sağol ipemmadaçayı olurmu ki ipek
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bebek özlemi çekenlerdenim. 2. tüp bebek denememizi geçen ay yaptık ve geçen hafta malesef negatif sonucu aldık çok üzgünüm bi dahaki ay dondurulmuşlar ile tekrar deniycez. ama çok korkuyorum. ne yapıcam bilmiyorum arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bende bebek özlemi çekenlerdenim. 2. tüp bebek denememizi geçen ay yaptık ve geçen hafta malesef negatif sonucu aldık çok üzgünüm bi dahaki ay dondurulmuşlar ile tekrar deniycez. ama çok korkuyorum. ne yapıcam bilmiyorum arkadaşlar..
dün akşam doktorun yanına gittik doktor bizi konuşturmadı biletaramalı gibi zaten konuştuğuda anlaşılmazdı çok hızlı konuşurdu..neyse cd yi verdim izledi bende sorun yok boş yere yapılmış bişey dedi bu gebeliğini engeleyen bişey değil dedi,şimdi rahim filmini çekelim yine öle çıkacak iddaya girerim dedi dediii dediiii baktım konuşarak bişey halledemicez çünkü bizim konuşmamızı bile beklemeden kendi havasında devam ediyo konuşmasına diğer doktorla ilgili şeyler söylüyo falan filan dedim ben anladım sizi siz de bizi anlamak istememiyorsunuz madem konuşacak bişey yok dedik çıktık geldik.yani sözün kısası bu oldu..istediğiniz yere başvurun yaptıüım şeyde sorun yok zaten jinekolog derneğine de göndericem bunu dedi..velhasıl bugün sağlık bakanlığını arayacağım daha sonra sitelere şikayette bulunacağım.aslında iyi bir doktor bana evet gerekliydi yada luzümsüzdu diye bir rapor yazsa davada açarım ama nasıl olcek kimse yapmazki sizce ne yapayım kızlar :26: perdenin yoğunluk bakımından çeşitleri var bende araştımıştım zaten benimki hafif olan aslında..bazı perdeler var rahmi ikiye bölmüş oluyor bunun bilincindeyim..bide yaptırdın şimdi hamile kaldınmı diye tiyliyo beni daha durun dedim daha yeni oldum saçmalık dediğiniz dedim. falan filan işte sinir küpü olduk geldik
nurcik ben bişeyler yyip gelicem daha kahvaltı yapmadım çok acıktım canım sen buradasın dimi 15 dk içnde gelirim
uyuzzzzzzzzzzzzzzzz...savunacak kendini tabiii ,evet ben hatalımıyım diyecektii ...bence oda hatasının farkında kusurunu örtmeye çalışıyor sende tabi bilmiyon anlamıyon SANIYOR ....
hamile kaldınızmı demiş salakmı bu doktor daha kaç gün oldukii ..raporu murat bey hazırlasaydı keşke
merhaba,ben 3 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Yarın 2. aşılamamı yaptıracağım.Dualarınızı bekliyorum.
tamam sevo biraz daha durayım senin için ,,komşu çağırana kadar burdayım
sevom doktora gıcık oldum
zaten huylarıdır kendilerini savunmak
ALLAH emeklerini boş çıkarmasın gönlüne göre versin Rabbimmerhaba,ben 3 yıllık evliyim.3 yıldır da bebeğim olsun istiyorum ama Rabbim nasip etmedi. Yarın 2. aşılamamı yaptıracağım.Dualarınızı bekliyorum.
ya öle bişeyki kime güveneceğimizi şaşırıyorum bu şekilde olunca..neyse artık önümüze bakıcaz elimden geleni yapıcam doktor ister haklı ister haksız olsun
sevom inasan kime inanacağını şaşırıyor bende az gitmedim doktora
içlerinde iyi niyetlilier, var ama çoğu insanları resmen para olarak görüyo biliyolarki ellerindeyiz
allah her zaman iyi insanlarla karşılaştırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?