inşallahh papatyam inşallahh allahım hepimize göstersin sıraylaaa ama aramız çok uzak olmasınsizde başlayın bir an önce herkes başlasın belki 2012 hepimize uğurlu gelecek ben buna inanıyorum nedense
gene kaldım tek başıma yaaaaaaa herkes gitmiştabi muhabbete sonradan gelince böyle oldu doğal olarak
neyse bende çıkıyorum hadi hepinize iyiakşamlarrrrrr
b enim 31 gunde oldugum düşünülürse eger geçer ve sizden 3 veya 4 gün geç gelirim artık düşünmüyorum öyle yada böyle beraberizzzzzzzzzzzKızlar adet zamanlarımız şöyle
nurcik
12.11.2011
11.12.2011
09.01.2012
fatoş
10.11.2011
10.12.2011
09.01.2012
sevo
17.11.2011
13.12.2011
08.01.2012
denkliğe bakarmısınızSakın geç yada erken olmayın bakkk
canım seninde demek ocak ayına denk gelecek hadi inşalah dediğin gibi hepimiz eylülde bebeklerimizi kucğaımıza alırız inşallahhh
eee ben sizden daha kısa dönemli adet olunca solladım sizi
Ne karşılamaya gelcem bin otobüse gel işte
şaka bacımm gelirimm seni almaya
Ayy benide heyecan basıyo az kaldı kızlar yaa :18: şimdi sevdamce olsaydı heyecandan yazamazdıı
biliyorum geleceğini bacını gurbet elde yanlız gomaya el vermez için
evet fatoş müthiş heyecan adrenalini yaşıyor bu aralarsahi nerde bu kız
hoşbulduk seyhan mesajını görmeden çıkmıştım canım
oh ne güzel adtleriniz denk geliyor
seyhan senin erken gitmen daha iyi sen merkezi öğrendin
nurcanıda fotoşuda sen karşılar merkezi gezdirirsin canım
bak sizin için bende heycannanıyorum şu ocak ayı hayırlısıyla bi geleydi zaman geçmez oldu
inşallah dördünüzde pozitif sonuç alırsınız
ama ençok nurcanı merak ediyorum onun iki negatifi var ya nasıl bir tedavi uygulanacak benimde iki negatifim olduğu için
evet aralık başında birde sonunda olacam bacım şimdi ben adete başlamadan ne kadar önce başvuruyum doktora:26: bizim ilk gittiğimizde muayeneler yapılmıştı ya tekrardan adetimin 3 günümü gidecem bacılar yoksa daha öncemi çağıracaklar
yani ben arayıp söylicem bu ay başlıcam diye ama merak ettiğimden soruyorum size ilaçlara ne zaman başlanacak
bak şimdi aklıma başka bişey daha geldi sevo adetli iken tahliller yapılması gerekliymişya bu ay tahllllerimi yaptırsam acabaa olurmu öyle sizce
neden bırakamıyormuşsun bacımm yeme beni burda herkes inanır ancak ben inanmam o dediklerineeeeeeeeeesıkı tiryaki olduğum için söylüyorum yanlış anlaşılmasınn
ben 14 yaşında başladım sigaraya nurcan bak 30 yaşındayım bırakabiliyorum sen neden bırakamayasınhele sen canıgönülden iste bakalım arkası gelir nikotin bandı felan al yardımcı oluyormuş onlar bayağı
yaparsın sen canım önemli olan bırakmayı istemen haaaaaaa istemiyosan ona bişey diyemem
ayyyyyy sağolll çok şükür
evtt haycanlıyımmmmmmmmmmm ben heycanlı tabikide heycanlı olurummmm benim 2 dane bebeğim bekliyooooo anam gelsindee bizleri alsınn diyeee hee bidee kendimi tanıtayım 2012 ekim ikiz anasıyım bennnn
evet canım şimdilik denk görünüyor eğerki değişiklik olmazsa
evet karşılarım tabisi gezdiririm onları :))
canım bir ay öncesinden ara ona göre başlarken yapılackaları söylerler.normalde adetin 2.yada3.günü ilaçlara başlanıyor
hıı evet bu ay tabiki tahlillerini yaptırabilirsin daha iyi olur.
bende 14 yaşında başlamıştım gerçi daha önceside varda 14 yaşında artık paket taşıyıp içime gerçek anlamda çekiyodumne aptallıkmış daha çocukken bünyemi cildimi mahvettim işteee
bende heyecanlıyım sevdamce az kaldı şaka makaa :18: ohh maşallahhh ne güzellll çifter çifter düşünüyonnn hep böle pozitif ol
günaydın kızlar doktor amcamızdan şimdi geldik
çok şükür herşey yolunda 14+5 olması geriyordu bugün bebişim 15+5 çıktı biraz geriden geliyordu zaten açığını kapatıyor
ikili test sonucumuz normal dedi dr değerim yaş riski 1:958 yazıyor dr bunun altını çizmiş bu herhalde risk
hayırlı saglıklı sıhhatli gelsin yavrularımız inş.
dr baktı ama cinsiyeti göremedi bir dahakine yine bakarız dedi
üçlü testte istedi doktorum kıan verdik 20 gün sonra hem sonucu alıcagız hemde bebeğimi yine bakacak
kasık agrımda vardı sag tarafta özellikle bundan sonra olacaktır dedi rahim ve bebek büyüyür artık dedi
böyle işte kızlar rabbim hep güzel haberlerini duymayı nasip etsin o kadar korkuyordum ki
tüm isteyenlerede bu duyguları tatamayı nasip etsin
4 kiloya yakın almışım dedim cok mu dedim biraz fazla dedi sebze meyve agırlıklı beslen dedi
günaydın canlarımmmm
ben biraz önce tüp bebe merkezini aradım hemşirem görüşmedeymiş dönecek bana
eğer kabul ederlerse bu ay adet döneminde ilaçları ve tahlillleri yaptırıyım diycem görüşeyim size bildiririmm
sanırım şaka maka tedaviye yavaştan başlıyorummmmmmm
görüştüm ama pek istediğim gibi olmadıdiyorlarki; muayene etmeden ne kadar doz ilaç kullanmanz gerekli tespit edemiğcemiz için muayne olmanız gerekli ve muayene oluncada tedaviye başlamış sayıldığınızdan ödeme yapmanz gereklidir
yani evdeki hesap çarşıya uymadı bacılar :26: tam o sırada da patron geldi net konuşamadık başka bir öneride bulundu ama tam anlayamadımtelefonum arızalı zaten çok zor anlaştık sanırım muayne ücreti istedi tekrar muyne edeceği için ödeme yaparken aldığımız ücreti düşeriz dedi ama yanlış anlamışta olabilirim tam anlayamadım
neyse adet tarihim yaklaşınca tekrar görüşecez,
işte böyle bacılılr
görüştüm ama pek istediğim gibi olmadıdiyorlarki; muayene etmeden ne kadar doz ilaç kullanmanz gerekli tespit edemiğcemiz için muayne olmanız gerekli ve muayene oluncada tedaviye başlamış sayıldığınızdan ödeme yapmanz gereklidir
yani evdeki hesap çarşıya uymadı bacılar :26: tam o sırada da patron geldi net konuşamadık başka bir öneride bulundu ama tam anlayamadımtelefonum arızalı zaten çok zor anlaştık sanırım muayne ücreti istedi tekrar muyne edeceği için ödeme yaparken aldığımız ücreti düşeriz dedi ama yanlış anlamışta olabilirim tam anlayamadım
neyse adet tarihim yaklaşınca tekrar görüşecez,
işte böyle bacılılr
günaydın hatunlarrrrr nasılsınız bakalımm
evet laracım yavaştan yavaştan başlıyoruz tedavilereee hakkımızda hayırlısı diyorum hepimiz güzel sonuçlar alırız inşallahhh
sedefo sonunda ateşin yükseldi artık hep yükseklerde gezer inşallah
hımm ilaçları gerçektende alman için erken canım bencede :26: o ayki muayenede folikül sayına göre düzenlerler.ama tahlilllerin var ise onları yaptırabilirsin önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?