canlarım benim sizleri çok özledim bi bakayım dedim ama herkes çıkmış ...nasılsınız bi sorun yoktur inşallah nurcan seyhan fatoş tedaviyi aynı zamana denk getirebiliyomusunuz çok merak ediyorum kamercim sen naptın canım duru papatya yeter bebeksls maifberf sizler nasılsınız unuttuğum varsa affola
ben şimdilik burdayım canım hoşgeldin nasılsın ne durumdasın
Evet tedaviyi aynı zamana getirdik 1-2 gün oynarsa oynar canımAz kaldı tedavimizee heyecanlıyız..kamerde ocak başında başlıyor oda heyecanlı
Papatya ve bebekdls de bikaç içinde tedaviye başlıyorYani herkeste güzel haberler var
minnak uğramadı uzun zamandır
durunun da eşi rahatsız ameliyat durumu var işte :44:
Nurcikin beli çok fena fizik tedavi uygulanacakmış 15 gün hastanede kalacakmış :26:
Tosti iyi bebişi ile
Aklımdaki haberler bunlar canım
hoşbuldum canım çok sağol ben iyim hamdolsun dün dr kontrolümüz vardı ikili test için kan verdik..
tedavilerin aynı zamana gelmesine çok sevindim canım birbirinize destek olursunuz ....
duru ve nurcan çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallah...
tosticim bebeğinin iyi olmasına çok sevindim canım
seyhancım drum 16. haftaya kadar hala aynı disiplinde yatarak geçirmemi istedi şimdi çıkmak zorundayım canım...bu arada size tavsiyem eğer fazla kilonuz varsa tedavi öncesi vermeye çalışın elinizden geldiğince..1 ayda 3 kilo aldım malum hep yatmak zorundayım iyide beslenince bayada alcam herhalde kendime kızıyorum keşke daha önce verseydim..
Ben geldimmmmmmm dışardaki işleri hallettimmm
Nurcikkkkk elmaaa ddidinnnn geldimmm geçde olsaaa
Laracık burdayım
yok canım stresten değil belim senlerdir ağrıyor 3 fıtığım var stresten olacağını sanmıyorum..amin inşallah çok isterim kız çocuğum olsun
inşallah tosti rabbim de seni sağlıkla vaktinde yavrunu kucağına almak nasip etsin
enterasan bir rüya hayra çıksın inşallah
kedersiz rabbim şifa versin bence belin sitresten ağrıyor sen de benim gibi çok sorun ediyor ve korkuyor gibisin tedaviden bide ertelenme fikride korkutuyor inşallah tez zamanda şifa bulursun tedavinde ertelenmez
yuvarlanıp gidiyorum işte
çok sevindim senin de iyi haberlerini aldığıma allah tamamına erdirsin
saol Laracım ..başa gelen çekilir ne yapalım Allah daha büyük dertler sıkıntılar vermesinnabersiniz pampişlerimm
nurcikimmmmm çok geçmiş olsun canımmmm bence fizik tedaviye git bir an önce tedavinin gidişatı içinde çok iyi olur canımbenim bildiğim fizik tedavi ilaçlı bir tedavi değil belki bundan dolayı tüp tedavin ertelenmez ama çok önemli gerçekten ihmal etme
tarfilcim iyi olmanıza çok seevindim
2 tane hayalet var ama ortaya çıkmıyosunuzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrr sesime gelinnnnnnnnnnnnnnnn
Ben geldimmmmmmm dışardaki işleri hallettimmm
Nurcikkkkk elmaaa ddidinnnn geldimmm geçde olsaaa
Laracık burdayım
abooooooo 5 kilomu nasıl olacaksaaacanım iyi oldğuna çok sevindim yat dinlen kiloya takılma sağlıklı beslen doğumla 6 kilosu gidiyo zaten
çok iyi anlatmışsın bebeğim
evet tedavi öncesi mutlaka 5 kilo verilirse iyi olur
hoşgeldin bacım
yok canım stresten değil belim senlerdir ağrıyor 3 fıtığım var stresten olacağını sanmıyorum..
saol Laracım ..başa gelen çekilir ne yapalım Allah daha büyük dertler sıkıntılar vermesin
:107::107::107::107::107::107:
abooooooo 5 kilomu nasıl olacaksaaa
başa gelen çekilirde bacım düşünsene böyle bişeyin hamilelikte olduğunubence hiç ihmal etme hemen fizik tedaviye başla
doktor aramadımı hala:26::26:
canım iyi oldğuna çok sevindim yat dinlen kiloya takılma sağlıklı beslen doğumla 6 kilosu gidiyo zaten
çok iyi anlatmışsın bebeğim
evet tedavi öncesi mutlaka 5 kilo verilirse iyi olur
hoşgeldin bacım
nabersinizzzzzzzzzzzzzz kızlarrrrrr
hoşgeldinğz bacılarımm
düşünemiyorum bile :) yok canım ihmal etmem tabiside ama 15 gün çok fazla yahuu hastaneler boğuyor beni nasıl geçecek günler bilmiyorum..yok aramadı daha
sen hele bir başlada belki 10 günde 1 hatada filan tamamlarsın
doktorla konuşrsun benim tedavim var filan dersin gene bayaaaaa düzeltir seni
yaa evet kilo vermek lazım ama nasılll :26: sabah erken kalkıyomya kahvaltıdan yarım saat sonra biraz egzersiz yapim dedim amannnn başımm zangır zangır döndü bide midem bulanıyo bu seferki adetim böle yaptıbiraz önce dışardayken yığılcaktım telekom da içimden de diyomki acaba yığılırsam insanlar ne yapar oramı buramı mı ellerler yoksa çantamdan bişeylermi alırlar şuanda da çok bitkinim
ayy inşallah biran önce iyiyleşir ,turp gibi başlarım tedavime
yaaaaaa benimde öyle midem bulanıyor bir andad.k. hapımı yoksa vitamin hapımı yapıyo anlamadım
bide göbek şişiyoooo
yaa evet kilo vermek lazım ama nasılll :26: sabah erken kalkıyomya kahvaltıdan yarım saat sonra biraz egzersiz yapim dedim amannnn başımm zangır zangır döndü bide midem bulanıyo bu seferki adetim böle yaptıbiraz önce dışardayken yığılcaktım telekom da içimden de diyomki acaba yığılırsam insanlar ne yapar oramı buramı mı ellerler yoksa çantamdan bişeylermi alırlar şuanda da çok bitkinim
aman diyim bacım ne oldu böyle sana kilo verecem diye sağlığımızdan olcaz Allah korusun ben artık kiloyu çok büyük bir sorun haline getirmiyorum :)çünkü yırtınsamda vermiyorum kilo milo kilolarımla mutluyumm DERMİŞİM :))ama cidden çok takmıyorum
seninde aklına neler gelmiş öyle bacım insanlık ölmedi hala DERMİŞİM :))))))))
inşallahh canımmm
bu arada eşimde belki 10 gün izin alırım dedi bende olmazsa daha fazla kalırız transferden sonra dedim yaa çok canım sıkılır napcam okadar orda diyohatta yanına oyun oynamak için konsolda alıyo ama hep onumu oynucam diyo bu arada senin eşin kalmıcak dimi gidecek
şimdi doktor seni arayacak benden sonra şimdi konuştumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?