herkes müsait zamanda okumasını isterim hiç sıkılmadan okudum bu günlüğü ve okumaya devam edicem :2: her umutsuzluk aslında yeni bir umut
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/485977-sumuklubocegin-hikayesi.html
oh beeeeeeeee dünya varmış yawwww rahatladım biraz kitabım biittikafa dağıtıyım diye geldim ama kimse yokkkkkkii
neredeyse yarım saattir okuyorum sevo bırakamadımbağzı yerlerinde gözlerimden akan yaşa engel olamıyorum
hadi gözün aydın canım bitirmişsin
ben buralardayım aslında ama geziyorum
dimiii ne güzel yazmışş nede güzel anlatmış mutluluğunu o koskoca 19 yılın boşluğunu
canım ben yavaş yavaş çıkıyorum iyi akşamalr sana
günaydınlarrrrr
günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrr günaydın sevoo
sevo akşam merkeze uğrayamadım kardeşim hastalanmış annemlerdeydi onu hastaneye götürdük
artık bugün uğruycaz inşallahh
hımm geçmiş olsun hayırdır neyi vardı kardşeinin grip falanmı :26:
benim eşimde dün ve bugün evde grip oldu bende işteyimkeşke bende evde olsaydım
hımm anladım canım tekrar geçmiş olsun
şimdi çiğdem mesaj çekti ateş değerlerini giriyorum maşallahhh ateşi çok güzel gidiyor belki süpriz yapar bize hafta sonuna kadar
herkese selamı var çiğdeminn
aleyküm selam inşallahhh öyle bir sürpriz yapsınahhh ne güzel olur yaaaaaa ne kadar vardı onun reglisine
ipeği gördüm demin ama çıkmışşşşşşömercik rahat vermedi heralde
sevom canım ben çıkıyorum yeni kitabımın sayfasını açıyım bakalım
hadi görüşrüz canım gelirim sonra
ya biri benim sesimi duysun cevap versin nolur,
2 aydır aşılama oldum, son ay araya bayram girdi diye aşılama tedavisine başlamadık, 28 ekimde son adetim oldu, koca ay eşimle sadece 1 kere birlikte olduk. biliyorum hamile değilim ama adette olmadım. adetlerim aşılama ayları hariç çok düzensiz, 29-35 arası gidiyor ama 43. günde bile adet olduğum oluyor. tam 8 gündür kasık ve bel ağrısı çektim özellikle geceleri bugün iyiyim bişeyim yok.
benim gibi aşılama tedavisi alıp sonra adeti düzene giren yada girmeyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?