Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcanım allah yardımcıları olsun canım
inşallah sağ çıkarılırlarr allahım mucizesini göstersin inşallahh allah hepinize sabır versin canım

nurcanım allah yardımcıları olsun canım
inşallah sağ çıkarılırlarr allahım mucizesini göstersin inşallahh allah hepinize sabır versin canım

bir mucize bekliyoruz zaten umut kalmadı gibi ..

Allahım sen büyüksün enkaz altında kalan herkese yardım et

merhaba kızlar
geçmişi okudum
hepimizin türlü türlü sıkıntıları var rabbim bu günümüzü aratmasın gördüğümüzden geri koymasın

esra kim ben bilemedim
ama durumuna çok üzüldüm bornozla dışarda kalmış demek
rabbim yardımcısı olsun
bende hep adetliyken kaza geçirmekten korkarım nedense rabbim esirgesin.
Ben hafta sonu kayınvalidemlerdeydim
aman ne sıkıcı bir kadın karı koca herşeye burunlarını sokuyorlar
hadi kayınvalidemi anladım yemek işine karışıyorda kayınpedere neoluyor anlamıyorum mutfakta bir yemek hazırlığına giriyorum hiç durmadan girip çıkıyorlar tuzundan biberine daha nelere nelere burunlarını sokuyorlar anlamıyorum buraya yazmaya değer olmayıp ama çok canımı sıkan hareketleri var.
yaşlanınca ne yapacağım bunlarla anlamıyorum hele kayınvalidem kesin alzaymır olur(inş.doğru yazmışımdır)

neyse kızlar milletin ne ciddi sıkıntıları varken ben nelere takılıyorum
allaha emanet olun ben çıkıyorum sonra gelirim yine
nurcan inşallah hayırlı bir havadis gelir canım inan çok üzüldüm elden bişey gelmiyor

yaşlılık zor canım allahım yardımcınız olsun yaşlılar bebek gibiler ilgi istiyorlar canım onun için hiç ses etmemek lazım

kızlar çok kötüyümm dün gece hiç uyumadım bizim akraba enkaz altında 1 yaşında kızıyla beraber çıkaramadılar hala dualarınızı es,rgemeyinn ne olurrrr
canımm inşallah sağsağlim kurtulmuşlardır inşallah enkaz altında herkes bir anönce kurtulur yaaa çok çok üzüldük hepimiz ağlıyorummm ALLAHım yardımcıları olsun hepsinin inşişşşşşşş tüm dualarımız onlar için inşşş

kızlar hangi Esra yaaaa depreme maruz kaldı , dışarda kaldı :26: etipuf mu ALLAH ım sen koru tüm kullarını

selam veremeden daldım Nurcik in Sevonun mesajlar gözüme çarptı Çiğdem nasılsın canım sen varsın galiba şu an kolaylıklar cnm çıkıcamm birazdan ,Papatyam hayırdır kaynanatörle kayınbabatör bir olup bunaltmışlar seni neyse kurtuldun galiba evindesin hadi öptüm cnmm

inşallah canım dualrınızı eksik etmeyin

kızlar hangi Esra yaaaa depreme maruz kaldı , dışarda kaldı :26: etipuf mu ALLAH ım sen koru tüm kullarını
evet canım etipuf ..bu arada bornozla çıkmamış, duru arkadaş yanlış duymuş herhalde evet deprem sırasında duş alıyormuş ama üzerine pardüsü almış öyle çıkmış ...çok şükür durumları iyimiş ama ev hasar görmüş dışarda kalıyorlarmış(Allahım yardımcıları olsun
nurcik allah yardımcıları olsun inşallah sağ salim çıkarlar enkaz altından

aminn duru bacım sağol Allah razı olsun ..hala bir haber yokk

aaa etipufum Van damı ikamet ediyordu :26: şükür herkes eşinin dostunun iyi haberini duyuyoruz inşallah enkaz altında ki herkes iyi haberlerle kurtulurlar inşşşşş

canlarım nasılsınızz
nurcan haber aldığın zaman bizede yaz olurmu canım bende çok merak ettim, inşallah sağ çıkarlar inşallah

sevoooooooo sen nasılsın canım işle ilgili bir sorunun olduğunu yazmıştın canım ne oldu hallettinizmi? anı devam ediyormu?

çokk şükür kızlar çok şükür şimdi haber geldi kız eşini aramış bende kızımda iyiz demiş yanımdakilerde yaşıyor yanlız dikatli ve yavaş olsunlar bir duvar var üzerimize düşmesin diye haber vermiş Allahım sana binlerce şükür enkaz altında olan herkesin yardımcısı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…