günaydınnnnnnngünaydın kızlar nasılsınız yaaa ben daha yeni kalktım uyudukça uyuyasım geliyo doyamıyorum uykuya bu aralar kız lara tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim kaçıncı canım bu
canım sinirlenmeee bidaha ki ayda gider yüz yüze konuşur daha iyi olur hem canım
inşallah düşmez sevom ne diyeyim ümitlenmek istemiyorum daha zamanı var ama bi yerden türkçesini baktım 28 kasımda adet görmem gerekmiş :26:
günaydın kızlar nasılsınız yaaa ben daha yeni kalktım uyudukça uyuyasım geliyo doyamıyorum uykuya bu aralar kız lara tedaviye başlıyomuşsun çok sevindim kaçıncı canım bu
günaydınnnnnnnbenim ilk tüpüm olacak allah kısmet ederse inşallahh 1 kere aşılamam vardı önceden
vala sinirlendim sedefom canım napiyim parasızlık insanı böyle sinirlendiriyor işteeeeeeeee
kızlar görüşme yaptığımdan patroniçeninde haberi vardoğumu hangi aya yapacağınıda hesapla ona göre başla tedaviye olumsuz bir zamanda olmasın doğumun oldu dedim sanki hemen hamile kalacamda gününü ayarlayımmm belkide olmayacak kısmet işi allahım yardımcımız olsunnnnnnnn
neyse ben çok lak lak yaptım çıkıyorum artık biraz çalışıyımocak ayında sınavımd var ama sınav stresi tedavide olumsuz etki olurmu acaba yada sınavı düşünmekten tedavi stresini unuturmuyum iyimi olur bilemedim vallaaaa ama sınavdan önce transfer olmuş olacak orası kesin yattığım yerden ders çalışırım artık
kızlar ben çıkıyorum annem kahvaltıya geliyo bana hadi görüşürüz laracım inşallah ilk ve son olur tedavin dua edecem sana bol bol
günaydın pınar demek uyku hali var havaalrdan sanırım canım
çiğdem 28 kasım değilde 30 kasım olması gerekli hesaplamama göre
laracım öle oluyor tedavi ayında herşey belli oluyor
sevom bu arada sepetin örgüsünü bitirdim geçen cumartesi yeni paspas örgüsüne başladım şişle evimi güzelce süpüreyim en sonda doto çekeyim bide bu yeni başladığım paspasıda bitireyimmmm
bide apartmanımızda dış yalıtım yapılmaya başladıı iyi olacak inşallahh
sevom bu arada sepetin örgüsünü bitirdim geçen cumartesi yeni paspas örgüsüne başladım şişle evimi güzelce süpüreyim en sonda doto çekeyim bide bu yeni başladığım paspasıda bitireyimmmm
bide apartmanımızda dış yalıtım yapılmaya başladıı iyi olacak inşallahh
hamarat hatunsun maşallahh bacıma
tamam herşeyi bitir öle fotolarsın
hımm ne güzel yalıtım çok fark ediyo evde canım çok iyi olur sizin için
pınar afiyet olsun
laracım demek patron doğum zamanını da hesapla ona göre tedavi ol diyo ölemi kendi işlerini düşündükleirndenmi böle diyo :26:
ahaaa aramızda bir örgücü daha varmışresimleri sabırsızlıkla bekliyorum şimdiden güle güle kullan benim bina tamtakır yeni ısı yalıtım ve pvc donuyommmm bacımmm
yaaa kızlar bu sabah 4.4 şiddetinde Kayseri de deprem olmuş:18::18::18:
şimdi netten öğrendimALLAH ım sen koru hepimizi
canım maşallah yaaa bende ufaktan tefekten örgücüyüm işte patik örüyorum ayağıma bitince bende fotolayım:) canım ben örgü hastasıyımdır kışın elim boş durmayacak yoksa çıldırıyorum bekarken alışmışım annemle gece yarılarına kadar otturup örgü örmeye hala huyum devam ediyr aman etsinn fotolayacam canım merak etmeeee
aa ben hiç gazetelere bakmıyorum amin rabbim korusun hepimiziii
yaaa kızlar bu sabah 4.4 şiddetinde Kayseri de deprem olmuş:18::18::18:
şimdi netten öğrendimALLAH ım sen koru hepimizi
kaşıyayım k.çımıda nazar değmesin bakalım eğer beğerisem oturma odama da halı olarak örecem sevom niyetlendim çünkü oturma odamın halısından memnun değilim kirler çok belli oluyor bide bu kirpili yaa kir de götürür hem kirlendi mi at makineye ev mi süpürecen camdan çırp benim içinde iyi olur :44::44::44::44:
Rabbim beterinden korusun cnmevet bende sabah okudum netten :26:
kaşı kaşııı canımkirpi ipler yalnız makinaya atılınca fire verebiliyo haberin ola yani içlerinden kopuyo makinaya zarar verecek diye bende korkuyorum açıkçası atarken
evet bende sabah okudum netten :26:
kaşı kaşııı canımkirpi ipler yalnız makinaya atılınca fire verebiliyo haberin ola yani içlerinden kopuyo makinaya zarar verecek diye bende korkuyorum açıkçası atarken
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrrr
Rabbim beterinden korusun cnmnasılsın ne var ne yok tatlım işlerinde kolaylıklar Çiğdem e sana , hemşoma Duru ya hem nerdeler bunlar
iyiyiz sen nasılsın
amin..
iyiyiz allaha şükür sen nasılsın
sağolasın. nurcan kurstadır duruda pek gelmiyor sabah bide akşam gelirse geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?