni önce teyze sonra da anne yapsın emiiiii
evet doğru canım ilk muayene 130 tedavi 3300 ilaçlarda en fazla 1000-1500 tutar bu arada tuğbiş bişey diyoduya onu sana isteriz canım doktora sordum son kullanma tarihi geçmediyse ve dolapta sandıysa kullanırız dedi. ben ilaçlar için rapor yazdırcam baya bir düşer diye düşünüyorum canım inşallah yani düşer
aa ölemi demişler zaten gittiğimde almanyadan gelen bir çift vardı sonucunu bekliyodu orda canım yani tolere ediyorlar demekkieşimin çok izni olmayacağından sanırım ben dönerim tranferden sonra 5 gün falan kalırım
kızlar kusura bakmayın mesajınızı gördüğüm halde cevap yazamadım eltim ve eski komşum haber verince acil çıktım çünkü ev dağınıktı bir an önce toplamam gerekiyordu neyseki jet hızıyla topladım evihoşgeldin nurcik bacımm
kızlar benim merkezim 3000 lira tedavi fiyatı çıkardı
ilaçlarıda aşılama yapılıyomuş gibi kendileri yardımcı olacaklar bir özel hastaneden aldırtacaklar bana,
2 doz rapor veriliyomuş aşılama için ama ben o ilaçları tüpte kullanacam bacılar 3300 civarı tutacak toplam
ilaçlar 250-300 gibi tutyomuş zaten nasıl sizce
minnak kızın oluyor dimekk hadi gözün aydın ben zaten demiştim kız olacak diye tahminim tuttu bu sefer :))
tosti şükür herşey yolundaymış inşallah 9 ay boyunca böyle devam eder
amin anacım senin sezgiler cıkıyor
banada bir yorum yap hele
ben kız hissediyorum nedense
günaydınnnnnnnnnn
yeterim bebekdls nin dediği gibi önce teyze sonrada anne ol olurmu canım
tosti iyi olmanıza bende sevindim hep iyi olun canım
nurcikimm günaydın bacım kurstan dönünce uğra bacım hemen kasayı devirme uyuya uyuya şişecen iyiceegerçekten iyi fiyat vermiş demi merkez ayy inşallah bacım tutarda ilk seferde bir daha uğraşmayız inşallahh
hepinizi kocaman koklar öperim kızlar kimseler yokken faceye bakim geliyim
iyi akşamlar kızlar
minnakın kızı olacak demek
bir cimcime daha geliyor
bende bu gün gittim dr bebek iyiydi
9+5 olmuş keyfi yerinde dedi dr
aman dedim keyfi yerinde olsunda ben de keyifli olam artık
cok zor işler gerçekten bu stres bile yetiyor insana
1 kasımda 2 li test için çagırdı inş. o günleride görürüz
cok öpüyorum herkesi malum anneciğim bende cok giremiyorum
kızlar kusura bakmayın mesajınızı gördüğüm halde cevap yazamadım eltim ve eski komşum haber verince acil çıktım çünkü ev dağınıktı bir an önce toplamam gerekiyordu neyseki jet hızıyla topladım evi
sevom tubanın söylediği ilaç hangisi acaba doktor onu yazarmıki biliyorsun bir kaç çeşidi var eğer aynısını yazarsa kullanırım tabi neden olmasın:)
benim aklımda aslında daha iyi bir fikir var ama nasıl olur bilemem
şimdi senin rapor hakkın var ya doktor 3000 doz yazacak büyük ihtimal, tabi bu ilacın hepsini kullanmıyacaksın 1500 doz yeter hatta fazla bile gelir( ben yarısını kullanmadan yumurtalarım gelişmişti)diyorumki ilaçları kırıştırsakmı aramızdayani yarısını sen yarısı ben ödüyeyim ama işte önemli olan aynı ilaçlardanmı kullanacaz seninle :106:
laram tedaviyi nerdeyse bedavaya getireceksin bacım çok iyi fiyat çıkarmışlar sana valla, hadi iyisin
haa sevo geçen gün teyzeme gitmiştim ona anlattım 3 arkadaş aynı ayda tedaviye başlıycaz dedim diyokii ee iyi ya işte doktorla konuşun biz 3 kişi tedavi olacaz bize indirim yapın diyo
benim biraz midem bulanıyor kızlar sanırım üşüttüm ne yapsam acaba
nane limon demeyin burda yok
geçmiş olsun ıhlamur falan olsa iyi gelirdi başka bi şey bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?