Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayır diyalim hayır olsun inşallah..kayının borçlarına üzüldüm inşallah üstünüze patlamazda ödeyebilirler biran evvel
bizim dostluğumuz görmeyenler bilemez tabi.. sevolar bana geleceği zaman ablama söylemiştim oda nasıl güvenirsin evine nasıl alırsın organ mafyası var hırlısı hırsızı var demişti :)) ama şimdi sevoyu iyi tanıyorlar arada soruyorlar arkadaşın ne durumda diye benim kadar sevdiler yani:))

ne iş yapacaksın bacım mecbur muhasebe yaparsın gene :26::26::26:hayırlısı inşallahh

rüyan hayır olsun sevoo çok ilginç gerçekten

yok canım veznedar olurum,kasiyer olurum,bilgi işlem olur aslında katip işi bulsam çok iyi olur yayın evinde falan

nurcik sen de rüyamı okudunmu canımm baş rolde sen oynuyosunn

evet bugün okudum geçmişi rüyan çok uzun gerçekten :))çok güzel şeyler ghörmesende hayra yoralım çamur görmek iyi değil sıkıntıya delalet diye biliyorum ama zaten tüp bebek tedavisi kolay değil sıkıntılı stresli bir süreç .rüyanın sonu güzel ama ,inşallah sıkıntılardan sonra feraha çıkacazz

kaynıma artık biz hiç bişey yapamayız canım kendisi bu hale soktu iş işten geçti...yapılacak şeyler çoktu zamanında ama o yapmamayı tercih etti..

hadi yaa herkesde beni mafya zannediyoımuşşş tipimde öle gösteriyormu

neyse kızlar ben kaçar kardeşim kapıda kalmış anahtarını unutmuş komşuya geçti zaman kaybetmeden gideyim
iyi akşamlar inşallahhh daha fazla kötü haberler almayız
öpüyorum sizleriiii

düşüncesiz insanlar kendiyle beraber etrafınıda zora sokuyor işte ..Allah yardımcısı olsun yinede ,borçlu olmak zor iş ..benim amcam borç yüzünden tefecilerin eline düştü borcu ödüyemeyince çıkmaza girip intihar etti 6 çocuğunu yetim bıraktı (
güle güle bacım ,kızlar bende çıkıyorum inşallah daha güzel haber alırımda sizide haberdar ederim ..

olmamı kızzz al haremine beni yawrumm
evet benimde söylediğim herkeş aynı diyooo internetten nasıl güvenip görüşüüyosunuz diye
yok canım veznedar olurum,kasiyer olurum,bilgi işlem olur aslında katip işi bulsam çok iyi olur yayın evinde falan
sevoo katiplikten sıkılırsın bacım ne o öyle yaz dur habiree
bacım bilgisayardan iyi anlıyosun müdür neyim olursun belki bi yerdee

yaaaa bacılar millet hakkımızda böyle düşünedursun ben sizinle arkadaşlığımdan çok memnunum
millek kendine sevigili bulduğundan habire internetten bizim topiğimize öyle bişiy sanıyolar heraldee
aman herkes ne düşünürse düşünsünn, benim kocam bilip destekledikten sonra bana herkes vız gelir tırıs gideeerrrrr

evet canım sonunda ayaklarımızın çamurumu duru suyla yıkıyoduk çok şükürrr:26: hayır olsun inşallahh
allah kimseye içinden çıkamayacağı borç dert vermesin inşallah çok zorr gerçekten biz halihazırda zorlanmadan ödediğimiz borçlarımızdan bile korkuyoruz beterinden korusun allahh iyi akşamlar canımm

yarın sabah güzel haberler okuyayım inşallah nurcikkk iyi akşamlar canımmm
bende birazdan çıkarım kızlarr bendende herkese iyiakşamlarrrrrrrr

izleyecez inşallah bende akşam kaynanayaaa gidecemmmm

gençlermiş ama napcan dün benim kaynanada çiğdmecim öyle değil böyle karıştırılır deyipnce tepem attı ya sabır deyip tamam anne senin gibi yaparım sen çok ayakta kalma içerdeki işi yap deyip başımdan savdım valla

haklısın sevom doğru diyrosun

sevom rüyan hayır olsun canımm ne diyeyim

kzılar bende çıkıyorum hepinizi öperim muck

evet canım ayrı oturduğuna şükredelim

eyyyy rabbimmmm neolur bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan tum kardeslerime en kisa zamanda nur topu gibi evlatlar ver nolur noooooluuuuuurrrrrrr

hadi gözümüz aydın canımm darısı diğerlerine

iyiyim canım sen nasılsın burdayım ama çok sık yazamıyorum canım

şükürler olsun nurcanım allahım mucizesi allahım yardımcıları olsun inşalalh hepsi kurtulurlar bir an önce inşallahhhh
evet canım çalışıyorsun haliyle fırsat bulamayadabilirsin bende kalamadan çıkmıştım

evet canım evet ayrı oturduğuna şükredelim

ayyyy başınız sağolsun Nurcanım çok üzüldüm yaaaa düşmeyegör valla Rabbim sizlere hayırlı ömür ve sabır versin amcacığınında günahını affetsin inşallah

kızlar iyi akşamlar nasılsınız gelenedm bu gün yineee bayram yaklaşıyor yaaaa işleri yoluna koyamaıyoruzzzz bu gün yeğenime alışverişe gittik öğleden sonra döndükk sonrada temizlik yemek falan derken akşam oldu
CANLARIM HEM TERÖR HEM DEPERM GERÇEKTEN ÇOK ÜZCÜ SÖYLEYECEK BİR ŞEY BULAMIYORUMMM YARDIM BEKLEYEN OKADAR ,İNSANNN RABBİM YARDIM ETSİNNN bebeişleim iyi bakın kendinizeee çıktım bennn

iyi akşamlar ben de çok üzgünüm hepsi üst üste geldi ülkemiz gerçekten çok zor günler geçiriyo arkadaşlar allahım beterinden korusun hepimizi nurcan sana da çok geçmiş olsun yüreğim ağzıma geldi ama sonra iyi olduklarını okuyunca çok sevindim canım

kızlar bu arada 12.000 sayfaya gelmek üzereyiz ilk yazan ilk hamile kalsın inşallah

kızlar bu arada 12.000 sayfaya gelmek üzereyiz ilk yazan ilk hamile kalsın inşallah

abovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv 12.000 inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
günaydın cicoşlar nasılsınız umarım herkes iyidir
annem dün gitti
ruh gibi oldum annem gidince cok üzüldüm alışmıştım ona canı sağolsun da gitsin annecim
kedersiz anacım nirdesin sende teselli bulurum artıkın
ülkemizin üzerinde gezen kara bulutları rabbim kaldırsın artık böyle acılar yaşanmasın artık televizyona bakmak istemiyorum dayanamıyorum musluklar acılıveriyor rabbim herkese sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…