- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
ayyyyy şimdikk ben bu rüyayaaa üzüldümmmmmmmmmmmmm siz yumurta yemişsinizz ben yokum demekki sizinki tutacak benimki tutmayacakkkk yumurta bildiğim kadarıyla bebek demek......
günaydın canlarımmmmmmm
guzgulumm merak etme hepimiz birlikte göbüş büyütecez canımrüya bu yawww buna göremi hareket edecezz hayırlısını rabbim bilir inşallahh herşey güzel olacak
günaydın kızlar nasılsınız
maşallah herkes cok heyecenlı cok pozitif inş. pozitifte haberler cıkacak topiğimizden
kedersiz ananın topiği
günaydııııııınnnnnn...........günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr
günaydınnnn
günaydııııııınnnnnn...........
günaydınnn kıslarrrrrr seyhannn bennn oooo testleriii hastaneyee nasıl ileteebilirimm cnmmmmm
günaydınnn kıslarrrrrr seyhannn bennn oooo testleriii hastaneyee nasıl ileteebilirimm cnmmmmm
nasılsınız hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr
iyiyiz sen nasılsın
eh işte iç güveysi kadarımmmçok şükür canım iyiyimmmmm topik bu günlerde sesizmi biraz banamı öyle geldiiii
hımm sen bilgisayarına kaydetmiş miydin? o tahlil ekranı bilgisayara kaydet ben sana özelden bir mail adresi vercem ona gönder ben fakslarım istersen merkeze
seyhanım kaydetmedim ama hmn kaydediyimm sendee gönderrr cnmm ahh seyhanım sen olmasaydın ne edecektim hakkını helall et olurmuuuu
allah iylik versin
evet bu aralar sessiz maalesef
nedemek bu günler için varız.. varsa hakkım helal olsun ne demek benim için bunlar sorun değil.şimdi yazıtorum özele mail adresini
kızlar ben çıktım iyi bakın kendinize
bitane hamiş çıksa hareketlenirdii
kızlar ben çıktım iyi bakın kendinize
seyhan sanırsam gönderdim hele bir bak becermişmiyimtabii gönderebildiysemm bakk
keşkkeeeee
kolay gelsinn
tamam gelmiş şimdi faksladım numaranı yazdım geri dönüş beklediğini yazdım gün içinde ararlar seni
keşkkeeeee
kolay gelsinn
tamam gelmiş şimdi faksladım numaranı yazdım geri dönüş beklediğini yazdım gün içinde ararlar seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?