ne yapıyım canım bugün seminer vardı ordaydık kardeşimle...sağlıklı için sağlıklı süt için semineri...toprak sergen vardı hani şu ıssız adamdaki adam :)) seminere katılanlara süt paketi verdiler ..bu arada kızlar açık süt alıyormusunuz bilmiyorum ama (ben alıyorum şahsen) kaynattıkça sütün içindeki faydalı mikroplarıda öldürüyormuşuz minarelleri falan yok oluyormuş ..en iyisi paket süt almakmış paket sütlede yoğurt yapılıyormuş :44: bilmiyordum:44: tarifini bile verdiler ,verdikleri süt ile deniyim bakalım nasıl olacakmış
inşallah canım inşallah ..yeni rüyaların devamını bekliyoruz motive oluyor valla
bacım süt iç sağlık bulben almıyorum açık süt ama açık sütle büyüdük biz evet öyleymiş kaynayınca mitamin ve minarelleri gidiyor ama şahsen paket sütle hiç yoğurt yapmadım
ama bebem olunca günlük taze yoğurt yaparım hergün bir kase onun içinzaten öyle olması gerekiyormuş ah ahhhhh olsa neler yapacamda allah büyük
hıııııı oldu bacım oldu senin yaramaz veletin rüyada beni mahvetti peşinde koşturmaktann sateno çocuğun eline çakmak verilirmi hiç orayı burayı yakıp duruyo bide ney o yaaaaa elektrik süpürgesininde kılıfımı olurmuş ilk kez rüyamda gördüm yaniii
aynenn canım aynen bende gözüm gibi bakacam aslan sötüü kuş sötüü ile besliycem yavrucazımıı :))
oyyy kurban olsun anası onun yaramazlık yapan hallerine yavrumm benimmmm
nerdesininz bacılar çıkıcam şimdi bennn
abooo saatler ne çabuk geçmeye başladı sevo bana kış geldiğindenmi nedir patronlar 4,5 da ben 5,5 da çıkıyomya valla geçiyor bacım saatbide ders çalışıncada farkında olmadan akıp gidiyor:26::26:
nerdesininz bacılar çıkıcam şimdi bennn
abooo saatler ne çabuk geçmeye başladı sevo bana kış geldiğindenmi nedir patronlar 4,5 da ben 5,5 da çıkıyomya valla geçiyor bacım saatbide ders çalışıncada farkında olmadan akıp gidiyor:26::26:
hımm ne güzel canım değişiklik olmuş..ben biliyosum cnaım açık süt hem daha bakterilive vitamini gidiyo kaynadıkça..aa demek yoğurt yapılıyo bana da ver tarifi eğer güzel olursa canım.
bu arada toprak sergen ıssız adamda oynayan kişi değil canımtoprak sergen başka biri
bak şimdi böyle diyipte yarın doğup büyüdüğü zaman çok kızınca ppoposuna şaplağı yapıştırmıycan dimimmmmmmkonuşarak çözelim biz bebelerimizle herşeyimizi dayak eşşeğe bile yakışmaz yazık oda can taşıyorr
ama ben küçükken çok dayak yedim annemdentabi abilerimde biz hepimiz aramızda fazla yaş farkı yok 1-2 yaş farkediyoyaramazlıkla çıldırtırdık annemi babamda yoktu başımızda yurt dışında çalışıyodu annem bizi anca dayakla zapdedebiliyodu
tarifi yazıyorum bir litre sütü ocağa alıyorsun hafif ılıyıncaya kadar ..bir tatlı kaşığı yoğurt ile mayalıyorsun bir kaç defa karıştırıp üstünü kapatıp sarıp sarmalıyorsun 3buçuk .4 saat sonra yoğurt hazır
laaa ıssız adamda oynuyan adamın adı neydi ozaman :26::26:bu adam ona çok benziyordu ama :26::26::26::26:
amanınn neyseki gidip resim çektirmedimbir yolun bulsam yanına gidip resim çektirecektim kalablıktan gidemedim kesin gitsem konuşmamı bile hazırlamıştım ıssız adamdaki filmde çok başarılıydınızçok beğenerek izlemiştik sizi diycektimm desene rezil olmaktan kılpayı kurtulmuşummmmm yaa kim öyleyse bugün gördüğüm :44:bende diyorum böyle bir adamın burda ne işi var seminer falan ne alaka
bismillahirrahmanirrahim
biz nurcikin evindeymişiz sevo, ben, annem, nurcikin eşi ve nurcik (bende her rüyamda nurciklerdeyim maşallah)
nurcanların mutfakta yumurta pişiriyoruz ve yiyoruz ama herkes kendi yumurtasını kendisi pişiriyordu:26::26:
sevo 3 kere ve 3er tane bende bir seferde 5 tane yumurta pişirdim ve hepmiz oturduk afiyetle yedikaslında başka şehirdeyiz ama oraya tedaviye gitmişiz nurcanların evinde kalıyoruz işte
neyse yemekten sonra dışarı çıkmak istiyoruz gezmek için o arada fatoş oluyor yanımızda fatoşla sevo önden çıkıyorlar biz nurcanla evi toparlayıp ondan sonra biyerde buluşup gidecekmişiz
evi toparlamaya başlıyoruz nurcanla ve nurcanın yaramaz 5 yaşlarında bir oğlu varmış o çocuk kanepenin altında (çekyatlı kanepe altı açılıyor) elektirik süpürgesi varmış ve elektirik süpürgesinin bezden kılıfı varmışo kılıfı çakmakla yakıyor bende gidip o eteşi söndürüyorum sonraa nurcana şikayet ediyorum ne yaramaz bir oğlun var ya felan diyorum
sonra nurcanla evden çıkıyoruz sevo ve fatoşla buluşuyoruz hepimizde şıkır şıkır giyinmişiz çok şıkız gezmeye gidiyoruz ama nereye bilmiyorum:26:
yolda inşaat alanı gibi biyerden geçiyoruz kamyonlarla topraklar dökülmüş o koca toprak yığınlarının üzerinden geçiyoruz düşme tehlikesi atlatıyoruz felan hafif yağmur yağıyomuş ve yerler çamurluymuş( gene çamur gördüm) caddeden yoldan geçiyoruz ve kuyumcuya gidiyoruz altınlara takılara bakıyoruz inceliyoruz felan.....
işte bu kadar sonra uyandım aklımda bunlar kaldı yarısınıda unuttum:26:
günaydın kızlar nasılsınız
maşallah herkes cok heyecenlı cok pozitif inş. pozitifte haberler cıkacak topiğimizden
kedersiz ananın topiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?