- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
eeeeeeee bu ay nasıl denk getirecez keşke benimde koltuk altım bitse ne güzel olurrryzın askılı giydiimden hep temiz olması lazım bide bacaklarr tabi
Bende tiyatroya en son genç kızlığımda gitmiştim 2 ay önce patroniçem davet etti ama benim gıcık koca gitmiyor kiBen sosyal faalyet olsunda ne olursa olsun seviyorum
bizim buraya gelen devamlı müşterimiz var öğretmen kendisi ama tyatro yazıp yönetiyo devetiye getirir her gösterimde ama bizimki gitmiyor işteGerçi davetiyeyi bana getirmiyor özel olarak patronlara getiriyor
kızlar bu arada belki ben de bidaha ki ay başlayabilirim tedaviye ama bu sefer devlette eşimin arkadaşının hanımı araştırma has.de kadın doğumcu bizim hastanemize gelsinler demiş tüp bebek bölümü de varmış akşam eşim dediki haftaya bi gidip konuşalım dedim ben de bilmiyorum kararsızım şuanda adetimin 3.günündeyim bu ayı kaçırdık zaten bide kafam karışık acaba nasıl davranırlar diye korkuyorum
sevo sen dolunaydaki 14 günlük sürede neye göre hangi günleri kullanıyor çözdünmüü:26:bu ayki daha açıklanmadı ne zaman olacağıBen lazere gittiğim yerler için tarihi beklememe gerek yok zaten kökten temizlik oluyo Ama diğer yerlere deniyeceğim
biber dolmam var benimde akşamdan hazırladımayy kızlar ben de tiyatroya bayılıyorum işte hatta orta okuldayken tiyatrocu olacam ben diyodum hep sinemadan bıktım artık 1 seneyi geçti gitmeyeli zaten sinema tv paketi var evde izle izle bıkıyo insan seyhan benim de canım istedi tavuk ne zamandır yapmıyodum bide kolayıma geldi şimdi attım fırına 1.5 satte anca pişer çorbadan vazgeçtim kız lara sen ne yemek yapacan akşama bacım
kızlar bu arada belki ben de bidaha ki ay başlayabilirim tedaviye ama bu sefer devlette eşimin arkadaşının hanımı araştırma has.de kadın doğumcu bizim hastanemize gelsinler demiş tüp bebek bölümü de varmış akşam eşim dediki haftaya bi gidip konuşalım dedim ben de bilmiyorum kararsızım şuanda adetimin 3.günündeyim bu ayı kaçırdık zaten bide kafam karışık acaba nasıl davranırlar diye korkuyorum
ne güzel tanıdık varmış cnaım hep devletin verdiği imkanı kullanırsınBelki özel kadar ilgi alaka olmaz ama işlerini doğru yaparlar diye düşünüyorum.ben çalışmasam zaten kesin rapor için uğraşırdım yada devlette tedavi olmayıda düşünürdüm
ne güzel tanıdık varmış cnaım hep devletin verdiği imkanı kullanırsınBelki özel kadar ilgi alaka olmaz ama işlerini doğru yaparlar diye düşünüyorum.ben çalışmasam zaten kesin rapor için uğraşırdım yada devlette tedavi olmayıda düşünürdüm
sevo sen dolunaydaki 14 günlük sürede neye göre hangi günleri kullanıyor çözdünmüü:26:
ben şimdi orayı incelemedeyim
biber dolmam var benimde akşamdan hazırladımyanına ne yaparım bilmiyorum yoğurtlu makarna olabülür
valla sana bişey diyimmi inan ben çalışmıyo olsan adeniz tıp fakültesine gidip yaptırırm bu kadar neden para dökeyimkiama baksana çalışınca rapor bile almak için çaba göstermiyorum çünkü sadece tıp veriyomuş raporu ve benim işle mesafem 1 saat nerdeyse buna hangi patron izin verir özel sektörde
iyi akşamlar kızlarr ...eve yeni geldim kuran kursundan çıktıktan sonra direk takı kursuna gittim çok yorgunum başım dönüyor artık bu kadar tempoya gelemüyürümmmm
pınar çok sevindim tedaviye başlıyorsunuz hadi bakalım hayırlı olsunn
laracım sen tam olarak ne zaman başlıyorsun tedaviye yazdıysan gözümden kaçmıştır bu ay başlıyormusun yoksa kız :)
sevo bacım sen nasılsın gülomm çiğdemin tablosunu koyarmısın merak ettim
canım 1 hakkımızı kullanmıştık zaten ilk tedavide 1 tane daha kaldı işte ne biliyim öle tersleme falan olursa ben sessiz kalamam özel kadar zaten olamaz bide asıl düşündüğüm benim durumum biraz daha farklı yaa yumurtalıklarımın yukarda olması sorun oluyo yumurtaları toplarken her dr yapamıyo özel bi aletle toplandığı için acaba varmıdır pek sanmıyorum işte haftaya onun için bi gidip görüşmek istiyoruz tabii eşim işlerinden fırsat bulursa
iyi akşamlar kızlarr ...eve yeni geldim kuran kursundan çıktıktan sonra direk takı kursuna gittim çok yorgunum başım dönüyor artık bu kadar tempoya gelemüyürümmmm
laracım sen tam olarak ne zaman başlıyorsun tedaviye yazdıysan gözümden kaçmıştır bu ay başlıyormusun yoksa kız :)
evet öyleymiş maalesef tabi özel gibi ilgi alaka olmayabilir ama devlet doktorlarınında tecrübesini göz ardı etmemek lazım:26::26:düşünsene her giden olumsuz sonuç alıyor olsa bu hastanelerde bu bölüm yapılmazdı heralde oralardan da mutlu çıkan çok kişi vardır eminimoohhh senin mönünde çok güzel yap yanına bi makarna yiyin canım laracım biz de en başında öle düşünmüştük çapaya ya da cerrahpaşaya gitmeyi ama bizim c.paşada bi tanıdığımız genel cerrah var onu aradık oda kadın doğumcu ark. telefonunu verdi bize dr bey ben pek tavsiye etmiyorum dedi çünkü ilgi alaka iyi değil bide çok zor sıra geliyo dedi o yüzden biz de özelle başladık bu işe öle de gitti
iyi akşamlar nurcancım nasılsın canım daha belli değil bi gidip görüşelim diyoruz bakalım ne olacak
hımm evet gidip güzelce konuşursun içine sinerse neden olmasın derim ben
evet öyleymiş maalesef tabi özel gibi ilgi alaka olmayabilir ama devlet doktorlarınında tecrübesini göz ardı etmemek lazım:26::26:düşünsene her giden olumsuz sonuç alıyor olsa bu hastanelerde bu bölüm yapılmazdı heralde oralardan da mutlu çıkan çok kişi vardır eminimneden şansımı denemeyim ama olmuyor işte bana uymuyor iş dolayısıyla
hoşgeldin kuşummmmm ohhhh iyi oluyor sana kafan pek güzel dağılıyor maşallahhh
ocak ayında başlıyorum canımmm ocak başında inşallahhhh
DÜNDE TAKI KURSU VARDI ORDAYDIM ÖĞLEDEN SONRADA GÜNÜMÜZ VARDI AKŞAMDA OTURDUM HEM DİZİMİ İZLEDİM HEM ÖRGÜMÜ ÖRDÜM DİYORUM YA BU ARALAR ÇOK YOĞUNUMM ÇOKKKKKNERDESİN SEN YA DÜNDE GELMEDİN
MERAKLI BACIM BENİMMMAYNI BENNN İŞTE BAK CANIM
[url=http://www.fertilityfriend.com/home/352cb9]My Ovulation Chart[/URL]
evet öyleymiş maalesef tabi özel gibi ilgi alaka olmayabilir ama devlet doktorlarınında tecrübesini göz ardı etmemek lazım:26::26:düşünsene her giden olumsuz sonuç alıyor olsa bu hastanelerde bu bölüm yapılmazdı heralde oralardan da mutlu çıkan çok kişi vardır eminimneden şansımı denemeyim ama olmuyor işte bana uymuyor iş dolayısıyla
hoşgeldin kuşummmmm ohhhh iyi oluyor sana kafan pek güzel dağılıyor maşallahhh
ocak ayında başlıyorum canımmm ocak başında inşallahhhh
Lara şimdi normalde tarih veriyoya sonra 1.bölge ikinci bölge diye ayırıyo saatleri
o saatleri soruyosan aşağıdaki türkiye haritasında senin bulunduğun yer hangi bölgeye tekabül ediyosa o bölgenin saatine uyarak yapıyosun.sorduğun şey buydu dimi yanlış anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?