- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
eneee fatoşla aynı gün adetlerimiz sende ertesi günü vınnnn yanımızdasın süperrrr inşallah gecikmez benimki yine
ayy inşallah oynamazzz sizinle adetlerr iyi denk geliyor inşallah bu tablodaki gib olurda beraber gisdersiniz inşallahhh
yawruşlarım napıyosunuzzzzzzz
kızlar öylemi yapıyım yani 1 ay daha bekleyim dimi:26::26::26: eeee ocakta hep beraber başlıcaz o zaman benim aralık 30 gibi gösteriyor adet tarihim :26:erken geç olsada en fazla 2 gün önde yada 2 gün sonra olur yani sizlerden önce başlıcam her halükarda tedaviyeee
ayyyyydüşünürken bile heyecanlanıyorum yawwww allahım inşallahhhh hepimizinkinide göbüşümüze kondurur artık eylülde hepimizde doğururuz ayyyyy inşallahhhhh
nurcik paylaşımların çok komik canım şu anda patronun odasında toplantı var gülmemek için kendimi zor tutttumm
bu arada arapça değilse yasin bende okurumm sedefommmm sanada okurum canım banada 1 er tane yazın kızlarr
ben sizden bir gün önce gitmiş olucam canım umarım değişmez bu liste
inşallah canım yaa
inşallahh oynamaz günlerinizz canlarımmmmhep birlkte olursunuz inşallahh
nurcannnn bu arada sigaraya devam etmiyosundur inşallahhh bacım:26::26::26::26:
heyecan gün geçtikçe artıyor bende deinşallah bu zorlu mucadelenin sonu zaferle sonuçalnır hepimiz aynı ayda aynızamanda hamiş kalıp doğprulaım ..bundan sonra özlemi değil hamileliğimizi bebeklerimi konuşalım inşallahhhhhh...
laracım istersen şimdi okuma sedefo dediki dilek için okunan dular arapça okunuyormuş yarın hocama soracam olur derse özelden haber veririm tatlım
yawruşlarım napıyosunuzzzzzzz
kızlar öylemi yapıyım yani 1 ay daha bekleyim dimi:26::26::26: eeee ocakta hep beraber başlıcaz o zaman benim aralık 30 gibi gösteriyor adet tarihim :26:erken geç olsada en fazla 2 gün önde yada 2 gün sonra olur yani sizlerden önce başlıcam her halükarda tedaviyeee
ayyyyydüşünürken bile heyecanlanıyorum yawwww allahım inşallahhhh hepimizinkinide göbüşümüze kondurur artık eylülde hepimizde doğururuz ayyyyy inşallahhhhh
nurcik paylaşımların çok komik canım şu anda patronun odasında toplantı var gülmemek için kendimi zor tutttumm
bu arada arapça değilse yasin bende okurumm sedefommmm sanada okurum canım banada 1 er tane yazın kızlarr
heyecan gün geçtikçe artıyor bende deinşallah bu zorlu mucadelenin sonu zaferle sonuçalnır hepimiz aynı ayda aynızamanda hamiş kalıp doğprulaım ..bundan sonra özlemi değil hamileliğimizi bebeklerimi konuşalım inşallahhhhhh...
laracım istersen şimdi okuma sedefo dediki dilek için okunan dular arapça okunuyormuş yarın hocama soracam olur derse özelden haber veririm tatlım
aa şimdi baktımda öyleymiş gerçekten kız ne ara solladın sen bizi:))olsun önce siz gidin ben sonra gelirim assolistler gibi ..beni karşılamayada gelirsiniz ...gelirsiniz dimii
allahım o güzel yüreğine göre versin canımmmmm nurcikten haber gelsin yazarız kuzummmmmmmm
bana da haber ver nurcanımmm
assolisteee bakkkk sennnn
haber ederim canım
heee assolist beğenmedinmi
inşallahh oynamaz günlerinizz canlarımmmmhep birlkte olursunuz inşallahh
Nurcannnn bu arada sigaraya devam etmiyosundur inşallahhh bacım:26::26::26::26:
aa şimdi baktımda öyleymiş gerçekten kız ne ara solladın sen bizi:))olsun önce siz gidin ben sonra gelirim assolistler gibi ..beni karşılamayada gelirsiniz ...gelirsiniz dimii
ne mutlu sana bırakmışsın ben hiç bırakamıycam galiba bıraktığım zaman boşlukta hisediyorum kendimi çok zor mümkün ddeğil bırakmamaaaaaa aaaaaaaaa
hadi canım arkadaşım daha zamanın var şimdiden bırak sigarayı o zamana kadar ancak vücudun atar nikotinitedavinde olumsuz hi bişey olmasın canım birde transferden sonra bırakarak o günlerini stresli geçirme şimdiden bırak derim ben bak benim uzun zaman oldu 4 ay oldu nerdeyse bir ara çok kızdım eşime benden gizli içiyor diye içtim 10 gün kadar ama sonra deli olma kamer deyip geri bıraktım çok şükür eşimde içmiyor bende
beğenmem mi yavrummmm yerim senin o assolist diyen diliniii
canım seninde demek ocak ayına denk gelecek hadi inşalah dediğin gibi hepimiz eylülde bebeklerimizi kucğaımıza alırız inşallahhh
eee ben sizden daha kısa dönemli adet olunca solladım sizi
Ne karşılamaya gelcem bin otobüse gel işte
şaka bacımm gelirimm seni almaya
Ayy benide heyecan basıyo az kaldı kızlar yaa :18: şimdi sevdamce olsaydı heyecandan yazamazdıı
güzün aydınnnanammmmmm şu toplantı bittide gittiler çok şükür kafam şişti yaw 3 saattirrrr
hoşgeldin ayşe bacı
evet aralık başında birde sonunda olacam bacım şimdi ben adete başlamadan ne kadar önce başvuruyum doktora:26: bizim ilk gittiğimizde muayeneler yapılmıştı ya tekrardan adetimin 3 günümü gidecem bacılar yoksa daha öncemi çağıracaklarcanım seninde demek ocak ayına denk gelecek hadi inşalah dediğin gibi hepimiz eylülde bebeklerimizi kucğaımıza alırız inşallahhh
eee ben sizden daha kısa dönemli adet olunca solladım sizi
Ne karşılamaya gelcem bin otobüse gel işte
şaka bacımm gelirimm seni almaya
Ayy benide heyecan basıyo az kaldı kızlar yaa :18: şimdi sevdamce olsaydı heyecandan yazamazdıı
neden bırakamıyormuşsun bacımm yeme beni burda herkes inanır ancak ben inanmam o dediklerineeeeeeeeeene mutlu sana bırakmışsın ben hiç bırakamıycam galiba bıraktığım zaman boşlukta hisediyorum kendimi çok zor mümkün ddeğil bırakmam(anca azaltabilirim
güzün aydınnn
hoşbulduk seyhan mesajını görmeden çıkmıştım canım
oh ne güzel adtleriniz denk geliyor
seyhan senin erken gitmen daha iyi sen merkezi öğrendin
nurcanıda fotoşuda sen karşılar merkezi gezdirirsin canım
bak sizin için bende heycannanıyorum şu ocak ayı hayırlısıyla bi geleydi zaman geçmez oldu
inşallah dördünüzde pozitif sonuç alırsınız
ama ençok nurcanı merak ediyorum onun iki negatifi var ya nasıl bir tedavi uygulanacak benimde iki negatifim olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?