laram demek goril gördün
bende dün gece rüya gördüm hayırdır bir tane bebek var kucağımda sonra o biraz büyük bebek olup ayağımda sallıyom hadi uyu diyorum dünde ıplak bir genç kız gördüm sonra iki mememde cevşen asılı iğneyle çıplaktı memelerim sonra babam yanımdamış bende olsun görmesinde bir sakınca yok o benim babam diyorum anaaaaammmm ne rüya bee
sevom edavi olduğunuz merkezin adı neydi canım bir yazsana burdan bir arkadaş sordu
ben geldimçok kötüyümm kızlarr, gerçekten ben çok bahtsızım bugün kuran kursuna gittim aslında hiç niyetim yoktu ama kaç gündür asıyordum gideyim dedim gitmez olaydımmm bizim kurs 2. katta merdivenleri çıkyordum feci bir ağrı girdi belime (biliyorsunuz zaten ne zamandır ağrıyordu) acısı tarif edilmez derecedeydi olduğum yerden kaldım kilitlendim resmennn ağlıyorum sadece arkadaşlar hoca falan geldi zar zor aşağıya indim hastaneye götürdüler iğne falan yaptılar şimdik biraz iyi ama doktor yatırcaz seni dedi 15 gün hastanede kalacakmışım fizik tedavisi görecekmişimm inanın hiç ağrılar umrumda değil tedavi öncesi bunları yaşamak üzyor beni
ben geldimçok kötüyümm kızlarr, gerçekten ben çok bahtsızım bugün kuran kursuna gittim aslında hiç niyetim yoktu ama kaç gündür asıyordum gideyim dedim gitmez olaydımmm bizim kurs 2. katta merdivenleri çıkyordum feci bir ağrı girdi belime (biliyorsunuz zaten ne zamandır ağrıyordu) acısı tarif edilmez derecedeydi olduğum yerden kaldım kilitlendim resmennn ağlıyorum sadece arkadaşlar hoca falan geldi zar zor aşağıya indim hastaneye götürdüler iğne falan yaptılar şimdik biraz iyi ama doktor yatırcaz seni dedi 15 gün hastanede kalacakmışım fizik tedavisi görecekmişimm inanın hiç ağrılar umrumda değil tedavi öncesi bunları yaşamak üzyor beni
yazdım canımve kaydettimmm
nurcanımmm çok geçmiş olsun canımmmmmm inşalalh tedaviye kadar iyi olacaksın canım aklına kötü şeyler getirme canım nolur dualarım seninle canım iyileşeceksinn
geçmiş olsun bacım yaa ama bence üzülme 15 gün fizik tedaviden sonra daha iyi olacaksın bu halde bencede zaten tedaviye başlaman iyi olmazdıheleki gebelikte düşünemiyorum o belini o yüzden hemen başla fizik tedaviye o seni bi nebzede olsa rahatlatacak iyi gelecek ama ihmal et lütfen
canım beniiimmmm yaaa geçmiş olsuuunnnn nurciik tedavi zamanına kadar iyileşirsin güzelim hatta dokotruna haber veririsen iyi olur
sağolun kızlar ... eve geldim pazartesi yatışım yapılacak 20 tane iğne yazdı doktor bunlar seni rahatlatacak şimdilik dedi sonra fizik için 15 gün hasteneden dışarı çıkmıycakmışım ..fizik tedavisi nasıl bişey biliyormusunuz?ilaç tedavisimi bu ?
sevo doktoru aradım bu durumdan haber etmek için ama müsait değilmiş müsait olunca o dönecekmiş bana ertelemez dimi tedavimii
ben çok zamansız bıraktım bu sigarayı kafayıı yiycem şimdiii
sağolun kızlar ... eve geldim pazartesi yatışım yapılacak 20 tane iğne yazdı doktor bunlar seni rahatlatacak şimdilik dedi sonra fizik için 15 gün hasteneden dışarı çıkmıycakmışım ..fizik tedavisi nasıl bişey biliyormusunuz?ilaç tedavisimi bu ?
sevo doktoru aradım bu durumdan haber etmek için ama müsait değilmiş müsait olunca o dönecekmiş bana ertelemez dimi tedavimii
inşallah iyi gelir canımnurcanım benim bildiğim fizik tedavi masaj aletleri var buhar tutyorlar ilaç sürüp masaj yapıyorlar canım rahatlatıyormuş benim kayanan görüyordu yanında durmuştuum bi kere inan seni çok rahatlatacak sigara konusunda öyle düşünme canım şer sandığımız şeylerde hayır vardır bunu unutma canım iyikide bırakmışsın üstesinden geleceksin allahım yardımcın olsun acil şifalar canım sakın bozma moralini sakın canımmm sonunun iyi olacağını düşün moralin iyi olursa sonuçlar iyi olur söylemesi kolay ama inankii herşeyin üstesinden gelirsin allahım izniyle inşalalh yeter ki kalbin inançlı olsun canımm ben inanıyorum çok daha iyi olacaksınnnn
birincisi sigara içsen bu durum düzelecekmi bırak artık onda çözüm aramayı..
fizik tedaviden korkma annem kolu için gitmişti bildiğim kadarıyla termal olarak ısıtıyolar sıcak olmasını sağlıyolar sonra bakıcılar koluna egzersiz yaptırıyolar ilk 1-2 gün daha fena hissedeceksin belini büyük ihtimalle ama sonra faydasını göreceksin sakın korkma korkulacak bişey değil.. annemin kolu tutmuyodu fizik tedaviden sonra kendine geldi şimdi eğer çok zorlarsa ağrısı oluyo ama önceden birşeyi bile tutamıyodu kolunu kaldıramıyoduyani korkulacak bişey değil aksine senin için iyi olacak..
bence tedavini ertelenmez ama kullandığın iğneleri bilemiyorum..15 gün sık dişini canım herşey normale dönecek korkma doktordan haber bekliyelim umarım ertelemez
inşallah iyi gelir canım
sağol canım morale ihtiyacım var iyiki varsınız
hemen arıycağını sanmıyorum bende..akşama anca arar ...doktor hemen belki arayamaz sıkma canını lütfennn bacım tl m yok arayamıyorum şuan seni
iyi gelecek bak göreceksin cnaım rahatlatacak seni canımmm sen içini ferah tut yeter ki nurcanımmmm kıyamam sana bennnn hiç bozma moralini sevomun dediğine katılıyrum bence ertelemez diyorum ben
sende iyiki varsın canım hepiniz iyiki varsınız çok seviyorum siziiiii
canım fizik tedavi hareket veriyolar
çıkıyorum kızlar uzanacam biraz ...sizi seviyorum iyiki varsınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?