- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
tete ne yaa dede diyon gibi oluyotezo desen daha iyidir ben erkek yapcamm nurcikin kızı olur gibi geliyo bana laranın ikiz bebesi
nurcikin misafiri geldi çıktı bugün
tete teyze la hiç izlemedin mi elveda rumeliyi iyi bea sen teze ol o zaman.bak bak nasılda mein konuşuyo ha haa kız kaynanası olucan illa ha..ayy bende paranoya oluşmuş oğlum olursa direk kaynana olduğumu düşünüyodum hep..
her iki türlüde kaynana oluyos ama dediğin gibi gelinin olması hep sorundur kendimden bilirim
bugün eşim aradı annesiyle konuşmuş annesi sitemliymiş eltimle bana rahatsızmış biz hiç arayıp sormuyomuşuz. bende dedim o beni aradımı hiç okadar operasyon geçirdim bir geçmiş olsun dedimi.hemen eşim zaten bir mazaret buldun dedi.hayır dedim insanlar hep kendini düşünüyo..ben operasyon geçirdim senle konuştu neden beni istemedi ben bişey dedimmi dedim neyse akşam ararız dedim eşimde arama arama dedi sitemkar haliyle
velhasıl gelin kaynana işi zordur eeee bende zoru severimmm
amanınnnnn o ağzını yirim sevo yirimmmmm hakkat ikizmi olacak kız çok hayal ederimdee
aaaa belimde sorunum var canım pek yormaya gelmiyor bak o hiç aklıma gelmemişti
ben en iyisi bol yürüyüş ve koşu yapıyım kızlarbide bunu
inşallahhh canım neden olmasınnnn dimiii
hımm evet belde sorun varsa yapma canım
sevo ne koycan oğlunun adını de bakem,lara sen ikizlerine ne koycan haydin doğmamış çocuklara doooon..ben daha evlendikten 6 ay sonra isim araştırıyodum liste yapıyodum kağıtlara kız isimleri erkek isimleri diye.toce çocuk istemiyodu ben isim seçiyodum puhaha.ama şimdi net işte mehlika olacak rabbim nasip ederde kucağıma alırsam.ay yüzlü güzel demek.yahya kemalin biir şiiri vardır oldum olası çok severdim,mehlika sultan diye.
amanınnnn bebelerimiz olsunda isimsiz kalmıcaklar elbetdaha o zaman ne fikirler değişir kimbilir dimi yani
bu arada kocacık evdeymiş fırına kumpirleri at didim ben gelen kadar pişsiniyi oldu yemeğim ben gidene kadar hazır olacak
ben ev kumpirini şöle yapıyorum patatesleri kabuksuz şekilde haşlıyorum sonra süzüp rendelenmiş kaşarı koyuyorum,ve diğer malzemeleri ne varsa artık,mısır,mantar,garnitür,ketçap mayanoz büyük bir borcama koyup kaşıklıyoruzzz ayy cnaım çektiiibu akşam bunu mu yapsam eve geç gidicezya balıkla uğraşmasammı
kızlar tam topiğe girdim kapım çaldı misafir geldi arkadaşımın annesi anneminde kaomşusu oluyo naber iyimisiniz
kacaman yarım kiloluk patatesleri atıyom sevomm fırına 80 dk felan sürüyor ama pişmesi:26:
çıkarıyorum ortasını azıcık bıçakla yarıp içine kaşarı dolduruyorum tatlı kaşığıyla karıştırıyorum bir taraftanda kaşar hem eriyor hemde patates iyice püre oluyor biraz zor ama ben yapa yapa alıştımsonrada içine evne ne varsa dolduruyorum sosis turşşu zeytin dilimi mısır keççap mayonez sıkıyorum kaşıkla sündüre sündüre yiyoss
kumpircilerin yaptığı gibi orjinal yapıyom yani
hoşgeldin canımmiyiyz sen nasılsın misafrinmi var iyi oturmalar canım bizde akşam yemeği düşünüyoz ne yapacaz başka işten çıkışa az kaldıya
80 dk uzun be laram aç kalırım ben öle işten gelincetabiki daha lezzetli oluyodur canım ama ben pratiğe kaçıyorum
pınar hoşgeldin canım
kızlar ben yavaştan toparlanıyım buçuğa doğru çıkacamsizi öperim kokulu kokulu kaçarm iyiakşamlar yarın görüşürüzz
sevom doktor haberini yarın merakla beklicemm canım inşallah tatlılıkla hallolur
iyiakşamlar kızlar
bacılarımmm nasılsınız geçmişe bakamdımmmm bidenlerim ben bu gün evde en derininden temizlik yaptım sabah saat 7 den bu yana yeni oturdum vallla öğle yemeği bile yiyemedim ama işlerde bitti size bir slm vereyim sonra yemek yemeye gideceğimm
kızlar kadeşim daha iyi pzrts tets günü sağolun iyi dilekleriniz için
bacılarımmm nasılsınız geçmişe bakamdımmmm bidenlerim ben bu gün evde en derininden temizlik yaptım sabah saat 7 den bu yana yeni oturdum vallla öğle yemeği bile yiyemedim ama işlerde bitti size bir slm vereyim sonra yemek yemeye gideceğimm
kızlar kadeşim daha iyi pzrts tets günü sağolun iyi dilekleriniz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?