Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım sağol iyiym çok şükür biradan bıdıkı dışarıya çıkartacağız hava güzel bu günn
tedvi için benceee 1 ay bekle madi sorunun olacaksa çünki tedvi esnansında kafan ne kadar rahat olursa o kadar iyi olur

gözün aydınn canım sorunsuz devam etsin inşş

selam herkese
güzel haberler var çok sevindim tarfil ve tosti maşallah diyelim sizin bebişlere Allahım inşallah sorunsuz 9 ay geçirsin ve sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin
lara bu ay tedaviyemi başlıyordun hiç haberim yoktu bekle bence para sıkıntısı çekmeyin bu zamana kadar bekledin 1_2 ay daha bekle canım hem bizde ocakta başlıyoruz beraber başlamış olur beraber gün sayarız

çiğdem senin ateş tablona hayretim şaştıçok ilginç böyle çıkmasının bir sebebi olmalı canım:26:

kızlar kuran kursu hocamız 500 yasin okutacakmış bana ,okumak isteyen parmak kaldırsın

ayy sonunda girebildimm

tosti hallettim bacım umarım beğenmişsindir

laracım nasılsın canım bencede gelecek ay başla derim boşuna sık boğaz olma

nurcik bende okurum yasin

gözün aydınn canım sorunsuz devam etsin inşş

sağolun kızlar allah razı olsun
sevom ellerine sağlık çizelgem cok güzel olmuş
kedersizim herkes 1 tane okuyabiliyor sanırım ben alıyorum bir tane rabbim vesile etsin bu yasınleri bebişin gelsin inş.

ayy sonunda girebildimm

tosti hallettim bacım umarım beğenmişsindir

laracım nasılsın canım bencede gelecek ay başla derim boşuna sık boğaz olma

nurcik bende okurum yasin

sağolun kızlar allah razı olsun
sevom ellerine sağlık çizelgem cok güzel olmuş
kedersizim herkes 1 tane okuyabiliyor sanırım ben alıyorum bir tane rabbim vesile etsin bu yasınleri bebişin gelsin inş.
sağolun kızlar Allah razı olsun ...evet tostican 1 tane okunuyo..çizelgen süper olmuş canımm

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

Kedersiz*, bulut83+, tuyaneda+
aaaa benim eski dünür gelmişşşş hoşgeldin kız dünür ,bizi rüyandamı gördün

selam kızlar..nasılsınız....neler yapıyorsunuz..birçok arkadaşımız bebişlerine kavuşmuşlar...darısı tüm arkadaşlarımın başına...

bizde teyzeleri ömerle vakit geçiriyoruz...günden güne büyüyor..maşallah oğlum...değişik değişik şeyler öğreniyoruz...

kızlar heleki o kocaman gülücüğünü hiçbirşeye değişmem...rabbim tez vakitte sizlerede nasip edecek inanıyorum...bende sizler gibi uzun çabaların arkasından kavuştum ömerime sizlerde kavuşacaksınız...

bayramdan 15 gün önce memlekete gittik...24 gün orda kaldık..nasıl mutlu oldu babaannesi dedesi..herkes...6 yılın özlemiydi oğlum...

şimdi oğlumu banyo yaptırdım teyzeleri..birazcık sizlerle sohbet edeyim dedim kimsecikler yok..kendinize çok iyi bakın....

yok dünürüm hep aklımdasınız..ama inanki doğumdan sonra inan kendimi toparlayamadım..misafirlerdi..bebekti..ordan memleketti derken artık..herşey yoluna girdi..artık oğlumla aranızdayım....

artık oğlumla aranızdayım..anlatın bakalım..ne var yok...kimler hamile kimler tedavide eskilerden..yeni arkadaşlarda hoş gelmişler...

maşallah oğluşuna büyüyo demek Allah nazarlardan korusun ...kız ben burdayım konuşak azcık ...

yok dünürüm hep aklımdasınız..ama inanki doğumdan sonra inan kendimi toparlayamadım..misafirlerdi..bebekti..ordan memleketti derken artık..herşey yoluna girdi..artık oğlumla aranızdayım....

artık oğlumla aranızdayım..anlatın bakalım..ne var yok...kimler hamile kimler tedavide eskilerden..yeni arkadaşlarda hoş gelmişler...

seve seve canım herkese kapımız açık dedik ilk günden ...

canım listede hamile olanları görebilirsin ...ocak ayında ben sevo,fatoş tedaviye başlıyoruz birde kamer arkadaşımız vardı(şimdiki adı lara)oda başlıyor tedaviye şifa arkadaşımızda bir yolunu bulur bulmaz başlıycak inşallah ..geride çok kimse kalmıyo çiğdem,yeter,serap,nuray papatya başka aklıma gelen yok çok kişi kalmadık yane tabi bizim tedavilerimiz pozitif sonuçlanırsa

evet teyzesi büyüyor...maşallah...az önce banyo yaparken nasıl gülücükler saçıyordu anlatamam..bazen inan mutluluktan ağlıyorum...gözümün önüne önceki günler geliyor...rabbime nekadar şükretsem azdır..canım..inşallah sizlerde tadacaksınız bu duyguları...doğalı 4 ay oldu...hayatımız birden değişti...sanki eşimle yeni evlenmiş gibiyiz...çok farklı....

hayırlısı olsun..inşallah hepinizin tedavisi pozitifle sonuçlanır....ipek nevbahar etyipuf tosti yıldız azeri onlar geliyormu buralara....ipeğin oğlunun adıda ömermiş..2 tane ömerimiz var...

hayırlısı olsun..inşallah hepinizin tedavisi pozitifle sonuçlanır....ipek nevbahar etyipuf tosti yıldız azeri onlar geliyormu buralara....ipeğin oğlunun adıda ömermiş..2 tane ömerimiz var...
inşallah canım....evet geliyorlar ama azeri gelmiyo artık ..bide esra gelemiyo vanda deprem oldu biliyorsun, ordan göç ettiler mersine yerleşti işini kaybetti Allah yardımcısı olsun zor günler geçiriyo

Allahım onu bağışlasın sana uzun ömürler versin ömer paşaya ..inşallah o günleri bizde görürüz bizde tadarız o mutluluğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…