Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

rüyan hayrolsun su gibi berrak olsun hepimiz için hayrolsun
bence çok güzel bir rüya görmüşsün canım zaten bikaç anlamına baktım gayet güzeldi anlamları hadi inşallahhh hepimiz için güzel şeyler olacak

inşallah sevom hayır olsun inşallahhhhhh

canlarım ciğerlerim ben çıkıyım biraz kitaba göz atayım allahım yarabbim inklap tarihinin son 20 sayfası kaldı onu bugün bitirmeliyim yazarak çalıştığımdan uzun sürüyor 180 sayfaydı ama yazınca aklımda kalıyor kendime yaptığım onlaine sınavlarda 90 puan aldım işle birlkte anca kitabın 1 ini yeni bitirecem haydi öperim sizi sonra gelirim tamammı
öperek gidiyorummmmmm

ha haytt hiç gülesim yoktu laracım adınıda yazdım roman oldu koyarız artıkın.neyse yavrular ben kaçar göslerim sulandı azıcık yürüyeyim oda oda hep otur otur olmuyor tek başıma sokağada çıkamıyorum.öperim sizi hatun güzelleri

benim evdeymişiz yine demek:)valla rüyan çok güzel bende iyiye yordum ..demek yaramaz bir oğluşum da varmışş babasına çekecek kesinn, annesi çok mülayim çünkü
rüyada altın görmek: Sağlıklı olmaya işarettir. Bir başka yoruma göre de; bolluğa, sıkıntı ve dertlerinizden kurtulmaya ve isteklerinize yakın zamanda kavuşacağınıza işarettir. rüyada pişmiş yumurta görmek:Kısmettir. Evli bir kadın görürse çocuğu olacak demektir.

Rüyada yumurta pisirmek ve yemek, basladiginiz isin olgunlasarak size Kar getirecek bir duruma girdigine delalet eder. Bir baska rivayete görede: Tavugun yumurtladigini gören kimsenin bir çocugu olur.Rüyada yumurta zenginliğin ve mutluluğun işaretidir
Çok yumurta bekar için evlenmeye, evli kimseler için çocuğa işarettir

minnakım zaten kilo almak istemiyormuydun ne güzel işte kilo almak için yemediğin hal kalmamıştımerak etme doğumdan sonra verirsin yine tubide senin gibi fazla aldı veriliyo sonradan merak etme

bende bakmıştım bacım yorumlara hepside güzel yorumların

bacım fatoşla görüşecektiniz bugün nasıl geçti neler konuştunuz bakalımm

evet sabah güzgülü benden önce merkeze gitmişti ilk o muayene oldu sonra bir kadın sonra ben girdim ee sabah kalkamazsam olacağı bu olur valla biyerde oturamadık çünkü tahlil verecekti o yüzden bikaç mağazayı gezdik hemde yürüdük en son taksiye bindi hastaneye gitti bende işe geldim yani yarım saat falan bereaberdik onda da ayak üstü işte ne konuşulursa o konuşuldu...

offffffffff offffffffff bu sayfalarda gezerken hamile olanları görünce çokkk üzülüyombende annne olmak istiyorum

hımm anladım canımm Tabii doğru yarım saat içinde ne konuşulurki canım

Laranın rüyası güzel gerçketen birde tubi geçen benim niyetime yatmıştı o da güzel görmüş bakalım inşallah bu yolun sonuna gelmişizdir artık

inşallahh canımmm
sen ne yaptın anlat bakemm

inşallahh canımmm
sen ne yaptın anlat bakemm

ne yapıyım canım bugün seminer vardı ordaydık kardeşimle...sağlıklı için sağlıklı süt için semineri...toprak sergen vardı hani şu ıssız adamdaki adam :)) seminere katılanlara süt paketi verdiler ..bu arada kızlar açık süt alıyormusunuz bilmiyorum ama (ben alıyorum şahsen) kaynattıkça sütün içindeki faydalı mikroplarıda öldürüyormuşuz minarelleri falan yok oluyormuş ..en iyisi paket süt almakmış paket sütlede yoğurt yapılıyormuş :44: bilmiyordum:44: tarifini bile verdiler ,verdikleri süt ile deniyim bakalım nasıl olacakmış

eevet nurcanım yaa demi ama ne güzel rüya görmüşüm
inşallah bu bolluk bereket çocuk kısmet hepimizin evini doldursun inşallahhhhhhhh başta da sağlık inşallah

eevet nurcanım yaa demi ama ne güzel rüya görmüşüm
inşallah bu bolluk bereket çocuk kısmet hepimizin evini doldursun inşallahhhhhhhh başta da sağlık inşallah

inşallah canım inşallah ..yeni rüyaların devamını bekliyoruz motive oluyor valla

bacım süt iç sağlık bulben almıyorum açık süt ama açık sütle büyüdük biz evet öyleymiş kaynayınca mitamin ve minarelleri gidiyor ama şahsen paket sütle hiç yoğurt yapmadım
ama bebem olunca günlük taze yoğurt yaparım hergün bir kase onun için zaten öyle olması gerekiyormuşah ahhhhh olsa neler yapacamda allah büyük

inşallah canım inşallah ..yeni rüyaların devamını bekliyoruz motive oluyor valla

hıııııı oldu bacım oldu senin yaramaz veletin rüyada beni mahvetti peşinde koşturmaktann sateno çocuğun eline çakmak verilirmi hiç orayı burayı yakıp duruyo bide ney o yaaaaa elektrik süpürgesininde kılıfımı olurmuş ilk kez rüyamda gördüm yaniii

aynenn canım aynen bende gözüm gibi bakacam aslan sötüü kuş sötüü ile besliycem yavrucazımıı :))
oyyy kurban olsun anası onun yaramazlık yapan hallerine yavrumm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…