Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

oh beeeeeeeee dünya varmış yawwww rahatladım biraz kitabım biitti kafa dağıtıyım diye geldim ama kimse yokkkkkkii

oh beeeeeeeee dünya varmış yawwww rahatladım biraz kitabım biitti kafa dağıtıyım diye geldim ama kimse yokkkkkkii

hadi gözün aydın canım bitirmişsin
ben buralardayım aslında ama geziyorum

neredeyse yarım saattir okuyorum sevo bırakamadımbağzı yerlerinde gözlerimden akan yaşa engel olamıyorum

dimiii ne güzel yazmışş nede güzel anlatmış mutluluğunu o koskoca 19 yılın boşluğunu

hadi gözün aydın canım bitirmişsin
ben buralardayım aslında ama geziyorum

dimiii ne güzel yazmışş nede güzel anlatmış mutluluğunu o koskoca 19 yılın boşluğunu

evet canım insan hangi duygulara gireceğini şaşırıyor helede bizi şu aşamadayken kenidimi onun yerine koyarak okuyorum ve kendime itiraf edemediğim birsürü şey geçiyor kafamdan çok karıştım nedensee

neyse iyi akşamlar sevommmm ben çıkıyorum yarın görüşürüz

günaydınnnnn kızlarrrrrrrrrrr günaydın sevoo
sevo akşam merkeze uğrayamadım kardeşim hastalanmış annemlerdeydi onu hastaneye götürdük
artık bugün uğruycaz inşallahh

hımm geçmiş olsun hayırdır neyi vardı kardşeinin grip falanmı :26:
benim eşimde dün ve bugün evde grip oldu bende işteyim keşke bende evde olsaydım

hımm geçmiş olsun hayırdır neyi vardı kardşeinin grip falanmı :26:
benim eşimde dün ve bugün evde grip oldu bende işteyim keşke bende evde olsaydım

eşinede çok geçmiş olsun canımmmmm
grip değil canım başı çok ağrımış ve devamlı istifar etmeye başlamış bide küçük bebeği varya o bıcırda emiyor ve hep ilgi istiyor annesi hasta olunca ilgilenemiyor bizde hastaneye götürdük ağrıkesici iğne yaptırdık biraz kendine geldi kızcağız

hımm anladım canım tekrar geçmiş olsun

şimdi çiğdem mesaj çekti ateş değerlerini giriyorum maşallahhh ateşi çok güzel gidiyor belki süpriz yapar bize hafta sonuna kadar
herkese selamı var çiğdeminn

aleyküm selam inşallahhh öyle bir sürpriz yapsın ahhh ne güzel olur yaaaaaa ne kadar vardı onun reglisine

sevom canım ben çıkıyorum yeni kitabımın sayfasını açıyım bakalım
hadi görüşrüz canım gelirim sonra

aleyküm selam inşallahhh öyle bir sürpriz yapsın ahhh ne güzel olur yaaaaaa ne kadar vardı onun reglisine

inşallahh canımmm cumarrtesi en geç regl tarihi canım :18: bakalım yarınki ve cumartesi günkü ateşi belli edecek varmı yokmu diye :18:

ipeği gördüm demin ama çıkmışşşşşş ömercik rahat vermedi heralde

hımm ölemi :26: dediğin gibi müsait olmadı demekki

ya biri benim sesimi duysun cevap versin nolur,

2 aydır aşılama oldum, son ay araya bayram girdi diye aşılama tedavisine başlamadık, 28 ekimde son adetim oldu, koca ay eşimle sadece 1 kere birlikte olduk. biliyorum hamile değilim ama adette olmadım. adetlerim aşılama ayları hariç çok düzensiz, 29-35 arası gidiyor ama 43. günde bile adet olduğum oluyor. tam 8 gündür kasık ve bel ağrısı çektim özellikle geceleri bugün iyiyim bişeyim yok.

benim gibi aşılama tedavisi alıp sonra adeti düzene giren yada girmeyen varmı

geçmiş olsun
normalde zaten adetin düzensizmiş gecikmesi buyüzden olabilir. aşılama adet döngünü değiştirebilecek bir durum değildir.bikaç ay farklılık gösterir ama yine eski düzen ve döngün ne ise ona döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…