Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

güzel ve farklı bir isim canım eşin karılmadımı isim konusuna yoksa oda beğendimi

benim oğlan olursa ........ Muhammed 2 isimli olacak eşim erkek evladım olursa öle demiş. bir arkadaşta rüyasında benim için oğlu olacak ömer koysun demiş bakalım canımm ozamanları gelirsek Ömer Muhammed olabilir. kız isimlerinde bekarken hep derdim kızım olursa Tuana koyucam diye hatta mail adresim bile var tuana diye ama çok soğudum çok kullanılmaya başladı.aslında ırmak,nehir,damla gibi isimleri çok severim ama dağ taş isimleri işte

velhasılll öleeee fol yok yumurta yok sende bize isim soruyon

amanınnnn bebelerimiz olsunda isimsiz kalmıcaklar elbet daha o zaman ne fikirler değişir kimbilir dimi yani
bu arada kocacık evdeymiş fırına kumpirleri at didim ben gelen kadar pişsiniyi oldu yemeğim ben gidene kadar hazır olacak

kumpirmi yapıcan canımm direk büyük patatesleri fırına atıp mı yapıyon

ben ev kumpirini şöle yapıyorum patatesleri kabuksuz şekilde haşlıyorum sonra süzüp rendelenmiş kaşarı koyuyorum,ve diğer malzemeleri ne varsa artık,mısır,mantar,garnitür,ketçap mayanoz büyük bir borcama koyup kaşıklıyoruzzz ayy cnaım çektiii bu akşam bunu mu yapsam eve geç gidicezya balıkla uğraşmasammı

kacaman yarım kiloluk patatesleri atıyom sevomm fırına 80 dk felan sürüyor ama pişmesi:26:
çıkarıyorum ortasını azıcık bıçakla yarıp içine kaşarı dolduruyorum tatlı kaşığıyla karıştırıyorum bir taraftanda kaşar hem eriyor hemde patates iyice püre oluyor biraz zor ama ben yapa yapa alıştım sonrada içine evne ne varsa dolduruyorum sosis turşşu zeytin dilimi mısır keççap mayonez sıkıyorum kaşıkla sündüre sündüre yiyoss
kumpircilerin yaptığı gibi orjinal yapıyom yani

kızlar tam topiğe girdim kapım çaldı misafir geldi arkadaşımın annesi anneminde kaomşusu oluyo naber iyimisiniz

kızlar tam topiğe girdim kapım çaldı misafir geldi arkadaşımın annesi anneminde kaomşusu oluyo naber iyimisiniz

hoşgeldin canımm iyiyz sen nasılsın misafrinmi var iyi oturmalar canım bizde akşam yemeği düşünüyoz ne yapacaz başka işten çıkışa az kaldıya

80 dk uzun be laram aç kalırım ben öle işten gelince tabiki daha lezzetli oluyodur canım ama ben pratiğe kaçıyorum

hoşgeldin canımm iyiyz sen nasılsın misafrinmi var iyi oturmalar canım bizde akşam yemeği düşünüyoz ne yapacaz başka işten çıkışa az kaldıya

yok canım öles,ine uğramış misafir sayılmaz ben d etam yemek yapıacaktım neyse hemencecik ayarlarım şimdi

80 dk uzun be laram aç kalırım ben öle işten gelince tabiki daha lezzetli oluyodur canım ama ben pratiğe kaçıyorum

zaten bende ya pazarları yapıyorum yada böyle kocam erken evdeyse gideceğim saate hazır olacaksa ona yaptırıyom sevom yoksa bende eve gittikten sonra bekleyemem mide zafiyatı geçirirm bacım

senin yaptığında güzel oluyodur eminim canım birgünde öyle denerim

bacılarımmm nasılsınız geçmişe bakamdımmmm bidenlerim ben bu gün evde en derininden temizlik yaptım sabah saat 7 den bu yana yeni oturdum vallla öğle yemeği bile yiyemedim ama işlerde bitti size bir slm vereyim sonra yemek yemeye gideceğimm
kızlar kadeşim daha iyi pzrts tets günü sağolun iyi dilekleriniz için

kızlar ben yavaştan toparlanıyım buçuğa doğru çıkacamsizi öperim kokulu kokulu kaçarmiyiakşamlar yarın görüşürüzz
sevom doktor haberini yarın merakla beklicemm canım inşallah tatlılıkla hallolur
iyiakşamlar kızlar

güle güle laraaa dikkat et kendinee

allah inşallah seni önce teyze sonra da anne yapsın emiiiiiiiii

allah inşallah seni önce teyze sonra da anne yapsın emiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…