Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar pazar günü antalya şehitler mitingindeydimne duygu nasıl güzel coşkuydu anlatamam
çok girmedik içine yanımda kardeşim annem ve bebeğimiz vardı bebek olunca çok giremedik ama destekledik yandan yandanetrafta anneler ağlıyordu benim annemde dahil gerçekten güzel bir duyguyduonun acısını hazmedemeden.........

var daaa benim kadar hızlı yapan ve tarayıcı makineleri yokta ondan canım biliyor işimi aksatmadığımı düzgün yaptığımı başkasına vermekte işine gelmiyor canımm
wayyyyyyjet çiğdem diycem bundan sonra sana
öylemi tam bilmiyorm topik faln yeni üye oldm konuşacak birilerini arıyorm çok sağol yönlendirdiğin içinn :)
rica ederim inşallah güzel sonucu alırsın canımm
inşALLAH ALLAH hepimize nasip eder..

aminnnnnn

kızlar enkaz altından 13 yaşında yunus diye bi çocuk çıkarılmıştı yaa hanii üstünde bi erkek siper etmişti kendini maalesef yolda vefat etmiş o kadar dayaandı yavrum saatlerce

kızlar enkaz altından 13 yaşında yunus diye bi çocuk çıkarılmıştı yaa hanii üstünde bi erkek siper etmişti kendini maalesef yolda vefat etmiş o kadar dayaandı yavrum saatlerce

evet bende okudum iç kanama geçirmiş aslında hiç bişeyi yok gibiydi dimi işte iç kanama belli etmiyor

kızlar 14 günlük kurtulan bebeğin annesi de kurtulmuş yavrusuna kavuşmuş çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…