hayır diyalim hayır olsun inşallah..kayının borçlarına üzüldüm inşallah üstünüze patlamazda ödeyebilirler biran evvelbakalım canım ilerleyen zamanda belli olacak..
inşallah canım dediğin gibi olur olmazsada en fazla 1 sene daha burada çalışıyrım sonra ara verip yeniden işe girerim ama muhasebe değilll..
bu arada kızlar rüyamda bu gece garip şeyler gördüm sanırım günah işledim bu aralar kaynımdan dolayı ağzım durmuyor çemkiriyorum. icra için hep beni arıyolar ben muhattap olmak zorunda kalıyorum soy ismimizden nasıl oluyorsa beni buluyolar milyarlarca heryere borcu var odamın yaa
neyse rüyamda annemin evindeyim uyanıyorum yan salonda misafirler yengemler dayımlar falan varmış ben kalkıyorum dişimde bişey hissediyorum biraz uğraşıyorum bişeyler ağzıma doluyo neyse içerdekilerden bir kız akrabamızmış küçük kız ama saçları maviye boyanmış bir garip yani..bana birini soruyo ben de bilmiyorum nerde diyorum.neyse banyoya gidiyorum aynada bakarak apzımdan sarı midemden hiç sonu gelmeyen saçlar çekiyorum ıyy düşünn iki elimle saçları tutup dışarı çekiyorum devamlı lavabo doluyo saçlardan içimden diyorumki demekki bu yüzden midem heprahatsız diyorum. sonra bitiyo ama içimde hala saç olduğunu hissediyorum.devamı var rüyanın ama daha farklı bu olay gözümün önünde yaaa nasıl çıkarıyorum onu öleee..
laracım sende geçende rüya görmüşsün hayrolsun canım bende çok yorum yapamadım bayaaaa uzun bir rüyaymış bu arada
yok kız burayı söylermiyim hiç sonra hakkında yazdıklarımı okurr
ama üstü kapalı adres belirtmeden söyledim tabi problemlerimizi paylaştığım arkadaşlarım var diyeee
hatta sevo geldiğinde buluşacağımızı söylemiştim bana dedikidelimisin sen neden güveniyosun internet ortamından birine hadi organ mafyası felansa onlarda böyle planlarla insanları kandırıyolar dedi
bende ben o kadar salak değilim dedim
ne iş yapacaksın bacım mecbur muhasebe yaparsın gene :26::26::26:hayırlısı inşallahh
rüyan hayır olsun sevoo çok ilginç gerçekten
nurcik sen de rüyamı okudunmu canımm baş rolde sen oynuyosunn
hayır diyalim hayır olsun inşallah..kayının borçlarına üzüldüm inşallah üstünüze patlamazda ödeyebilirler biran evvel
bizim dostluğumuz görmeyenler bilemez tabi.. sevolar bana geleceği zaman ablama söylemiştim oda nasıl güvenirsin evine nasıl alırsın organ mafyası var hırlısı hırsızı var demişti :)) ama şimdi sevoyu iyi tanıyorlar arada soruyorlar arkadaşın ne durumda diye benim kadar sevdiler yani:))
düşüncesiz insanlar kendiyle beraber etrafınıda zora sokuyor işte ..Allah yardımcısı olsun yinede ,borçlu olmak zor iş ..benim amcam borç yüzünden tefecilerin eline düştü borcu ödüyemeyince çıkmaza girip intihar etti 6 çocuğunu yetim bıraktıkaynıma artık biz hiç bişey yapamayız canım kendisi bu hale soktu iş işten geçti...yapılacak şeyler çoktu zamanında ama o yapmamayı tercih etti..
hadi yaa herkesde beni mafya zannediyoımuşşştipimde öle gösteriyormu
neyse kızlar ben kaçar kardeşim kapıda kalmış anahtarını unutmuş komşuya geçti zaman kaybetmeden gideyim
iyi akşamlar inşallahhh daha fazla kötü haberler almayız
öpüyorum sizleriiii
olmamı kızzzlaraaaaa aslında ben mafyayımmmkadınları pazarlarım senide beğendim haremime alim dedimmm olmamıııııı
allahımmm yaaa insanlar bizim arkadaşlığımızın nasıl olduğunu bilmedikleri için çok garip geliyor gerçektenbanada nasıl güveniyorsun nasıl arkadaşlık kuruyorsun diyenler çok oldu ama mafyaya kadar düşünen olmamıştı
hayır diyalim hayır olsun inşallah..kayının borçlarına üzüldüm inşallah üstünüze patlamazda ödeyebilirler biran evvel
bizim dostluğumuz görmeyenler bilemez tabi.. sevolar bana geleceği zaman ablama söylemiştim oda nasıl güvenirsin evine nasıl alırsın organ mafyası var hırlısı hırsızı var demişti :)) ama şimdi sevoyu iyi tanıyorlar arada soruyorlar arkadaşın ne durumda diye benim kadar sevdiler yani:))
sevoo katiplikten sıkılırsın bacım ne o öyle yaz dur habireeyok canım veznedar olurum,kasiyer olurum,bilgi işlem olur aslında katip işi bulsam çok iyi olur yayın evinde falan
evet canım sonunda ayaklarımızın çamurumu duru suyla yıkıyoduk çok şükürrr:26: hayır olsun inşallahhevet bugün okudum geçmişi rüyan çok uzun gerçekten :))çok güzel şeyler ghörmesende hayra yoralım çamur görmek iyi değil sıkıntıya delalet diye biliyorum ama zaten tüp bebek tedavisi kolay değil sıkıntılı stresli bir süreç .rüyanın sonu güzel ama ,inşallah sıkıntılardan sonra feraha çıkacazz
allah kimseye içinden çıkamayacağı borç dert vermesin inşallah çok zorr gerçektenkaynıma artık biz hiç bişey yapamayız canım kendisi bu hale soktu iş işten geçti...yapılacak şeyler çoktu zamanında ama o yapmamayı tercih etti..
hadi yaa herkesde beni mafya zannediyoımuşşştipimde öle gösteriyormu
neyse kızlar ben kaçar kardeşim kapıda kalmış anahtarını unutmuş komşuya geçti zaman kaybetmeden gideyim
iyi akşamlar inşallahhh daha fazla kötü haberler almayız
öpüyorum sizleriiii
düşüncesiz insanlar kendiyle beraber etrafınıda zora sokuyor işte ..Allah yardımcısı olsun yinede ,borçlu olmak zor iş ..benim amcam borç yüzünden tefecilerin eline düştü borcu ödüyemeyince çıkmaza girip intihar etti 6 çocuğunu yetim bıraktı(
güle güle bacım ,kızlar bende çıkıyorum inşallah daha güzel haber alırımda sizide haberdar ederim ..
evet Allahın mucizesi ben kesin yaşamıyorlardır diye düşünüyodum ama Rabbim okadar büyükki şükürler olsun ona ..kız demişki bataniyey sarılı 5 kişiyiz durumumuz iyi demiş inşallah akşam haberlerde mucizeyi izleriz
çiğdemciğim daha gençler biri 55 diğeri 50 yaşında ilerde alzaymır olurlar beni yorar ama bunlar biliyorum
sorma şifam her b.k nane oluyorlar neyseki ayrı oturuyoruz
çok şükür nurcan iyi haberlerini almışsın bende çok sevindim hayırlısıyla kazasız belasız çıkarırlar inşallah
allaha şükürki bu cep telefonları varmış
öyle canım canımız sağ olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun gerisi hallolur..böyle şeyler başımıza gelince insan elindekilerin kıymetini daha iyi anlıyor dimi kızlarne kadar boş şeylere üzülüp ne kadar boş şeylere kızıyoruz aslında..
belkide şarjı bitmiştir canım
bu arada yeri değil ama söyliyeyim benim adetim 19 ekimde değil 22 ekimde oldu yani aramız yine açıldı 6 gün falan
bakalım canım ilerleyen zamanda belli olacak..
inşallah canım dediğin gibi olur olmazsada en fazla 1 sene daha burada çalışıyrım sonra ara verip yeniden işe girerim ama muhasebe değilll..
bu arada kızlar rüyamda bu gece garip şeyler gördüm sanırım günah işledim bu aralar kaynımdan dolayı ağzım durmuyor çemkiriyorum. icra için hep beni arıyolar ben muhattap olmak zorunda kalıyorum soy ismimizden nasıl oluyorsa beni buluyolar milyarlarca heryere borcu var odamın yaa
neyse rüyamda annemin evindeyim uyanıyorum yan salonda misafirler yengemler dayımlar falan varmış ben kalkıyorum dişimde bişey hissediyorum biraz uğraşıyorum bişeyler ağzıma doluyo neyse içerdekilerden bir kız akrabamızmış küçük kız ama saçları maviye boyanmış bir garip yani..bana birini soruyo ben de bilmiyorum nerde diyorum.neyse banyoya gidiyorum aynada bakarak apzımdan sarı midemden hiç sonu gelmeyen saçlar çekiyorum ıyy düşünn iki elimle saçları tutup dışarı çekiyorum devamlı lavabo doluyo saçlardan içimden diyorumki demekki bu yüzden midem heprahatsız diyorum. sonra bitiyo ama içimde hala saç olduğunu hissediyorum.devamı var rüyanın ama daha farklı bu olay gözümün önünde yaaa nasıl çıkarıyorum onu öleee..
laracım sende geçende rüya görmüşsün hayrolsun canım bende çok yorum yapamadım bayaaaa uzun bir rüyaymış bu arada
evet canım ayrı oturduğuna şükredelimçiğdemciğim daha gençler biri 55 diğeri 50 yaşında ilerde alzaymır olurlar beni yorar ama bunlar biliyorum
çok şükür nurcan iyi haberlerini almışsın bende çok sevindim hayırlısıyla kazasız belasız çıkarırlar inşallah
amin canım aminnnnn hayırlı ve sağlıklıca tez zamanda inşallaheyyyy rabbimmmm neolur bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan tum kardeslerime en kisa zamanda nur topu gibi evlatlar ver nolur noooooluuuuuurrrrrrr
amin canım aminn inşallah bizlerde anne oluruzallah herkese nasip etsin
hadi gözümüz aydın canımm darısı diğerlerineçokk şükür kızlar çok şükür şimdi haber geldi kız eşini aramış bende kızımda iyiz demiş yanımdakilerde yaşıyor yanlız dikatli ve yavaş olsunlar bir duvar var üzerimize düşmesin diye haber vermiş Allahım sana binlerce şükür enkaz altında olan herkesin yardımcısı ol
evet canım çalışıyorsun haliyle fırsat bulamayadabilirsiniyiyim canım sen nasılsın burdayım ama çok sık yazamıyorum canım
şükürler olsun nurcanım allahım mucizesi allahım yardımcıları olsun inşalalh hepsi kurtulurlar bir an önce inşallahhhh
evet canım evet ayrı oturduğuna şükredelimçiğdemciğim daha gençler biri 55 diğeri 50 yaşında ilerde alzaymır olurlar beni yorar ama bunlar biliyorum
ayyyy başınız sağolsun Nurcanımdüşüncesiz insanlar kendiyle beraber etrafınıda zora sokuyor işte ..Allah yardımcısı olsun yinede ,borçlu olmak zor iş ..benim amcam borç yüzünden tefecilerin eline düştü borcu ödüyemeyince çıkmaza girip intihar etti 6 çocuğunu yetim bıraktı(
güle güle bacım ,kızlar bende çıkıyorum inşallah daha güzel haber alırımda sizide haberdar ederim ..
kızlar bu arada 12.000 sayfaya gelmek üzereyiz ilk yazan ilk hamile kalsın inşallah
kızlar bu arada 12.000 sayfaya gelmek üzereyiz ilk yazan ilk hamile kalsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?