emhamdülillah güzel haberlerle gelmişsin doktordanherşey güzel gelişimide normale dönmüş ne güzel canım artık keyfini çıkarmaya bak ve kendine iyi bak
tüm duana aminnn diyorumm
yaaa hamilelik öncesi kilo sorun hamilelikte kilo sorun sonrasında yine sorunn ne yapcaz bu kilolarla
sevom artık çizelge yapalım
rica etsem sen yapar mısın bebek 15+5 bugün
yapmaya çalışayım canım ne demekson adet tarihini yazarmısın bana canım başka bilgi gereklimi bi bakayım
günaydın kızlar doktor amcamızdan şimdi geldik
çok şükür herşey yolunda 14+5 olması geriyordu bugün bebişim 15+5 çıktı biraz geriden geliyordu zaten açığını kapatıyor
ikili test sonucumuz normal dedi dr değerim yaş riski 1:958 yazıyor dr bunun altını çizmiş bu herhalde risk
hayırlı saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız inş.
dr baktı ama cinsiyeti göremedi bir dahakine yine bakarız dedi
üçlü testte istedi doktorum kıan verdik 20 gün sonra hem sonucu alıcagız hemde bebeğimi yine bakacak
kasık agrımda vardı sag tarafta özellikle bundan sonra olacaktır dedi rahim ve bebek büyüyür artık dedi
böyle işte kızlar rabbim hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin o kadar korkuyordum ki
tüm isteyenlerede bu duyguları tatamayı nasip etsin
4 kiloya yakın almışım dedim cok mu dedim biraz fazla dedi sebze meyve agırlıklı beslen dedi
tosticim maşallah herşey yolunda rabbim tez zamanda kucağına almayı nasip etsin 20 gün sonrası içinde güzel haberler olacak allahım izniyle inşallahhhh
inş. ssedefcim allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin her zaman dualarımdasınız sizlerinde güzel haberlerini hep beraber paylaşacagız inş. canımcım
tosti burada link çıkmıyo canım mesajlarını sil bide özelden göndereyim
günaydın canlarımmmmm özledim hepiniziii gelin öpeyim ecicikk
tarfilim bebişte sende iyiyiymişsiniz canım maşallahhh allah sağlık versin canım
tostimmmmm çok sevindim maşallahhh allah sağlık versin canım bebişlerinizi sağlıkcakla kucaklarınıza alın inşallahhh
tuğbacım 40 ınız çıkmış maşallahhhhh nida büyümüş koca kız olmuş
sevom yeterim sedefimmmmm siz nasılsınız canlarımmm
ben sabahtan beri dosya kaldırıyorum başım döndü biraz dinlenip size bakıyım dedimonları bitirip derse gömülüyüm inkılapları bu hafta bitirmem lazım
bu arada 1-2 gün içinde yeğenim doğacak inşallahh heyecenla onu bekliyozzzbütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh
allah razı olsun laracım darısı sana inş.
günaydın canlarımmmmm özledim hepiniziii gelin öpeyim ecicikk
tarfilim bebişte sende iyiyiymişsiniz canım maşallahhh allah sağlık versin canım
tostimmmmm çok sevindim maşallahhh allah sağlık versin canım bebişlerinizi sağlıkcakla kucaklarınıza alın inşallahhh
tuğbacım 40 ınız çıkmış maşallahhhhh nida büyümüş koca kız olmuş
sevom yeterim sedefimmmmm siz nasılsınız canlarımmm
ben sabahtan beri dosya kaldırıyorum başım döndü biraz dinlenip size bakıyım dedimonları bitirip derse gömülüyüm inkılapları bu hafta bitirmem lazım
bu arada 1-2 gün içinde yeğenim doğacak inşallahh heyecenla onu bekliyozzzbütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh
laracımmm biz iyiyiz sen nasılsın canım gel öpppözlettin kendiniii demek yeğenin yoldaa hayırlısıyla sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim inşallahhhh ders çalışmalarında iyi gidiyor maşallahhhh hayırlısıyla kurtulursun inşalllahhhhhhh herşey gönlünce olsun ablacımmmm dualarada amin diyorumm mucvk öpem seniiii nanacıklarındann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?