Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

gene kaldım tek başıma yaaaaaaa herkes gitmiştabi muhabbete sonradan gelince böyle oldu doğal olarak
neyse bende çıkıyorum hadi hepinize iyiakşamlarrrrrr

inşallahh papatyam inşallahh allahım hepimize göstersin sıraylaaa ama aramız çok uzak olmasın sizde başlayın bir an önce herkes başlasın belki 2012 hepimize uğurlu gelecek ben buna inanıyorum nedense

laracım aslında bende hevesleniyorum ama geri cesaret edemiyorum
eşimle konuştuk yazın yaptırmaya karar verdik ama ben cesaret etsen kocamı ikna ederim hemen bu ay başlamaya gel gör ki ben çok korkuyorum bir negatif daha almaya şimdilik bekliyorum zaman ne gösterir belli olmaz
inşallah sizler hayırlı haberlerle dönersiniz bana umut olursunuz gözüm kulağım sizde

b enim 31 gunde oldugum düşünülürse eger geçer ve sizden 3 veya 4 gün geç gelirim artık düşünmüyorum öyle yada böyle beraberizzzzzzzzzzz

biliyorum geleceğini bacını gurbet elde yanlız gomaya el vermez için
evet fatoş müthiş heyecan adrenalini yaşıyor bu aralar sahi nerde bu kız

evtt haycanlıyımmmmmmmmmmm ben heycanlı tabikide heycanlı olurummmm benim 2 dane bebeğim bekliyooooo anam gelsindee bizleri alsınn diyeee hee bidee kendimi tanıtayım 2012 ekim ikiz anasıyım bennnn

evet canım şimdilik denk görünüyor eğerki değişiklik olmazsa
evet karşılarım tabisi gezdiririm onları :))

canım bir ay öncesinden ara ona göre başlarken yapılackaları söylerler.normalde adetin 2.yada3.günü ilaçlara başlanıyor
hıı evet bu ay tabiki tahlillerini yaptırabilirsin daha iyi olur.
bende 14 yaşında başlamıştım gerçi daha önceside varda 14 yaşında artık paket taşıyıp içime gerçek anlamda çekiyodum ne aptallıkmış daha çocukken bünyemi cildimi mahvettim işteee

evtt haycanlıyımmmmmmmmmmm ben heycanlı tabikide heycanlı olurummmm benim 2 dane bebeğim bekliyooooo anam gelsindee bizleri alsınn diyeee hee bidee kendimi tanıtayım 2012 ekim ikiz anasıyım bennnn

bende heyecanlıyım sevdamce az kaldı şaka makaa :18: ohh maşallahhh ne güzellll çifter çifter düşünüyonnn hep böle pozitif ol

maşallah canım benimmmm çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım benim kilo biraz fazla almışsın ama bebişine kan can olsun inşallah

bu arada bebeğin cinsiyetini öğrenmeye gideceğiniz zaman çukulata yenirse bebek gizlenmez cinsiyetini gösterirmiş bilginiz olsun denenmiş bişey bilginiz olsun....

günaydın canlarımmmm
ben biraz önce tüp bebe merkezini aradım hemşirem görüşmedeymiş dönecek bana
eğer kabul ederlerse bu ay adet döneminde ilaçları ve tahlillleri yaptırıyım diycem görüşeyim size bildiririmm

sanırım şaka maka tedaviye yavaştan başlıyorummmmmmm

günaydın canımmmmminanıyorum ben hepimiz hamile kalacaz hepimiz hissediyorummmm hadi bakalım sıvayalım kollarımızı başlayalım tedaviyeee hayırlı haberlerle döneceksiniz inşallahhhh

görüştüm ama pek istediğim gibi olmadı diyorlarki; muayene etmeden ne kadar doz ilaç kullanmanz gerekli tespit edemiğcemiz için muayne olmanız gerekli ve muayene oluncada tedaviye başlamış sayıldığınızdan ödeme yapmanz gereklidir
yani evdeki hesap çarşıya uymadı bacılar :26: tam o sırada da patron geldi net konuşamadık başka bir öneride bulundu ama tam anlayamadım telefonum arızalı zaten çok zor anlaştıksanırım muayne ücreti istedi tekrar muyne edeceği için ödeme yaparken aldığımız ücreti düşeriz dedi ama yanlış anlamışta olabilirim tam anlayamadım
neyse adet tarihim yaklaşınca tekrar görüşecez,
işte böyle bacılılr

günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakalımm

evet laracım yavaştan yavaştan başlıyoruz tedavilereee hakkımızda hayırlısı diyorum hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahhh

sedefo sonunda ateşin yükseldi artık hep yükseklerde gezer inşallah

hımm ilaçları gerçektende alman için erken canım bencede :26: o ayki muayenede folikül sayına göre düzenlerler.ama tahlilllerin var ise onları yaptırabilirsin önceden

günaydın kızlar nasılsınız yaaa ben daha yeni kalktım uyudukça uyuyasım geliyo doyamıyorum uykuya bu aralar kız lara tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim kaçıncı canım bu

canım sinirlenmeee bidaha ki ayda gider yüz yüze konuşur daha iyi olur hem canım

inşallah düşmez sevom ne diyeyim ümitlenmek istemiyorum daha zamanı var ama bi yerden türkçesini baktım 28 kasımda adet görmem gerekmiş :26:

hımm ilaçları gerçektende alman için erken canım bencede :26: o ayki muayenede folikül sayına göre düzenlerler.ama tahlilllerin var ise onları yaptırabilirsin önceden

sevom önceden söyleseydin keşke bunu ben bilmiyodum folikul sayısına göre dozajı ayarladıklarınıtahlil varmıydı vallla unuttum bacım neyse adetime yakın görüştüğümde sorarım onu olmadı ilaç alamıyoz tahlil bari yaptıralım derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…