Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

doktor desin sevo ben neler cektim 2 senedir kilo umrumda değil ben beslenmeme aynen devam edicem kılo bi şekilde veriliyor ama giden bebiş geri gelmiyor
sana zahmet olmazsa bize bi çizelge yaparmısın sevo teyze

tosticim maşallah herşey yolunda rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin 20 gün sonrası içinde güzel haberler olacak allahım izniyle inşallahhhh

tosticim özel mesajların dolu gönderemedim

canım başka bir siteden daha güzel bir tablo yapmak istedim

aşağıdakini bir denermisin kontrol panelinden yapabilirsin canım

**** [***url=http://lilypie.com] [/url]

canım linki çıkarmak için ** işaretini koydum sen onları silersin eklemek için

Son düzenleme:
tosticim maşallah herşey yolunda rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin 20 gün sonrası içinde güzel haberler olacak allahım izniyle inşallahhhh

inş. ssedefcim allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin her zaman dualarımdasınız sizlerinde güzel haberlerini hep beraber paylaşacagız inş. canımcım

günaydın canlarımmmmm özledim hepiniziii gelin öpeyim ecicikk
tarfilim bebişte sende iyiyiymişsiniz canım maşallahhh allah sağlık versin canım

tostimmmmm çok sevindim maşallahhh allah sağlık versin canım bebişlerinizi sağlıkcakla kucaklarınıza alın inşallahhh

tuğbacım 40 ınız çıkmış maşallahhhhh nida büyümüş koca kız olmuş

sevom yeterim sedefimmmmm siz nasılsınız canlarımmm
ben sabahtan beri dosya kaldırıyorum başım döndü biraz dinlenip size bakıyım dedim onları bitirip derse gömülüyüm inkılapları bu hafta bitirmem lazım
bu arada 1-2 gün içinde yeğenim doğacak inşallahh heyecenla onu bekliyozzzbütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh

allah razı olsun laracım darısı sana inş.

laracımmm biz iyiyiz sen nasılsın canım gel öpppözlettin kendiniii demek yeğenin yoldaa hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallahhhh ders çalışmalarında iyi gidiyor maşallahhhh hayırlısıyla kurtulursun inşalllahhhhhhh herşey gönlünce olsun ablacımmmm dualarada amin diyorumm mucvk öpem seniiii nanacıklarındann

sedefimmmmm sağol canım bende seni öperimmm

bacılarım fikirlerinize ihtiyacım varr ben bu ay tedaviye başlıcam demiştimya başlangıç paramı ayarladım 1500 lira ama bir sonraki aya nasıl ödeme yapacam bilmiyorumm bir sonraki aya yaklaşık 1000 lira açığım kalıyor
bana fikir verin kızlarr 1 ay daha bekleyimmi rahat ve stressiz olması için yoksa gözümü karartıyımmıı napıyım karar veremedimm:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…