Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ben geldimmmmmmm dışardaki işleri hallettimmm

Nurcikkkkk elmaaa ddidinnnn geldimmm geçde olsaaa

Laracık burdayım

canım iyi oldğuna çok sevindim yat dinlen kiloya takılma sağlıklı beslen doğumla 6 kilosu gidiyo zaten

çok iyi anlatmışsın bebeğim

evet tedavi öncesi mutlaka 5 kilo verilirse iyi olur

Ben geldimmmmmmm dışardaki işleri hallettimmm

Nurcikkkkk elmaaa ddidinnnn geldimmm geçde olsaaa

Laracık burdayım

hoşgeldin bacım

yok canım stresten değil belim senlerdir ağrıyor 3 fıtığım var stresten olacağını sanmıyorum..
saol Laracım ..başa gelen çekilir ne yapalım Allah daha büyük dertler sıkıntılar vermesin

2 tane hayalet var ama ortaya çıkmıyosunuzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrr sesime gelinnnnnnnnnnnnnnnn

:107::107::107::107::107::107:

Son düzenleme:
abooooooo 5 kilomu nasıl olacaksaaa

başa gelen çekilirde bacım düşünsene böyle bişeyin hamilelikte olduğunubence hiç ihmal etme hemen fizik tedaviye başla
doktor aramadımı hala:26::26:

abooooooo 5 kilomu nasıl olacaksaaa

başa gelen çekilirde bacım düşünsene böyle bişeyin hamilelikte olduğunubence hiç ihmal etme hemen fizik tedaviye başla
doktor aramadımı hala:26::26:

düşünemiyorum bile :) yok canım ihmal etmem tabiside ama 15 gün çok fazla yahuu hastaneler boğuyor beni nasıl geçecek günler bilmiyorum..yok aramadı daha

hoşbuldukkkk

nabersinizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrr

eyüyüüüzzzz sen nassınnn bacımm

hoşgeldinğz bacılarımm

hoşbulduukkk bacım doktor aramadımı hala

bu arada bende dün tahlilleri faksladım doktor geri dönüş yapar size dediler ama dönen yok bende aramasını beklemiyom zaten..çünkü tahlillerim normal demiştim ben ona o da faksını istemişti

düşünemiyorum bile :) yok canım ihmal etmem tabiside ama 15 gün çok fazla yahuu hastaneler boğuyor beni nasıl geçecek günler bilmiyorum..yok aramadı daha

sen hele bir başlada belki 10 günde 1 hatada filan tamamlarsın
doktorla konuşrsun benim tedavim var filan dersin gene bayaaaaa düzeltir seni

yaa evet kilo vermek lazım ama nasılll :26: sabah erken kalkıyomya kahvaltıdan yarım saat sonra biraz egzersiz yapim dedim amannnn başımm zangır zangır döndü bide midem bulanıyo bu seferki adetim böle yaptı biraz önce dışardayken yığılcaktım telekom da içimden de diyomki acaba yığılırsam insanlar ne yapar oramı buramı mı ellerler yoksa çantamdan bişeylermi alırlar şuanda da çok bitkinim

yaaaaaa benimde öyle midem bulanıyor bir anda d.k. hapımı yoksa vitamin hapımı yapıyo anlamadım
bide göbek şişiyoooo

ayy inşallah biran önce iyiyleşir ,turp gibi başlarım tedavime

inşallahh canımmm

bu arada eşimde belki 10 gün izin alırım dedi bende olmazsa daha fazla kalırız transferden sonra dedim yaa çok canım sıkılır napcam okadar orda diyo hatta yanına oyun oynamak için konsolda alıyo ama hep onumu oynucam diyo bu arada senin eşin kalmıcak dimi gidecek

yaaaaaa benimde öyle midem bulanıyor bir anda d.k. hapımı yoksa vitamin hapımı yapıyo anlamadım
bide göbek şişiyoooo

d.k. hapı alışana kadar yapabilir canım ama vitamini bilmem
bu arada ben unutuyorum şu eleviti almayı çarşıdaydım keşke alsaydımm

aman diyim bacım ne oldu böyle sana kilo verecem diye sağlığımızdan olcaz Allah korusun ben artık kiloyu çok büyük bir sorun haline getirmiyorum :)çünkü yırtınsamda vermiyorum kilo milo kilolarımla mutluyumm DERMİŞİM :))ama cidden çok takmıyorum

seninde aklına neler gelmiş öyle bacım insanlık ölmedi hala DERMİŞİM :))))))))

şimdi doktor seni arayacak benden sonra şimdi konuştumm

yaa bacım öle deme 1-2 kilo bile versem kardır allah o günleri gösterirde hamile kalırsak hamilelik sürecide hastalıklarla boğuşuruz şeker çıkar falan filan diyet yapmak gerekir

benim eşim kalabilir o sıkılmaz herhalde :)az önce sordum sonuca kadar kalırmısın misafirhanede yer varsa kalırım diyo olmazsa kardeşimi önceden gönderirim teyzemler de kalsın ...kız seninkide sıkılmaz bizimkyle oyun oynarlar beraber :))))

doktor aradı nihayet...ana tedaviye kadar bir sorun olmaz dedi ama tedaviye başlıycağımız zaman tedavide kullanacağımız iğne ve ilaçlar dışında başka bir ilaç kullanmak doğru olmazmış ...şuan için ilaç almanda bir sakınca yok dedi

kızlar çıkıyorum yemek yiycez iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…