selam veremeden daldım Nurcik in Sevonun mesajlar gözüme çarptıÇiğdem nasılsın canım sen varsın galiba şu an kolaylıklar cnm çıkıcamm birazdan ,Papatyam hayırdır kaynanatörle kayınbabatör bir olup bunaltmışlar seni neyse kurtuldun galiba evindesin hadi öptüm cnmm
çokk şükür kızlar çok şükür şimdi haber geldi kız eşini aramış bende kızımda iyiz demiş yanımdakilerde yaşıyor yanlız dikatli ve yavaş olsunlar bir duvar var üzerimize düşmesin diye haber vermiş Allahım sana binlerce şükür enkaz altında olan herkesin yardımcısı ol
iyiyim canım sen nasılsın burdayım ama çok sık yazamıyorum canım
şükürler olsun nurcanım allahım mucizesi allahım yardımcıları olsun inşalalh hepsi kurtulurlar bir an önce inşallahhhh
çiğdemciğim daha gençler biri 55 diğeri 50 yaşında ilerde alzaymır olurlar beni yorar ama bunlar biliyorumyaşlılık zor canım allahım yardımcınız olsun yaşlılar bebek gibiler ilgi istiyorlar canım onun için hiç ses etmemek lazım
sorma şifam her b.k nane oluyorlar neyseki ayrı oturuyoruzselam veremeden daldım Nurcik in Sevonun mesajlar gözüme çarptıÇiğdem nasılsın canım sen varsın galiba şu an kolaylıklar cnm çıkıcamm birazdan ,Papatyam hayırdır kaynanatörle kayınbabatör bir olup bunaltmışlar seni neyse kurtuldun galiba evindesin hadi öptüm cnmm
çokk şükür kızlar çok şükür şimdi haber geldi kız eşini aramış bende kızımda iyiz demiş yanımdakilerde yaşıyor yanlız dikatli ve yavaş olsunlar bir duvar var üzerimize düşmesin diye haber vermiş Allahım sana binlerce şükür enkaz altında olan herkesin yardımcısı ol
nurcikten güzel haberler aldım allaha şükür..bacım hala etkisinde ama ağlıyoduakrabası misafiriğe gitmiş o 7 katlı binaya orada yakalanmış depreme..işte nerde ne gelecek başımıza belli olmuyo.. allaha şükür iyilermiş..
laracım okadar çok aklımda tutmam gereken,ihmal etmemem gereken,hatırlamam kontrol etmem yapmam etmem gereken şeyler varki patrona bunu dedim aboww çok korktu ikinci bir maliyet olacak diye ondan biraz kapıştık maillerde.ama normalde sorunumuz yok ama ben çok bunaldım artık. işte böle canım Rabbim daha büyük dertler vermesin hiçbirimize..
ayşecim evet insan bişey yaparken birilerinin devamlı yönlendirmesi benide çok sinir eder. ama işte yaşlanınca çok huysuz oluyolar büyüklerimiz ee bizede burada sabır gerekiyor işte onlara o şekilde bakıp iyilik yapmak ve karşılığını Rabbim en iyi şekilde verecektir elbet.. oyüzden sabır sabırr diyelim
esrayı aramak istiyorum ama şarjdan dolayı aramakta istemiyorum dün akşama kadar elektrik vanın hiçbiyerinde yoktu şimdi ne durumda bilemiyorum.
çiğdemciğim daha gençler biri 55 diğeri 50 yaşında ilerde alzaymır olurlar beni yorar ama bunlar biliyorum
sorma şifam her b.k nane oluyorlar neyseki ayrı oturuyoruz
çok şükür nurcan iyi haberlerini almışsın bende çok sevindim hayırlısıyla kazasız belasız çıkarırlar inşallah
allaha şükürki bu cep telefonları varmış
sevinçten ağladım bacım dünden beri içime okadar oturmuştuki ağlıyamıyordum bile şehitlerimizden sonra bu haber morallerimizi alt üst etti
iş yerinde sıkıntılar varmış olur böyle şeyler bacm sen sabırlı ol herşey hal olur can sağlığımız yerinde olsunda gerisi boş ve kolay
dün gece aradım esrayı ama ulaşılmadım şarjı bitmiş herhalde :26:
öyle canım canımız sağ olsun sevdiklerimiz yanımızda olsun gerisi hallolur..böyle şeyler başımıza gelince insan elindekilerin kıymetini daha iyi anlıyor dimi kızlarne kadar boş şeylere üzülüp ne kadar boş şeylere kızıyoruz aslında..
belkide şarjı bitmiştir canım
bu arada yeri değil ama söyliyeyim benim adetim 19 ekimde değil 22 ekimde oldu yani aramız yine açıldı 6 gün falan
kızlar ben çıkıyorum bu gün hiç iş yapmadım yatağımı bile örtmedim.
geç uyandım kahvaltımı geç yaptım pc oturdum sızlerle yazışamadan habersiz misafir geldi çok utandım mutfağım danıktıallahtan erken kalktılar tabi ben onları yollar yollamaz yine pcnin başına geçtim bu bana olsun hemen çıkıyorum evimi toparlamalıyım kocacığımda beni böyle yakalamasın
aynen öyle bacım sanki hiç ölmüyecekmişiz başımıza bunlar gelmiyecekmiş gibi geliyor
hadii yaa erkenmi geldi adetinn :26: olsun daha önümüzde kaç adet var sen erken ben geç olursak aynı zamana denk gelir belki
yok canım erken değil geç geldi erken adetim gelirse sana daha da yaklaşmış olurum şimdiki hesabımıza göre sen 29 ocak ben 03 şubatta adet olcam fatoş 22 ocak :26: hepimiz ayrı telden çalıyos yaniinşallah ozamana kadar tarihlerimiz yakınlaşır
ayyyyyyy nurcanım ciddimisin çok sevindimmmmmmmmçokk şükür kızlar çok şükür şimdi haber geldi kız eşini aramış bende kızımda iyiz demiş yanımdakilerde yaşıyor yanlız dikatli ve yavaş olsunlar bir duvar var üzerimize düşmesin diye haber vermiş Allahım sana binlerce şükür enkaz altında olan herkesin yardımcısı ol
nurcikten güzel haberler aldım allaha şükür..bacım hala etkisinde ama ağlıyoduakrabası misafiriğe gitmiş o 7 katlı binaya orada yakalanmış depreme..işte nerde ne gelecek başımıza belli olmuyo.. allaha şükür iyilermiş..
laracım okadar çok aklımda tutmam gereken,ihmal etmemem gereken,hatırlamam kontrol etmem yapmam etmem gereken şeyler varki patrona bunu dedim aboww çok korktu ikinci bir maliyet olacak diye ondan biraz kapıştık maillerde.ama normalde sorunumuz yok ama ben çok bunaldım artık. işte böle canım Rabbim daha büyük dertler vermesin hiçbirimize..
ayşecim evet insan bişey yaparken birilerinin devamlı yönlendirmesi benide çok sinir eder. ama işte yaşlanınca çok huysuz oluyolar büyüklerimiz ee bizede burada sabır gerekiyor işte onlara o şekilde bakıp iyilik yapmak ve karşılığını Rabbim en iyi şekilde verecektir elbet.. oyüzden sabır sabırr diyelim
esrayı aramak istiyorum ama şarjdan dolayı aramakta istemiyorum dün akşama kadar elektrik vanın hiçbiyerinde yoktu şimdi ne durumda bilemiyorum.
ayyyyyyy nurcanım ciddimisin çok sevindimmmmmmmmallaha binlerce şükürler olsunn valla merakla bekliyoduk patroniçede bekliyodu hemen onada söyledim çok sevindik canım çok şükürrrrr bu güzel bir moral oldu hepimizzeeee
aman sevom sık dişini az kaldı şurda hamiş kalınca çalışmazsın zatençalışsanda belli zaman çalışırsın oda sayılı gün çabık geçerr kendini rahatlat biraz yoksa hiç zaman geçmiyorr
olsun yaa yinede çok fark yok aramızda zaten aynı günlere denk gelmesi zor ..fatoşun adeti hiç belli olmaz ,onun gecikmeli geliyor nıormalde
ayyyyyyy nurcanım ciddimisin çok sevindimmmmmmmmallaha binlerce şükürler olsunn valla merakla bekliyoduk patroniçede bekliyodu hemen onada söyledim çok sevindik canım çok şükürrrrr bu güzel bir moral oldu hepimizzeeee
aman sevom sık dişini az kaldı şurda hamiş kalınca çalışmazsın zatençalışsanda belli zaman çalışırsın oda sayılı gün çabık geçerr kendini rahatlat biraz yoksa hiç zaman geçmiyorr
kız allah canını almasın patroniçen burayı biliyormu ?ee kızmasın sana sonra buralarda sörf yapıyon diye :)
çok şükür güzel haberleri aldık inşallah göçükten sağsalim çıktıkları haberinide veririm size
bakalım canım ilerleyen zamanda belli olacak..
inşallah canım dediğin gibi olur olmazsada en fazla 1 sene daha burada çalışıyrım sonra ara verip yeniden işe girerim ama muhasebe değilll..
bu arada kızlar rüyamda bu gece garip şeyler gördüm sanırım günah işledim bu aralar kaynımdan dolayı ağzım durmuyor çemkiriyorum. icra için hep beni arıyolar ben muhattap olmak zorunda kalıyorum soy ismimizden nasıl oluyorsa beni buluyolar milyarlarca heryere borcu var odamın yaa
neyse rüyamda annemin evindeyim uyanıyorum yan salonda misafirler yengemler dayımlar falan varmış ben kalkıyorum dişimde bişey hissediyorum biraz uğraşıyorum bişeyler ağzıma doluyo neyse içerdekilerden bir kız akrabamızmış küçük kız ama saçları maviye boyanmış bir garip yani..bana birini soruyo ben de bilmiyorum nerde diyorum.neyse banyoya gidiyorum aynada bakarak apzımdan sarı midemden hiç sonu gelmeyen saçlar çekiyorum ıyy düşünn iki elimle saçları tutup dışarı çekiyorum devamlı lavabo doluyo saçlardan içimden diyorumki demekki bu yüzden midem heprahatsız diyorum. sonra bitiyo ama içimde hala saç olduğunu hissediyorum.devamı var rüyanın ama daha farklı bu olay gözümün önünde yaaa nasıl çıkarıyorum onu öleee..
laracım sende geçende rüya görmüşsün hayrolsun canım bende çok yorum yapamadım bayaaaa uzun bir rüyaymış bu arada
yok kız burayı söylermiyim hiç sonra hakkında yazdıklarımı okurr
ama üstü kapalı adres belirtmeden söyledim tabi problemlerimizi paylaştığım arkadaşlarım var diyeee
hatta sevo geldiğinde buluşacağımızı söylemiştim bana dedikidelimisin sen neden güveniyosun internet ortamından birine hadi organ mafyası felansa onlarda böyle planlarla insanları kandırıyolar dedi
bende ben o kadar salak değilim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?