Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bu arada mide bulantısı yaşayan hamileler ayak masajı iyi geliyomuş (araştırırken buda dikkatimi çekti)
aklınızda bulunsun

herkese günaydınlar hayırlı cumalar

tosti maşallahhh herşey yolunda bebeğinde iyimiş

nurcik doktor elinizde olan ilaç varsa getirin tabi ona göre devam ederiz dedi yeterin dediği gibi yani diğer olaydada dediğin gibi bana yazılan ilaçlardan artıcaksa neden olmasın kullanırsın tabi turşunumu kurucam sanki

laracım neden miden bulanıyor aç falan değilsin demi yada yağlı bişey mi yedin bende öle olurda

günaydın kızlar hayırlı cumalarr

lara geçmiş olsun tuzlu bişiler ye leblebi kraker gibi alır mide bulantını

sevom olmazsa öyle yaparız bacım hem ikimiz içinde daha uygun olur

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bebek özlemi çekenlerdenim. 2. tüp bebek denememizi geçen ay yaptık ve geçen hafta malesef negatif sonucu aldık çok üzgünüm bi dahaki ay dondurulmuşlar ile tekrar deniycez. ama çok korkuyorum. ne yapıcam bilmiyorum arkadaşlar..

dün akşam doktorun yanına gittik doktor bizi konuşturmadı bile taramalı gibi zaten konuştuğuda anlaşılmazdı çok hızlı konuşurdu..neyse cd yi verdim izledi bende sorun yok boş yere yapılmış bişey dedi bu gebeliğini engeleyen bişey değil dedi,şimdi rahim filmini çekelim yine öle çıkacak iddaya girerim dedi dediii dediiii baktım konuşarak bişey halledemicez çünkü bizim konuşmamızı bile beklemeden kendi havasında devam ediyo konuşmasına diğer doktorla ilgili şeyler söylüyo falan filan dedim ben anladım sizi siz de bizi anlamak istememiyorsunuz madem konuşacak bişey yok dedik çıktık geldik.yani sözün kısası bu oldu..istediğiniz yere başvurun yaptıüım şeyde sorun yok zaten jinekolog derneğine de göndericem bunu dedi..velhasıl bugün sağlık bakanlığını arayacağım daha sonra sitelere şikayette bulunacağım.aslında iyi bir doktor bana evet gerekliydi yada luzümsüzdu diye bir rapor yazsa davada açarım ama nasıl olcek kimse yapmazki sizce ne yapayım kızlar :26: perdenin yoğunluk bakımından çeşitleri var bende araştımıştım zaten benimki hafif olan aslında..bazı perdeler var rahmi ikiye bölmüş oluyor bunun bilincindeyim..bide yaptırdın şimdi hamile kaldınmı diye tiyliyo beni daha durun dedim daha yeni oldum saçmalık dediğiniz dedim. falan filan işte sinir küpü olduk geldik

merhaba aramıza hoşgeldin..maalesef olumsuz sonuçtan sonra toparlanmak zor oluyor çoğumuz bunu yaşadık canım..ama ne güzelki dondurulmuşların var yeniden çok zahmet çekmeden tedaviyi deneme şansın var içini ferah tut canım. bak çoğumuzun dondurulmuşu bile olamadı sen kendini şanslı hisset ve olacağını düşün

nurcik ben bişeyler yyip gelicem daha kahvaltı yapmadım çok acıktım canım sen buradasın dimi 15 dk içnde gelirim

seni çok iyi anlıyorumm benimde 2 negaif tüptedavim var..maddi kısmı bir tarafa bırak manevi anlamda yıpranıyorsun Allah yardımcımız olsun kimseyi evlatsız kucvağı boş bırakmasın

ben çıkıyorum kızlar pazara çıkacam bugünkü pazar işi uzun sürecek yarın babam ve kızkardeşim geliyorlar
işler erken biterse gelirim .görüşürüzzz

uyuzzzzzzzzzzzzzzzz...savunacak kendini tabiii ,evet ben hatalımıyım diyecektii ...bence oda hatasının farkında kusurunu örtmeye çalışıyor sende tabi bilmiyon anlamıyon SANIYOR ....
hamile kaldınızmı demiş salakmı bu doktor daha kaç gün oldukii ..raporu murat bey hazırlasaydı keşke

merhaba,ben 3 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Yarın 2. aşılamamı yaptıracağım.Dualarınızı bekliyorum.

aslında benim gayet akıllı olduğumu biliyor da işine gelmiyor. murat bey operasyonla ilgili rapor yazdı ama bu işlemin gerekli olup olmadığına dair bişey yok tabi elimde

merhaba,ben 3 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Yarın 2. aşılamamı yaptıracağım.Dualarınızı bekliyorum.

herşey gönlünce olsun inşallahh bu sefer Rabbim nasip ederde bebek özlemin sona erer

tamam sevo biraz daha durayım senin için ,,komşu çağırana kadar burdayım

geldimm canım daha erken yaa pazar için ama misafirlerin gelecekmiş yarına hadi gözün aydın canım

ALLAH emeklerini boş çıkarmasın gönlüne göre versin Rabbim

ya öle bişeyki kime güveneceğimizi şaşırıyorum bu şekilde olunca..neyse artık önümüze bakıcaz elimden geleni yapıcam doktor ister haklı ister haksız olsun

yürübe koçum kim tutar seni

sevom inasan kime inanacağını şaşırıyor bende az gitmedim doktora
içlerinde iyi niyetlilier, var ama çoğu insanları resmen para olarak görüyo biliyolarki ellerindeyiz
allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…