slm arkadaşlarım dün akşam evime dönüş yaptım 2 günlüğüne hamdolsun iyim lekelenme falan kalmadı umarım herşey yolundadır pazartesi akşamı tekrar kontrolüm var .sizler nasılsınız umarım bi sorun yoktur geçmişi okuyamıyorum.....kızlar dua falan okumaya başlarsanız tedavi olacak arkadaşlarımız için ya özelden msj atın yada telefonum olan arkadaşlar çağrı atsın ben ararım zaten hep yatıyorum bari bi işe yarayayım lütfen ihmal etmeyin benide haberdar edin....hepinizi çok seviyorum rabbime emanet olun inşallah
tarfiiil çok şükür lekelenmen kesilmişallaha emanetsiniz minik börülcenle dualarımdasın allahın izniyle o yavruyu kucağına alıcaksın inşallah geçen teldede ağzımdan kızıın diye kaçtı acebaa ney çok merak ediyorum bunu için çok erken ama ııhhh heyecan yaptım haydi hayırlısı
tarfiiil çok şükür lekelenmen kesilmişallaha emanetsiniz minik börülcenle dualarımdasın allahın izniyle o yavruyu kucağına alıcaksın inşallah geçen teldede ağzımdan kızıın diye kaçtı acebaa ney çok merak ediyorum bunu için çok erken ama ııhhh heyecan yaptım haydi hayırlısı
canım gözün aydın inşş bundan sonrası sıkıntısız geçsin
evet canım hamdolsun kesildi pazartesiyi iple çekiyorum inşallah bi sorun yoktur gerçi midem kötü ve sanırım buda iyiye işaret değilmi .....amiiin canım inşallah rabbim kabul etsin dualarımızı ....
evet canım yaaa kız mı olcak ne bakalım hayırlı sağlıklı salih bi evlat olsunda kız erkek farketmez... benimde kız gibi içime doğuyo ya hayırlısı sen nasılsın tuğbacım artık kırkınız çıkmıştır sanırım
amiinn havvacım inşallah çok saol sen nasılsın ......
slm arkadaşlarım dün akşam evime dönüş yaptım 2 günlüğüne hamdolsun iyim lekelenme falan kalmadı umarım herşey yolundadır pazartesi akşamı tekrar kontrolüm var .sizler nasılsınız umarım bi sorun yoktur geçmişi okuyamıyorum.....kızlar dua falan okumaya başlarsanız tedavi olacak arkadaşlarımız için ya özelden msj atın yada telefonum olan arkadaşlar çağrı atsın ben ararım zaten hep yatıyorum bari bi işe yarayayım lütfen ihmal etmeyin benide haberdar edin....hepinizi çok seviyorum rabbime emanet olun inşallah
çok sevindimcanım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize herkezi meleklerine kavuştursun inşallah
aminn canım inşallahhh çok saol sen nasılsın yolu yarıladın artık
evet canım çok şükür geçen ay erkeğe benziyo demişti doktor bu ay %100 kız dedi prensesim geliyo inşallah şimdi daha rahatım bulantılar yok denecek kadar azaldı arada tutuyo okadar da olsun artıkdarısı senin ve diğer arkadaşlarımın başına inşallahhh kontrolden sonra haber vermeyi unutma öptüm kocamannnn
günaydın kızlarrrrrrrrrr
herkese günaydınlar herkesler iyidir inş.
tarfil daha iyiymişsin allaha şükür bugünde kontrolün varmış güzel haberlerle dönersin inşallah canım
çiğdem yaa neden böle senin ateşinsen en iyisi adettin başlangıcından itibaren sayarak 21.günü progesteron a baktır canım yumrutan çatlamışmı falan diye çok zigzaglı yaa :26:
günaydın kızlar doktor amcamızdan şimdi geldik
çok şükür herşey yolunda 14+5 olması geriyordu bugün bebişim 15+5 çıktı biraz geriden geliyordu zaten açığını kapatıyor
ikili test sonucumuz normal dedi dr değerim yaş riski 1:958 yazıyor dr bunun altını çizmiş bu herhalde risk
hayırlı saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız inş.
dr baktı ama cinsiyeti göremedi bir dahakine yine bakarız dedi
üçlü testte istedi doktorum kıan verdik 20 gün sonra hem sonucu alıcagız hemde bebeğimi yine bakacak
kasık agrımda vardı sag tarafta özellikle bundan sonra olacaktır dedi rahim ve bebek büyüyür artık dedi
böyle işte kızlar rabbim hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin o kadar korkuyordum ki
tüm isteyenlerede bu duyguları tatamayı nasip etsin
4 kiloya yakın almışım dedim cok mu dedim biraz fazla dedi sebze meyve agırlıklı beslen dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?