Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

günaydın kızlar nasılsınız yaaa ben daha yeni kalktım uyudukça uyuyasım geliyo doyamıyorum uykuya bu aralar kız lara tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim kaçıncı canım bu
günaydınnnnnnnbenim ilk tüpüm olacak allah kısmet ederse inşallahh 1 kere aşılamam vardı önceden

vala sinirlendim sedefom canım napiyim parasızlık insanı böyle sinirlendiriyor işteeeeeeeee

kızlar görüşme yaptığımdan patroniçeninde haberi var doğumu hangi aya yapacağınıda hesapla ona göre başla tedaviye olumsuz bir zamanda olmasın doğumun oldu dedim sanki hemen hamile kalacamda gününü ayarlayımmmbelkide olmayacak kısmet işi allahım yardımcımız olsunnnnnnnn

neyse ben çok lak lak yaptım çıkıyorum artık biraz çalışıyımocak ayında sınavımd var ama sınav stresi tedavide olumsuz etki olurmu acaba yada sınavı düşünmekten tedavi stresini unuturmuyum iyimi olur bilemedim vallaaaaama sınavdan önce transfer olmuş olacak orası kesin yattığım yerden ders çalışırım artık

kızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya geliyo bana hadi görüşürüz laracım inşallah ilk ve son olur tedavin dua edecem sana bol bol

günaydın kızlar nasılsınız yaaa ben daha yeni kalktım uyudukça uyuyasım geliyo doyamıyorum uykuya bu aralar kız lara tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim kaçıncı canım bu

demi ablacım parasızlık insanı sinir ediyor hasta da ediyor
patraniçene de ne diyeyim ama olumsuz düşünmeeeeee

günaydın pınar demek uyku hali var havaalrdan sanırım canım

çiğdem 28 kasım değilde 30 kasım olması gerekli hesaplamama göre

laracım öle oluyor tedavi ayında herşey belli oluyor

iyi çalışmalar ablacım fazla stres yapma düşünmemeye çalış ama hep mutlu ol moralini yüksek tuttt

kızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya geliyo bana hadi görüşürüz laracım inşallah ilk ve son olur tedavin dua edecem sana bol bol

afiyet olsun ablacımmmmmmmm

günaydın pınar demek uyku hali var havaalrdan sanırım canım

çiğdem 28 kasım değilde 30 kasım olması gerekli hesaplamama göre

laracım öle oluyor tedavi ayında herşey belli oluyor

hadi bakalımmmm sevommm inşalalh herşey güzel giderrrr

sevom bu arada sepetin örgüsünü bitirdim geçen cumartesi yeni paspas örgüsüne başladım şişle evimi güzelce süpüreyim en sonda doto çekeyim bide bu yeni başladığım paspasıda bitireyimmmm
bide apartmanımızda dış yalıtım yapılmaya başladıı iyi olacak inşallahh

Son düzenleme:

hamarat hatunsun maşallahh bacıma
tamam herşeyi bitir öle fotolarsın
hımm ne güzel yalıtım çok fark ediyo evde canım çok iyi olur sizin için

pınar afiyet olsun

laracım demek patron doğum zamanını da hesapla ona göre tedavi ol diyo ölemi kendi işlerini düşündükleirndenmi böle diyo :26:

ahaaa aramızda bir örgücü daha varmış resimleri sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden güle güle kullan benim bina tamtakır yeni ısı yalıtım ve pvc donuyommmm bacımmm

yaaa kızlar bu sabah 4.4 şiddetinde Kayseri de deprem olmuş :18::18::18:

şimdi netten öğrendim ALLAH ım sen koru hepimizi

kaşıyayım k.çımıda nazar değmesinbakalım eğer beğerisem oturma odama da halı olarak örecem sevom niyetlendim çünkü oturma odamın halısından memnun değilim kirler çok belli oluyor bide bu kirpili yaa kir de götürür hem kirlendi mi at makineye ev mi süpürecen camdan çırp benim içinde iyi olur :44::44::44::44:

:) canım ben örgü hastasıyımdır kışın elim boş durmayacak yoksa çıldırıyorum bekarken alışmışım annemle gece yarılarına kadar otturup örgü örmeye hala huyum devam ediyr aman etsinn fotolayacam canım merak etmeeee

aa ben hiç gazetelere bakmıyorum amin rabbim korusun hepimiziii

canım maşallah yaaa bende ufaktan tefekten örgücüyüm işte patik örüyorum ayağıma bitince bende fotolayım

ayyyy evet yaaaa fazla olmadı 1-2 ay önce bizim burda da hissedilir derecede olmuştu deprem ALLAH ım a emanetiz inşallah

evet bende sabah okudum netten :26:

kaşı kaşııı canım kirpi ipler yalnız makinaya atılınca fire verebiliyo haberin ola yani içlerinden kopuyo makinaya zarar verecek diye bende korkuyorum açıkçası atarken

Rabbim beterinden korusun cnm nasılsın ne var ne yok tatlım işlerinde kolaylıklar Çiğdem e sana , hemşoma Duru ya hem nerdeler bunlar

hımmm bilmiyordum bunu yalnız ben değişik bi ip aldım paspas için ayrıyetten sakallı ip varmış ip kalın 1 tarafında tüyleri var 8 numar şişle örülüyor eşime bahsediyordum tüyleri kopar dedi denedik tüyleri kopmadı sertti ondan örüyorum kiloyla satılıyormuş baya hoşuma gitti ipi bitti alayımda bi ara devam edeyim üstlerini süsleyecez annemle bakalım annemde kendine antreye halı örüyor şimdi antresi küçük ondan örüyor bakalım

nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr

iyiyiz sen nasılsın

Rabbim beterinden korusun cnm nasılsın ne var ne yok tatlım işlerinde kolaylıklar Çiğdem e sana , hemşoma Duru ya hem nerdeler bunlar

amin..
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
sağolasın. nurcan kurstadır duruda pek gelmiyor sabah bide akşam gelirse geliyo

iyiyiz sen nasılsın

amin..
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
sağolasın. nurcan kurstadır duruda pek gelmiyor sabah bide akşam gelirse geliyo

sağol canım temizlik yaptımmm yoruldummm:26::26::26::26::26:
offfff kış geldiiiiii her tarafda sobalardan uçuşann is kir günlük temizlik yapmak lazımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…