Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

üff kızlar nerdesiniz artık gelen giden yok buraya

sevommmmmmm kusura bakmıyosun dimi seni yalnız bırakıyorum
valla kendimi suçlu hissediyorum seni yalnız bıraktığım için

senin harç taksidinmi var canımmmmm amannn beeee tedaviye başlıcaz ya habire bişeyler çıkar zaten :26: bende yeni doğan bebişe altın aldım 170 lira bu hafta cumartesi yeğenimin birininde diş dirgidi var haftaya kız kardeşimin bebişinin dirgidi varr ben kıstıkça biyerlerden bişeyler çıkıyor durmadan şu para neden bulunmuş acaba lidyalıların ben taa anasınıııı

ahhh bacım çıkıyorum gene sana bişi diyimmi en son çıktığımdan beri kitabı açmadım daha misafirler geldi onlarla uğraşıyorum kaç saatir neyseki gittiler bende sana bakıp öyle başlayım dedimçıkıyorum ban hadi görüşürüz

yok cnaım sen kendini suçlu hissetme hiç olmazsa rada bir gelip konuşuyon ders çalıştığın halde

Evet canım harçlarım var
Diş dirgidi lafını ilk defa duydum ne yapıyonuz dişi çıkınca kutlamamı yapıyonuz :26:
Yaa tedavi param azaldı baya bide harç parası bide eşimden aldığı avanslar kesilcek bide 2 gündür gitmiyo rahatsız diye oda kesilcek Amannn napalımmm sağlık olsun diyek ben tedavi zamanına kadar para sıkıntısını askıya aldım Zaten bir k.kartım var sağlık harçlamalarını 3 taksit yapıyo tedavi paramı onunla 3 taksite bölerim rahatlatır beni

ee bacım gelmezsem aklım burda kalıyorsonra çalıştığımdan da bişey anlamıyorum kendime kızıyormneyse sınava 15gün kalana kadar böyle arada gelirim 15 gün kala bilgisayarın yüzüne sadece ders için bakacam

diş dirgidini ilk defamı duyuyosungerçi her yörede farklı ismi olur aslında bizim kendi memleketimizde diş hediği deriz antalyalılar diş dirgidi diyolar bazılarıda diş bulguru der
sonuçta hepside aynı eğlence yapılır pasta börek yenilir içilir çocuğa hediyeler götürülür böyle bişeydir yani:) doğumgünü havasında geçer yani bundada mum üflemek yerine tepsiye dizilmiş kuran-altın-makas-kitap-tarak-kalem gibi şeyler çocuğa aldırtılmaya çalışılır maksat hangisini seçerse ona göre büyüdüğü zaman ne olacağı belirlenir falan:26 karışıkmı oldu
ama sizin memlekette yokmu böye bişey çok şaşırdım gerçekten:26::26::26:

demek öle ilk defa böle bir kutlama olduğunu bizde yok böle bişey :26: Demek tepsiye koyup ne olacağı tahmin ediliyo ee bari büyüyünce tutuyomu

demek öle ilk defa böle bir kutlama olduğunu bizde yok böle bişey :26: Demek tepsiye koyup ne olacağı tahmin ediliyo ee bari büyüyünce tutuyomu

anaaaaaaaaa sevo gerçekten bende şaşırdımne biliyim herkes biliyor sanıyorum bende

akşama ne yemeğin var bacım benim dolmam var akşamdan yaptım ama yanına fırında makarna yapmak istiyorum ve daha önce hiç yapmadım:26::26:hem merakımdan hemde değişiklik olsun dedim
sen yapıyomusun bacım fırın makarna bide ne kadar sürede oluyor ?

hahhayyyy çok komikiz yaaa
ben geliyorum sen olmuyon sen geliyon ben olmuyorumm
o zaman ben çıkıyım sen bir ara gelip cevaplarsın

ben eve geç gidicem biraz lazer randevum var yine Ama dün tavuk aldım fırına poşetlicek eşim tarif ettim Pilav ve makarnalardan artık uzak durcam öle didim ama bakalım ne zamana kadar o yüzden yapmıyorum Yanına çorba yada salata türü yaparım sanırım.

Ben fırında makarna yapmadım ama yedim börek gibi hamur oluyo ben pek haz etmedim gerçi herkezin ağız tadı farklıdır Beğenmediğim içinde yapmadım..yada güzeldir tadı ama yediğim kişi güzel yapamamıştı bilemiyorum canım :26:

hıııııııı seninde menün güzelmiş afiyet olsunbende öyle ısmarlama yemek yaptırırım benimkine mesela dün balık yaptırdımbazende sebzeleri çiğ olarak hazırlarım tencereye dolaba koyarım mesela taze fasulyeyine kadar ve ne zaman su eklyceğini tarif ederim o ben gidene kadar pişirirbide çok bilmişlik yapar bak ne güzel pişmiş demi lokum gibi der

demek fırın makarnayı begenmedin öyle maçmaç cıvık bişey oluyosa bizde sevmeyiz:26::26::26:ben kafamda börek gibi olacağını hayal etmiştim neyse bakıyım bi olmazsa daha musat zamanda çok az yapar deneriz nasıl bişeymiş:26:

Son düzenleme:
sevooo bu arada lazare hangi bölge için gidecen
ben en son epilasyon olayımda şu tarihsel tekniği uyguladım tüm bölgemee:26:senmi kopyalamıştın buraya en son bilmiyorum tamda bana uygun bir tarihmiş bende üşenmedim evde yaptım ama sanki gerçekten daha seyrek çıkıyor gibi geldi bana:26::26::26:
bakalım birkaç ay denemeye çalışıyım bu tekniği zaten benim tüyle azalmaya meyilli hep kökten aldığımdanmı nedir bilmiyorum bayaaa azaldı her yerimde

iyiyiz tatlişko sen nasılsınn hoşgeldinnnn

hoşbulduk canım iyiym çok şükür noolsun yaa bi dışarı çıktım geldim akşam oldu akşama da tiyatroya gidecez inşallah ne zamandır gitmek istediğimiz bi oyun vardı bi türlü kısmet olmadı gitmek inş. bu akşam gidecez

evet eve gitmeden bişeylerin hazırlanması iyi oluyor Demek bide bilmişlik yapıyoo ee güzel olmasada kendileri yapınca çok güzel der

Bencede canım müsait zamanda azcık yap eğer güzel olursa devammm

kızlar nasılsın iyisiniz inşallah

iyiyiz hoşgeldin sen nasılşsın

ayyyyyy ne güzel ben senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr oldu tiyatroya gitmeyeli aslında bizde gitsek ne güzel olur ama yok anacım biz asosyalizsize iyi eğlencelerr

çokbilmiş kocalarrrrr
tamam bugün yapmıcam vazgeçtim bide kıymetli zamanımı ona ayırmayım nasıl olduğunu bilmeden dimi

ben göbek bölgesine gidicem bu akşam canım
evet ben en son kopyalamıştım nevo söylemişti daha öncedende
denemeye devam et derim 8 ay sonunda bir kızın koltuk altının biri tamamen bitmiş birininde de 10-12 tane kalmış düşün Bazılarında daha çabuk etki ediyo bazılarında yıllar sürüyo ama hem inceliyo hem seyreliyor

aa ne güzel siz baya tiyatroyu seviyonuz Ben pek sevmiyom Sinema daha cazip geliyo nedense Sanki çok tiyatroya gittimde sevmiyom diyom Neyse sana iyi seirler diliyorum

demek menüler aynı uzun zamandır canım tavuk istiyo birtürlü denk gelmemişti özledim bende

eeeeeeee bu ay nasıl denk getirecez keşke benimde koltuk altım bitse ne güzel olurrryzın askılı giydiimden hep temiz olması lazım bide bacaklarr tabi

bende tiyatroya en son genç kızlığımda gitmiştim 2 ay önce patroniçem davet etti ama benim gıcık koca gitmiyor ki ben sosyal faalyet olsunda ne olursa olsun seviyorum
bizim buraya gelen devamlı müşterimiz var öğretmen kendisi ama tyatro yazıp yönetiyo devetiye getirir her gösterimde ama bizimki gitmiyor işte gerçi davetiyeyi bana getirmiyor özel olarak patronlara getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…