Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eneee fatoşla aynı gün adetlerimiz sende ertesi günü vınnnn yanımızdasın süperrrr inşallah gecikmez benimki yine

ben sizden bir gün önce gitmiş olucam canım umarım değişmez bu liste

ayy inşallah oynamazzz sizinle adetlerr iyi denk geliyor inşallah bu tablodaki gib olurda beraber gisdersiniz inşallahhh

inşallah canım yaa

heyecan gün geçtikçe artıyor bende deinşallah bu zorlu mucadelenin sonu zaferle sonuçalnır hepimiz aynı ayda aynızamanda hamiş kalıp doğprulaım ..bundan sonra özlemi değil hamileliğimizi bebeklerimi konuşalım inşallahhhhhh...
laracım istersen şimdi okuma sedefo dediki dilek için okunan dular arapça okunuyormuş yarın hocama soracam olur derse özelden haber veririm tatlım

inşallahh oynamaz günlerinizz canlarımmmmhep birlkte olursunuz inşallahh

nurcannnn bu arada sigaraya devam etmiyosundur inşallahhh bacım:26::26::26::26:

ben sizden bir gün önce gitmiş olucam canım umarım değişmez bu liste

inşallah canım yaa

aa şimdi baktımda öyleymiş gerçekten kız ne ara solladın sen bizi:))olsun önce siz gidin ben sonra gelirim assolistler gibi ..beni karşılamayada gelirsiniz ...gelirsiniz dimii

inşallahhhh nurcanım inşallahhhhh o bal dillerini yerim yawwwwww
tamam canım sen sor ondan sonra okuruz

allahım o güzel yüreğine göre versin canımmmmm nurcikten haber gelsin yazarız kuzummmmmmmm

bana da haber ver nurcanımmm

aa şimdi baktımda öyleymiş gerçekten kız ne ara solladın sen bizi:))olsun önce siz gidin ben sonra gelirim assolistler gibi ..beni karşılamayada gelirsiniz ...gelirsiniz dimii

assolisteee bakkkk sennnn

aaaaaa aaaaaaaaa
hadi canım arkadaşım daha zamanın var şimdiden bırak sigarayı o zamana kadar ancak vücudun atar nikotinitedavinde olumsuz hi bişey olmasın canımbirde transferden sonra bırakarak o günlerini stresli geçirme şimdiden bırak derim ben bak benim uzun zaman oldu 4 ay oldu nerdeyse bir ara çok kızdım eşime benden gizli içiyor diye içtim 10 gün kadar ama sonra deli olma kamer deyip geri bıraktımçok şükür eşimde içmiyor bende

inşallahh oynamaz günlerinizz canlarımmmmhep birlkte olursunuz inşallahh

Nurcannnn bu arada sigaraya devam etmiyosundur inşallahhh bacım:26::26::26::26:

canım seninde demek ocak ayına denk gelecek hadi inşalah dediğin gibi hepimiz eylülde bebeklerimizi kucğaımıza alırız inşallahhh

eee ben sizden daha kısa dönemli adet olunca solladım sizi
Ne karşılamaya gelcem bin otobüse gel işte
şaka bacımm gelirimm seni almaya

Ayy benide heyecan basıyo az kaldı kızlar yaa :18: şimdi sevdamce olsaydı heyecandan yazamazdıı

ne mutlu sana bırakmışsın ben hiç bırakamıycam galiba bıraktığım zaman boşlukta hisediyorum kendimi çok zor mümkün ddeğil bırakmam (anca azaltabilirim
beğenmem mi yavrummmm yerim senin o assolist diyen diliniii

biliyorum geleceğini bacını gurbet elde yanlız gomaya el vermez için
evet fatoş müthiş heyecan adrenalini yaşıyor bu aralar sahi nerde bu kız

hoşgeldin ayşe bacı

hoşbulduk seyhan mesajını görmeden çıkmıştım canım

oh ne güzel adtleriniz denk geliyor
seyhan senin erken gitmen daha iyi sen merkezi öğrendin
nurcanıda fotoşuda sen karşılar merkezi gezdirirsin canım
bak sizin için bende heycannanıyorum şu ocak ayı hayırlısıyla bi geleydi zaman geçmez oldu
inşallah dördünüzde pozitif sonuç alırsınız
ama ençok nurcanı merak ediyorum onun iki negatifi var ya nasıl bir tedavi uygulanacak benimde iki negatifim olduğu için

evet aralık başında birde sonunda olacam bacım şimdi ben adete başlamadan ne kadar önce başvuruyum doktora:26: bizim ilk gittiğimizde muayeneler yapılmıştı ya tekrardan adetimin 3 günümü gidecem bacılar yoksa daha öncemi çağıracaklar
yani ben arayıp söylicem bu ay başlıcam diye ama merak ettiğimden soruyorum size ilaçlara ne zaman başlanacak

bak şimdi aklıma başka bişey daha geldi sevo adetli iken tahliller yapılması gerekliymişya bu ay tahllllerimi yaptırsam acabaa olurmu öyle sizce

ne mutlu sana bırakmışsın ben hiç bırakamıycam galiba bıraktığım zaman boşlukta hisediyorum kendimi çok zor mümkün ddeğil bırakmam (anca azaltabilirim

neden bırakamıyormuşsun bacımm yeme beni burda herkes inanır ancak ben inanmam o dediklerineeeeeeeeee sıkı tiryaki olduğum için söylüyorum yanlış anlaşılmasınn
ben 14 yaşında başladım sigaraya nurcan bak 30 yaşındayım bırakabiliyorum sen neden bırakamayasın hele sen canıgönülden iste bakalım arkası gelir nikotin bandı felan al yardımcı oluyormuş onlar bayağı
yaparsın sen canım önemli olan bırakmayı istemen haaaaaaa istemiyosan ona bişey diyemem
güzün aydınnn

ayyyyyy sağolll çok şükür

Son düzenleme:

inşallahh papatyam inşallahh allahım hepimize göstersin sıraylaaa ama aramız çok uzak olmasın sizde başlayın bir an önce herkes başlasın belki 2012 hepimize uğurlu gelecek ben buna inanıyorum nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…