canım benim yaaallah yardımcıları olsun Rabbim canlarını bağışlasın güzel haberler verirsin bize inşallahh
canımmm allahım yardımcınız olsun inşallah kurtarırlarr dualarımız onlarla canımmm
nurcanımallah yardımcıları olsun canım
inşallah sağ çıkarılırlarr allahım mucizesini göstersin inşallahh allah hepinize sabır versin canım
bir mucize bekliyoruz zatenumut kalmadı gibi ..
Allahım sen büyüksün enkaz altında kalan herkese yardım et
bir mucize bekliyoruz zatenumut kalmadı gibi ..
Allahım sen büyüksün enkaz altında kalan herkese yardım et
nurcan geçmiş olsun rabbim yardımcıları olsun inşallah bir umut yaşıyorlardık
merhaba kızlar
geçmişi okudum
hepimizin türlü türlü sıkıntıları var rabbim bu günümüzü aratmasın gördüğümüzden geri koymasın
esra kim ben bilemedim
ama durumuna çok üzüldüm bornozla dışarda kalmış demek
rabbim yardımcısı olsun
bende hep adetliyken kaza geçirmekten korkarım nedense rabbim esirgesin.
Ben hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
aman ne sıkıcı bir kadın karı koca herşeye burunlarını sokuyorlar
hadi kayınvalidemi anladım yemek işine karışıyorda kayınpedere neoluyor anlamıyorum mutfakta bir yemek hazırlığına giriyorum hiç durmadan girip çıkıyorlar tuzundan biberine daha nelere nelere burunlarını sokuyorlar anlamıyorum buraya yazmaya değer olmayıp ama çok canımı sıkan hareketleri var.
yaşlanınca ne yapacağım bunlarla anlamıyorum hele kayınvalidem kesin alzaymır olur(inş.doğru yazmışımdır)
neyse kızlar milletin ne ciddi sıkıntıları varken ben nelere takılıyorum
allaha emanet olun ben çıkıyorum sonra gelirim yine
nurcan inşallah hayırlı bir havadis gelir canım inan çok üzüldüm elden bişey gelmiyor
canımm inşallah sağsağlim kurtulmuşlardır inşallah enkaz altında herkes bir anönce kurtulur yaaa çok çok üzüldük hepimiz ağlıyorummm ALLAHım yardımcıları olsun hepsinin inşişşşşşşş tüm dualarımız onlar için inşşşkızlar çok kötüyümm dün gece hiç uyumadım bizim akraba enkaz altında 1 yaşında kızıyla beraber çıkaramadılar hala dualarınızı es,rgemeyinn ne olurrrr
inşallah cnm öptümmm çıkıyomm ben kusura bakma kalamadım çoknurcik allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim çıkarlar enkaz altından
inşallah canım çıkıyorum bende gözlerim fenaa acıyor kolaylıklar egeyide senide öptümnurcik allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim çıkarlar enkaz altından
inşallah canım dualrınızı eksik etmeyincanımm inşallah sağsağlim kurtulmuşlardır inşallah enkaz altında herkes bir anönce kurtulur yaaa çok çok üzüldük hepimiz ağlıyorummm ALLAHım yardımcıları olsun hepsinin inşişşşşşşş tüm dualarımız onlar için inşşş
evet canım etipuf ..bu arada bornozla çıkmamış, duru arkadaş yanlış duymuş herhalde evet deprem sırasında duş alıyormuş ama üzerine pardüsü almış öyle çıkmış ...çok şükür durumları iyimiş ama ev hasar görmüş dışarda kalıyorlarmışkızlar hangi Esra yaaaa depreme maruz kaldı , dışarda kaldı :26: etipuf muALLAH ım sen koru tüm kullarını
nurcik allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim çıkarlar enkaz altından
aaa etipufum Van damı ikamet ediyordu :26: şükür herkes eşinin dostunun iyi haberini duyuyoruz inşallah enkaz altında ki herkes iyi haberlerle kurtulurlar inşşşşşinşallah canım dualrınızı eksik etmeyin
evet canım etipuf ..bu arada bornozla çıkmamış, duru arkadaş yanlış duymuş herhalde evet deprem sırasında duş alıyormuş ama üzerine pardüsü almış öyle çıkmış ...çok şükür durumları iyimiş ama ev hasar görmüş dışarda kalıyorlarmış(Allahım yardımcıları olsun
aminn duru bacım sağol Allah razı olsun ..hala bir haber yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?