bacılarım fikirlerinize ihtiyacım varr ben bu ay tedaviye başlıcam demiştimya başlangıç paramı ayarladım 1500 lira ama bir sonraki aya nasıl ödeme yapacam bilmiyorumm bir sonraki aya yaklaşık 1000 lira açığım kalıyor
bana fikir verin kızlarr 1 ay daha bekleyimmi rahat ve stressiz olması için yoksa gözümü karartıyımmıı napıyım karar veremedimm:26:
günaydın canlarımmmmm özledim hepiniziii gelin öpeyim ecicikk
tarfilim bebişte sende iyiyiymişsiniz canım maşallahhh allah sağlık versin canım
tostimmmmm çok sevindim maşallahhh allah sağlık versin canım bebişlerinizi sağlıkcakla kucaklarınıza alın inşallahhh
tuğbacım 40 ınız çıkmış maşallahhhhh nida büyümüş koca kız olmuş
sevom yeterim sedefimmmmm siz nasılsınız canlarımmm
ben sabahtan beri dosya kaldırıyorum başım döndü biraz dinlenip size bakıyım dedimonları bitirip derse gömülüyüm inkılapları bu hafta bitirmem lazım
bu arada 1-2 gün içinde yeğenim doğacak inşallahh heyecenla onu bekliyozzzbütün bebişler sağlıkla dünyaya gelsinler inşallahhh
gözün aydınn canım sorunsuz devam etsin inşş
selam herkese
güzel haberler var çok sevindim tarfil ve tosti maşallah diyelim sizin bebişlere Allahım inşallah sorunsuz 9 ay geçirsin ve sağlıkla kucağınıza aldığınız günleride göstersin
lara bu ay tedaviyemi başlıyordun hiç haberim yoktu bekle bence para sıkıntısı çekmeyin bu zamana kadar bekledin 1_2 ay daha bekle canım hem bizde ocakta başlıyoruz beraber başlamış olur beraber gün sayarız
çiğdem senin ateş tablona hayretim şaştıçok ilginç böyle çıkmasının bir sebebi olmalı canım:26:
ayy sonunda girebildimm
tosti hallettim bacım umarım beğenmişsindir
laracım nasılsın canım bencede gelecek ay başla derim boşuna sık boğaz olma
nurcik bende okurum yasin
sağolun kızlar Allah razı olsun ...evet tostican 1 tane okunuyo..çizelgen süper olmuş canımmsağolun kızlar allah razı olsun
sevom ellerine sağlık çizelgem cok güzel olmuş
kedersizim herkes 1 tane okuyabiliyor sanırım ben alıyorum bir tane rabbim vesile etsin bu yasınleri bebişin gelsin inş.
sağolun kızlar allah razı olsun
sevom ellerine sağlık çizelgem cok güzel olmuş
kedersizim herkes 1 tane okuyabiliyor sanırım ben alıyorum bir tane rabbim vesile etsin bu yasınleri bebişin gelsin inş.
kızlar ben bişeyler yiyip geleyim sabahtan beri bişey yemedim
selam kızlar..nasılsınız....neler yapıyorsunuz..birçok arkadaşımız bebişlerine kavuşmuşlar...darısı tüm arkadaşlarımın başına...
bizde teyzeleri ömerle vakit geçiriyoruz...günden güne büyüyor..maşallah oğlum...değişik değişik şeyler öğreniyoruz...
kızlar heleki o kocaman gülücüğünü hiçbirşeye değişmem...rabbim tez vakitte sizlerede nasip edecek inanıyorum...bende sizler gibi uzun çabaların arkasından kavuştum ömerime sizlerde kavuşacaksınız...
bayramdan 15 gün önce memlekete gittik...24 gün orda kaldık..nasıl mutlu oldu babaannesi dedesi..herkes...6 yılın özlemiydi oğlum...
şimdi oğlumu banyo yaptırdım teyzeleri..birazcık sizlerle sohbet edeyim dedim kimsecikler yok..kendinize çok iyi bakın....
yok dünürüm hep aklımdasınız..ama inanki doğumdan sonra inan kendimi toparlayamadım..misafirlerdi..bebekti..ordan memleketti derken artık..herşey yoluna girdi..artık oğlumla aranızdayım....
artık oğlumla aranızdayım..anlatın bakalım..ne var yok...kimler hamile kimler tedavide eskilerden..yeni arkadaşlarda hoş gelmişler...
inşallah canım....evet geliyorlar ama azeri gelmiyo artık ..bide esra gelemiyo vanda deprem oldu biliyorsun, ordan göç ettiler mersine yerleşti işini kaybetti Allah yardımcısı olsun zor günler geçiriyohayırlısı olsun..inşallah hepinizin tedavisi pozitifle sonuçlanır....ipek nevbahar etyipuf tosti yıldız azeri onlar geliyormu buralara....ipeğin oğlunun adıda ömermiş..2 tane ömerimiz var...
evet teyzesi büyüyor...maşallah...az önce banyo yaparken nasıl gülücükler saçıyordu anlatamam..bazen inan mutluluktan ağlıyorum...gözümün önüne önceki günler geliyor...rabbime nekadar şükretsem azdır..canım..inşallah sizlerde tadacaksınız bu duyguları...doğalı 4 ay oldu...hayatımız birden değişti...sanki eşimle yeni evlenmiş gibiyiz...çok farklı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?