Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydınlar

durucum idare ederim ben sen nasılsın bakalım

çiğdem neden uykusuzsun bacım..bende dün geç geldim uykuya daldım bugünde evden çıkma saatimde kalktım zorla bende kalkamıyorum sabahları..bide çok erkende kalkmadığım halde böyleyim..

tuğba çok geçmiş olsun canım bir an önce atlatırsınız inşallahh bebek bu çabuk hastalanır terlemesine izin verme minik bebekler terleyince hasta oluyor genelde çok öperim sizi canım

günaydın canlarım nasılsınız bugün valla kızlar bende uykusuzum aslında 11:30 da yattım ama sanırım havalardan kaynaklanıyor bu uykusuzluklar:26:
kızlar misafir geliyormuş ben çıkıyorum sonra gelirim

bende idare ederim işte ne olsun
ayy benden erken kalkan yoktur bide geceleri

günaydın ablacım ne bileyim uykusuz hissediyorum sabah çok zor kalktım kollarım kalkmıyor valla dediğin gibi havalardandır

günaydın canımm misafirine kahve yapmayı unutma ablacım

ya canlarım aklıma bişey takıldı benim amcamın oğlunun bebişi oldu dedim ya cuma günü yanına gitmiştim dr göstermedi bize mikrop kapar dedi anneyle bebiş pazar günü taburcu olacaklardı olmadılar pazartesi günü anne dünde bebiş taburcu olmuş ve bebişimizin sarılığı geçmediği içinmiş ee anneyi niye taburcu ettiler ya annede bebişle çıksaydı ben tedirgin oldum vallaaaa:26::26::26:

canım geçmiş olsunnnnn rabbim şifa versin inşşşş canım keşke başka br has yatırsaydın seninde yanında klabileceğin evdede tedvi edilir ama has daha çabuk cevap alınırdı (yeğenimden biliyorum )hiç korkma bir şey olmaz ayrıca bu ateşlere has yatmalara alışman gerekiyor kuzummm her şey güzel olacak bebeğimmm

geçmiş olsun canım ama yeni doğan da anneleri taburcu edip bebekleri (duruma göre )bırakabiliyorlar
inşşşşş bir sorun yoktur

bende idare ederim işte ne olsun
ayy benden erken kalkan yoktur bide geceleri

evet canım sen baya erken kalkıyorsun ben normalde 8 de kalkmam lazım ama onu bile kalkamıyorum

canım panikleyecek bişey yok ipektede böle oldu oğlu hastanede kalmak zorunda kaldı kendisini taburcu ettiler. eğer anne iyi ise bekletmiyolar.

inşallah canım ama annede inat edip çıkmasaydı 1 gün daha kalsaydı diyorum gerçi konuştuk tedirginimi belli etmedim de bebiş iyimiş

kuzum biliyorsunuz işte has yeni doğanlarda özlelikle gitmiyorum diyemiyorsunuz kiiii hala birde devlet has de iseniz çou zaman konuşturmuyorlar bilee doğrusu tabiki bebeğin annesiyle birlikte taburcu olmasıdır

insan çok tedirgin oluyor be ablacım

kuzum biliyorsunuz işte has yeni doğanlarda özlelikle gitmiyorum diyemiyorsunuz kiiii hala birde devlet has de iseniz çou zaman konuşturmuyorlar bilee doğrusu tabiki bebeğin annesiyle birlikte taburcu olmasıdır

aslında özel hastanede kaldılar acıbademde bide mesela benim görümcem 1 hafya devlet hastanesinde kaldı çocuğum ne zaman çıkacak bende o zaman çıkacam deyip parayı bastırdım dedi bi de devlette özel oda ayırttı insan hertürlü düşünüyor ayy ben çok pimpirikliyim sanırım

inşallah canım ama annede inat edip çıkmasaydı 1 gün daha kalsaydı diyorum gerçi konuştuk tedirginimi belli etmedim de bebiş iyimiş

canım kalsada yapacak bişeyi yokki bebeği zaten gün içinde sadece bildiğim kadarıyla belirli bir saat içinde görüyo okadar oda anneye bile verilmiyo bazen sadece camlı bölemeden bakılabiliyo..

canım kalsada yapacak bişeyi yokki bebeği zaten gün içinde sadece bildiğim kadarıyla belirli bir saat içinde görüyo okadar oda anneye bile verilmiyo bazen sadece camlı bölemeden bakılabiliyo..

ama sevom bana hersaat başı hast ye gittik bebişi emzirmek için dedi gidip gelmişler durmadan daha zahmetli olmadı mı sence

ama sevom bana hersaat başı hast ye gittik bebişi emzirmek için dedi gidip gelmişler durmadan daha zahmetli olmadı mı sence

evet canım maalesef sistem böyle ama hastaneler ne yapsın herkesi yatırırlarsa yer kalmaz küvözler bebek dolu aylarca gidip gelen anneler var. yeni hasatalara yer açmak için anneyi fazla tutmuyorlar canım merak etme sarılığı atlatır Allah başka dert vermesin en kolayı sarılık yeter ki sütünü bol bol sağsın Rabbim kavuştursun onları...

amin inşalalh bunlarında bebişleri zor oluyordu en sonunda olduu kızımız şükür allahım bağışlasın ama insan hep tedirgin oluyor hele ben çok panik yaptım anneye baktım gayet sakin hayran kaldım sakinliğineee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…