- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
[COLOR="#000000"]ordaa kimse varmı?biliyorum üşüyorsun şimdi.belkide ayakların çıplak açsın.belki orada bir ailenin umut bagladıgı gençsin okuyorsun.belki gelecege kendin gibi fidanlar yetiştirmek için okutuyorsun ögretmesin.VAN'lım soguk biliyorum uykusuzsun beton ısıtmıyor.kolon yastık duvar yorgan.yerin dar sabaha varıp varmama telaşındasın.kardeşinmi yanında can vermiş yoksa arkadaşınmı?Evladınmı öldü ana?Sen çocuk yetimmi kaldın?Neden bukadar çaresizsin baba?Van gölüde şimdi söndürmez ateşini;Koşup Agrı dan karmı getirsem?Yada sen aç bagrını ben üstünde aglayayım.Bir ses edip geliyorum ben burdayım.SES ver şimdi insanlık.ORDA KİMSE VARMI?[/COLOR]
aminnnnnnnnnnn hayırlı ve sağlıklı inşallahh
HERKES NASIL DESEM YANLIŞ OLUR MORALLER SIFIR
nurcan bana verdiğin müjde asılsız çıkmış galiba üzüntümü tarif edemiyorum inşallah rabbim bi mucize gösterir
diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah
geçmişi jet hızıyla okuyup geldim ben,im için yazolan mesajlara uyucam dikkat edicem sağolun
iki gündür fenayım ben iyiyim dediğim zaman feleğim şaşıyor resmen
kızımın ateşi 38.5 larda gözlerini açamıyo ateşten ufaktanda öksürük var gibi doktor 10 iğne verdi sabah akşam elleirndne kan alındı minicik eller morardı bacaklardan iğne yapılıyo bacakları şişti morardı ben çok fenayım güçlü olucam diyorum ama ben bile inanmıyorum buna
bugün 1 hafta yatış verdiler yeni doğan ünitesinde ama bebeği bırakıp benim içeri giremiceğim sölendi yer yokmuş bana ziçeir bi girdim leş gibi kokuyo bir sürüinsan var aklıuma herşey geldi yapamam deidm onu yalnız bırakamam dedim evd etakip edeyim entibiyotik tedavisi damardan olmasın iğne yapılıyo bişey olursa getiririm deidm şimdi öğlen 12 ve gece 12 de iğneleirmiz var evde verilecek ilaçlar vvar inşallah yanlış bişey yapmamışımdır eve getirmekle dua edn bize ne olur ben çok bitkinim psikolojik olarak vee çok yorgun yüreğim(
çiğdem utanıyorum artık bi türlü konuşamadık affet ne olur az kafamı toparlıyım kızım iyi olsun arıcam canım
allaha emanet olun kızlar her zaman aklımda dualarımdasınız
günaydınlar
durucum idare ederim ben sen nasılsın bakalım
çiğdem neden uykusuzsun bacım..bende dün geç geldim uykuya daldım bugünde evden çıkma saatimde kalktım zorla bende kalkamıyorum sabahları..bide çok erkende kalkmadığım halde böyleyim..
günaydınlar
durucum idare ederim ben sen nasılsın bakalım
çiğdem neden uykusuzsun bacım..bende dün geç geldim uykuya daldım bugünde evden çıkma saatimde kalktım zorla bende kalkamıyorum sabahları..bide çok erkende kalkmadığım halde böyleyim..
günaydın canlarım nasılsınız bugünvalla kızlar bende uykusuzum aslında 11:30 da yattım ama sanırım havalardan kaynaklanıyor bu uykusuzluklar:26:
kızlar misafir geliyormuş ben çıkıyorumsonra gelirim
aminnnnnnnnnnn hayırlı ve sağlıklı inşallahh
HERKES NASIL DESEM YANLIŞ OLUR MORALLER SIFIR
nurcan bana verdiğin müjde asılsız çıkmış galiba üzüntümü tarif edemiyorum inşallah rabbim bi mucize gösterir
diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah
geçmişi jet hızıyla okuyup geldim ben,im için yazolan mesajlara uyucam dikkat edicem sağolun
iki gündür fenayım ben iyiyim dediğim zaman feleğim şaşıyor resmen
kızımın ateşi 38.5 larda gözlerini açamıyo ateşten ufaktanda öksürük var gibi doktor 10 iğne verdi sabah akşam elleirndne kan alındı minicik eller morardı bacaklardan iğne yapılıyo bacakları şişti morardı ben çok fenayım güçlü olucam diyorum ama ben bile inanmıyorum buna
bugün 1 hafta yatış verdiler yeni doğan ünitesinde ama bebeği bırakıp benim içeri giremiceğim sölendi yer yokmuş bana ziçeir bi girdim leş gibi kokuyo bir sürüinsan var aklıuma herşey geldi yapamam deidm onu yalnız bırakamam dedim evd etakip edeyim entibiyotik tedavisi damardan olmasın iğne yapılıyo bişey olursa getiririm deidm şimdi öğlen 12 ve gece 12 de iğneleirmiz var evde verilecek ilaçlar vvar inşallah yanlış bişey yapmamışımdır eve getirmekle dua edn bize ne olur ben çok bitkinim psikolojik olarak vee çok yorgun yüreğim(
çiğdem utanıyorum artık bi türlü konuşamadık affet ne olur az kafamı toparlıyım kızım iyi olsun arıcam canım
allaha emanet olun kızlar her zaman aklımda dualarımdasınız
ya canlarım aklıma bişey takıldı benim amcamın oğlunun bebişi oldu dedim ya cuma günü yanına gitmiştim dr göstermedi bize mikrop kapar dedi anneyle bebiş pazar günü taburcu olacaklardı olmadılar pazartesi günü anne dünde bebiş taburcu olmuş ve bebişimizin sarılığı geçmediği içinmiş ee anneyi niye taburcu ettiler ya annede bebişle çıksaydı ben tedirgin oldum vallaaaa:26::26::26:
geçmiş olsun canım ama yeni doğan da anneleri taburcu edip bebekleri (duruma göre )bırakabiliyorlar
inşşşşş bir sorun yoktur
bende idare ederim işte ne olsun
ayy benden erken kalkan yoktur bide geceleri
ya canlarım aklıma bişey takıldı benim amcamın oğlunun bebişi oldu dedim ya cuma günü yanına gitmiştim dr göstermedi bize mikrop kapar dedi anneyle bebiş pazar günü taburcu olacaklardı olmadılar pazartesi günü anne dünde bebiş taburcu olmuş ve bebişimizin sarılığı geçmediği içinmiş ee anneyi niye taburcu ettiler ya annede bebişle çıksaydı ben tedirgin oldum vallaaaa:26::26::26:
inşallah canım ama annede inat edip çıkmasaydı 1 gün daha kalsaydı diyorum gerçi konuştuk tedirginimi belli etmedim de bebiş iyimiş
evet canım sen baya erken kalkıyorsun ben normalde 8 de kalkmam lazım ama onu bile kalkamıyorum
canım panikleyecek bişey yok ipektede böle oldu oğlu hastanede kalmak zorunda kaldı kendisini taburcu ettiler. eğer anne iyi ise bekletmiyolar.
kuzum biliyorsunuz işte has yeni doğanlarda özlelikle gitmiyorum diyemiyorsunuz kiiii hala birde devlet has de iseniz çou zaman konuşturmuyorlar bileedoğrusu tabiki bebeğin annesiyle birlikte taburcu olmasıdır
inşallah canım ama annede inat edip çıkmasaydı 1 gün daha kalsaydı diyorum gerçi konuştuk tedirginimi belli etmedim de bebiş iyimiş
canım kalsada yapacak bişeyi yokki bebeği zaten gün içinde sadece bildiğim kadarıyla belirli bir saat içinde görüyo okadar oda anneye bile verilmiyo bazen sadece camlı bölemeden bakılabiliyo..
günaydın minnoşlar
ama sevom bana hersaat başı hast ye gittik bebişi emzirmek için dedi gidip gelmişler durmadan daha zahmetli olmadı mı sence
evet canım maalesef sistem böyle ama hastaneler ne yapsın herkesi yatırırlarsa yer kalmaz küvözler bebek dolu aylarca gidip gelen anneler var. yeni hasatalara yer açmak için anneyi fazla tutmuyorlar canım merak etme sarılığı atlatır Allah başka dert vermesin en kolayı sarılık yeter ki sütünü bol bol sağsın Rabbim kavuştursun onları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?