Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

silopi sınırında da hareketlilik varmış yanlış okumadıysam
kuzenim var amcanım oğlu silopideallah esirgesin hepsini inşallahh
hakkari çukurcada da akrabamız var allah hepsini korusun inşallahh

silopi sınırında da hareketlilik varmış yanlış okumadıysam
Kuzenim var amcanım oğlu silopideallah esirgesin hepsini inşallahh
hakkari çukurcada da akrabamız var allah hepsini korusun inşallahh

allah yardımcıları olsun neye kime üsüleceğimizi şaşırmış durumdayız

fıstıklar nasılsınızzz ben işlerimi bitiridim birazcık bıdıka uğradım geldimmm

[COLOR="#000000"]ordaa kimse varmı?biliyorum üşüyorsun şimdi.belkide ayakların çıplak açsın.belki orada bir ailenin umut bagladıgı gençsin okuyorsun.belki gelecege kendin gibi fidanlar yetiştirmek için okutuyorsun ögretmesin.VAN'lım soguk biliyorum uykusuzsun beton ısıtmıyor.kolon yastık duvar yorgan.yerin dar sabaha varıp varmama telaşındasın.kardeşinmi yanında can vermiş yoksa arkadaşınmı?Evladınmı öldü ana?Sen çocuk yetimmi kaldın?Neden bukadar çaresizsin baba?Van gölüde şimdi söndürmez ateşini;Koşup Agrı dan karmı getirsem?Yada sen aç bagrını ben üstünde aglayayım.Bir ses edip geliyorum ben burdayım.SES ver şimdi insanlık.ORDA KİMSE VARMI?[/COLOR]

eyyyy rabbimmmm neolur bana ve benim gibi evlat hasretiyle yanan tum kardeslerime en kisa zamanda nur topu gibi evlatlar ver nolur noooooluuuuuurrrrrrr
aminnnnnnnnnnn hayırlı ve sağlıklı inşallahh

HERKES NASIL DESEM YANLIŞ OLUR MORALLER SIFIR
nurcan bana verdiğin müjde asılsız çıkmış galiba üzüntümü tarif edemiyorum inşallah rabbim bi mucize gösterir

diğer arkadaşlar sizlerde iyisinizdir inşallah
geçmişi jet hızıyla okuyup geldim ben,im için yazolan mesajlara uyucam dikkat edicem sağolun

iki gündür fenayım ben iyiyim dediğim zaman feleğim şaşıyor resmen
kızımın ateşi 38.5 larda gözlerini açamıyo ateşten ufaktanda öksürük var gibi doktor 10 iğne verdi sabah akşam elleirndne kan alındı minicik eller morardı bacaklardan iğne yapılıyo bacakları şişti morardı ben çok fenayım güçlü olucam diyorum ama ben bile inanmıyorum buna
bugün 1 hafta yatış verdiler yeni doğan ünitesinde ama bebeği bırakıp benim içeri giremiceğim sölendi yer yokmuş bana ziçeir bi girdim leş gibi kokuyo bir sürüinsan var aklıuma herşey geldi yapamam deidm onu yalnız bırakamam dedim evd etakip edeyim entibiyotik tedavisi damardan olmasın iğne yapılıyo bişey olursa getiririm deidm şimdi öğlen 12 ve gece 12 de iğneleirmiz var evde verilecek ilaçlar vvar inşallah yanlış bişey yapmamışımdır eve getirmekle dua edn bize ne olur ben çok bitkinim psikolojik olarak vee çok yorgun yüreğim(

çiğdem utanıyorum artık bi türlü konuşamadık affet ne olur az kafamı toparlıyım kızım iyi olsun arıcam canım
allaha emanet olun kızlar her zaman aklımda dualarımdasınız

tugbiş cokcok geçmiş olsun canım panik yapma bebektir hastalanacakta ateşide olacak sen sakin ol ki ona bakabil inş. allah şifasını versin kızına

a.selam iyi değilim canım akrabamız enkazda iyi ,kötü bir haber bekliyoruz
ayy çok üzüldüm Nurcik inşallah şimdi almışsınızdır güzel haber :26: dualarımız tüm enkaz altındakiler için

seyhan lara nasılsınız sesiniz çıkmıyor yoyunsunuz galiba
ben çıkıyorum kolaygelsin size
tebrikler tatlım bebekdelisi arkadaşımızın dediği gibi 12000. sayfadaki ilk mesaj hamiş olsun demişti inşş yakında müjdeni alırızzz

hoşgeldin canımm gelmeyin hiç biriniz bizi burda yalnız bırakıyosunuzzz

haber yok sanırım bende merakla bekliyorumm
hemşom büyük bi taş attın fırlattın :83:

tatlım çok geçmiş olsun tabiki güçlü olmalısın güçlü olacaksın inşallah cici kızın çabucak iyileşecek dualarımız sizinle canımmmm

tuğbiş çok çok geçmiş olsun anladığım kadarıyla ateşten bide öksürükten iğnelere falan başlanmış merak etm canım hemencecik toparlar kendini allahım o küçücük bedene şifalar versin

Canım benim çoookkkkk geçmiş olsun.Rabbim bebeğine şifa versin inşallah sanada sabır versin canım iyi haberlerini bekliyoruz.

tubişim aşk olsun canım ne utanması kusuru canım sen yeterki iyi ol canım nasılsa haberini bi şekilde alıyoruz ya kzıında biran önce iyileşir inşalalh eve getirmekle iyi yapmışsın canım daha temiz daha güvenli bakarsın ama ne olursa olsun güçlü ol canım dualarımızdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…