Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nerdesininz bacılar çıkıcam şimdi bennn
abooo saatler ne çabuk geçmeye başladı sevo bana kış geldiğindenmi nedir patronlar 4,5 da ben 5,5 da çıkıyomya valla geçiyor bacım saatbide ders çalışıncada farkında olmadan akıp gidiyor:26::26:

hımm ne güzel canım değişiklik olmuş..ben biliyosum cnaım açık süt hem daha bakterili ve vitamini gidiyo kaynadıkça..aa demek yoğurt yapılıyo bana da ver tarifi eğer güzel olursa canım.
bu arada toprak sergen ıssız adamda oynayan kişi değil canım toprak sergen başka biri

Rüyada kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi, hayatında çok mutlu olacağına işaret eder.
Rüyada elektrik süpürgesi kullanmak, elektrik süpürgesiyle süpürmek ; maddi sıkıntı yaşamadan rahat, huzurlu bir hayat sürmeye işaret eder

Bir kadının süpürge ile bir yeri süpürmesi, çok mutlu olacağına ve rahat bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada süpürge, işleri kolaylaştıran biri olarak yorumlanır.

inşallah canım inşallah ..yeni rüyaların devamını bekliyoruz motive oluyor valla

bencedeeee ben hiç rüya görmüyom görsemde hatırlamıyomm

yaa bende başlıyayım artık içmeyee ıyyy nasıl içiceksemmm
inşallahh bacım olacakkk senide görcezzz

ee bebekler olunca bunca yıl sonra şımarmasına göz yumarız zaten
elektrik süpürgesine nurcik kılıf yapmıştır düzenli hatunum benim

aynenn canım aynen bende gözüm gibi bakacam aslan sötüü kuş sötüü ile besliycem yavrucazımıı :))

oyyy kurban olsun anası onun yaramazlık yapan hallerine yavrumm benimmmm

bak şimdi böyle diyipte yarın doğup büyüdüğü zaman çok kızınca ppoposuna şaplağı yapıştırmıycan dimimmmmmm konuşarak çözelim biz bebelerimizle herşeyimizi dayak eşşeğe bile yakışmaz yazık oda can taşıyorr
ama ben küçükken çok dayak yedim annemdentabi abilerimde biz hepimiz aramızda fazla yaş farkı yok 1-2 yaş farkediyoyaramazlıkla çıldırtırdık annemi babamda yoktu başımızda yurt dışında çalışıyodu annem bizi anca dayakla zapdedebiliyodu

benimde geçen çarşambadan beri patron yok çok rahattım ama bugün son bittiiiiii gelcek :26: çok rahattım böleee amaaa ben
önceden geç çıkıyosunya canım baya bir etkisi oldu erkej çıkmanın sana

tarifi yazıyorum bir litre sütü ocağa alıyorsun hafif ılıyıncaya kadar ..bir tatlı kaşığı yoğurt ile mayalıyorsun bir kaç defa karıştırıp üstünü kapatıp sarıp sarmalıyorsun 3buçuk .4 saat sonra yoğurt hazır

laaa ıssız adamda oynuyan adamın adı neydi ozaman :26::26:bu adam ona çok benziyordu ama :26::26::26::26:
amanınn neyseki gidip resim çektirmedimbir yolun bulsam yanına gidip resim çektirecektim kalablıktan gidemedim kesin gitsem konuşmamı bile hazırlamıştım ıssız adamdaki filmde çok başarılıydınızçok beğenerek izlemiştik sizi diycektimm desene rezil olmaktan kılpayı kurtulmuşummmmm yaa kim öyleyse bugün gördüğüm :44:bende diyorum böyle bir adamın burda ne işi var seminer falan ne alaka

Son düzenleme:

yok yok dayak yokk CEZA varr

neyse sizin işler var galiba bende çıkıp mutfağa gfireyim yemek yapıcam ..iyi akşamlar

bacılarım bişeyler oldu bilgisayara mesajları gönderemedim hatta çıkıyım tekrar giriyim dedim bu seferde yarım saatte topiğe giremedimm bu nedir yaaaaaa yarım sattir uğraşıyorum çat diye çıkmış gibi oldum kusura bakmayın

neyse şimdi gerçekten çıkıyorum hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüz artık öptümmmmm

amanınnn iyiki gitmemişsin netten arattır canım oda oyuncuydu

ayyyyy şimdikk ben bu rüyayaaa üzüldümmmmmmmmmmmmm siz yumurta yemişsinizz ben yokum demekki sizinki tutacak benimki tutmayacakkkk yumurta bildiğim kadarıyla bebek demek......

günaydın canlarımmmmmmm
guzgulumm merak etme hepimiz birlikte göbüş büyütecez canım rüya bu yawww buna göremi hareket edecezz hayırlısını rabbim bilir inşallahh herşey güzel olacak

günaydın kızlar nasılsınız
maşallah herkes cok heyecenlı cok pozitif inş. pozitifte haberler cıkacak topiğimizden
kedersiz ananın topiği

ben dersimin başına döneyim bizimkiler gelmeden biraz çalışmalıyım görüşürüz sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…