canlarım benim sizleri çok özledim bi bakayım dedim ama herkes çıkmış ...nasılsınız bi sorun yoktur inşallah nurcan seyhan fatoş tedaviyi aynı zamana denk getirebiliyomusunuz çok merak ediyorum kamercim sen naptın canım duru papatya yeter bebeksls maifberf sizler nasılsınız unuttuğum varsa affola
ben şimdilik burdayım canım hoşgeldin nasılsın ne durumdasın
Evet tedaviyi aynı zamana getirdik 1-2 gün oynarsa oynar canımAz kaldı tedavimizee heyecanlıyız..kamerde ocak başında başlıyor oda heyecanlı
Papatya ve bebekdls de bikaç içinde tedaviye başlıyorYani herkeste güzel haberler var
minnak uğramadı uzun zamandır
durunun da eşi rahatsız ameliyat durumu var işte :44:
Nurcikin beli çok fena fizik tedavi uygulanacakmış 15 gün hastanede kalacakmış :26:
Tosti iyi bebişi ile
Aklımdaki haberler bunlar canım
yine ben geldimama biraz daha iyi olarak yatak keyfi yapıyorum kucağımda da laptopum var (kardeşimin) size bakayımm dedim ama kimsecikler yok..tarfil sen varsın birde bir yerlerde gizlenmiş bacım nasıl gidiyo hamişlik herşey yolundadır umarım göbüş çıktımı göbüşşş
ben iyim nurcanım bulantım çok oluyo hamdolsun anlıyorumki bebeğim iyi 16. haftaya kadar yatarak geçiricem..
tedaviye aynı zamanda başlamanıza çok sevindim canım inşallah hepiniz göbeğinizde bebeklerinizle geri döneceksiniz rabbimin izniyle inşallah
bu arada geçmiş olsun belin çok ağrıyormuş
çok takıyorsun canım sen kiloyuu olsun sağlığınız yerinde olsunda kilo çok dert yapma kendine ama çok fazla yiyorsun bebeğime kan can olsun dersen yanılırsın bebek yediklerindne değil vucudundaki kemiklerindeki vitaminlerden besleniyo zaten dikkat et biraz yediklerine tatlişkom ..hee bak ne diycem bir diyetisyene gitsene canım sana özel bir diyet verir hem sağlıklı beslenir hemde kilo almazsın çabuknurcanım göbeğimi sormuşsun canım çıktı ama malesef çok kilo aldığım için çıktı daha bebeğim küçük çünkü
ee olacak okadar canım bulantılar..olsun yat canım nasıl olsa senin velet dünyaya geldiği zaman şimdiki gibi yatıp dşinlenemyiceksin şimdiden yat dinlen sen :)) her zaman diyorum hamilelelrin tek derdi kilo olsun başka sorunların yanında kilo neki canım doğumdan sonra çok rahat verirsin inşallah
zaten şikayetim yok canım hamdolsun hep dua ediyorum zaten allahım hareketlerini hissedinceye kadar bulantım olsun diye...kafam rahat oluyo çünkü..
kiloya gelincede canım dediğin gibi önemli değil ama bende pıhtılaşma varya fazla kilolar pıhtılaşmaya eğilimi arttırıyo diye endişe ediyorum ...
ben çıkıyoeum canım rabbime emanet ol çok geçmişolsun
çiğdemcim senden naber
kıslarrr bi soru sorcam bana yardımcı olumusunuz lütfennnnn???adetim 4 gün gecikti, stresten mi bilemedim. adet sancısı var adet oldum olucam gibi ayaklarımda donuyo ben adet olmadan böle oluo. ama 4 gündür sürüo tık kan yok. test aldım 2.çizgi 8 dakika sonra silik çıktı. hamiş olabilirmiyimmmmm lütfen yardım. yoksa düşük mü bu? kanda pazartesi ye kadar baktıramıyorum
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH çok istiyoruz çooook önümüzdeki ay tüpe başlıycaktım artık. yalnız bu sancılar ayağa kalkınca çok artıo ve ayaklarım adet olcakmışım gibi çok üşüocanım tahlilde silik çizgi çıkmış hamilelsin gibime geliyo ama tahlillerde yanıltabiliyo bazen ..sancılara takılma hamilelik ve adet belirtileri aynıymış zaten DİYORLAR :))
inşallah hamilesindir canım
İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHH çok istiyoruz çooook önümüzdeki ay tüpe başlıycaktım artık. yalnız bu sancılar ayağa kalkınca çok artıo ve ayaklarım adet olcakmışım gibi çok üşüo((. sendede mi böle olmutu?
amin inşallah çok isterim kız çocuğum olsungünaydın canlarım kuzuucuklarımmmmmm pampişlerimmmmmmm(laracım artık söylemiyor ben çalayıım dedim)nasılsınız canlarım evet sevom nerdeyse hergün izin alıyorum demi bide daha yıllık iznimi alacam inşalalh haftaya belki geçmişi okudum allahım herkes o kadar ümitli kiii rabbim biliyorum hepimizin yüzünü güldürecekkkkk hissediyorum ben öyle bişey ki kalbimin dili olsa kalbim konuşacakkkk yerinden çıkıp
papatyam üzülmeee canım hep hayırlısı değilmiş de moralinii bozma hep dua duaaa allahım sabrımızı ölçüyorrseninde çok tatlı bi kızın prensesin olacak inşalalhhh içimden öyle ggeçtiiiii nurcik senindee çirkin mi çirkkin prensesin olacakkkk sevomla güzgülüm sanki oğluşları olacakkk başlarınız ağrıyacak çapkın olacaklarrr kızlar peşlerini bırakmayacaklarrr allahım inşallah hayırlısını nasip ederrr hepimizin olacak yeterim bebekdls şifaa larammmmhepimizin olacak inşallahhhhhh
inşallah tosti rabbim de seni sağlıkla vaktinde yavrunu kucağına almak nasip etsinhayırlı sabahlar kızlar
herkes tedavi sürecinde ilerliyor maşallah yakındır güzel haberler gibime geliyor
papatyacım hakkında hayırlısı öyle yada böyle hayırlarsa gelecektir bebişin inş. allah büyük
enterasan bir rüya hayra çıksın inşallahlaram demek goril gördün
bende dün gece rüya gördüm hayırdır bir tane bebek var kucağımda sonra o biraz büyük bebek olup ayağımda sallıyom hadi uyu diyorum dünde ıplak bir genç kız gördüm sonra iki mememde cevşen asılı iğneyle çıplaktı memelerim sonra babam yanımdamış bende olsun görmesinde bir sakınca yok o benim babam diyorum anaaaaammmm ne rüya bee
kedersiz rabbim şifa versin bence belin sitresten ağrıyor sen de benim gibi çok sorun ediyor ve korkuyor gibisin tedaviden bide ertelenme fikride korkutuyor inşallah tez zamanda şifa bulursun tedavinde ertelenmezben geldimçok kötüyümm kızlarr, gerçekten ben çok bahtsızım bugün kuran kursuna gittim aslında hiç niyetim yoktu ama kaç gündür asıyordum gideyim dedim gitmez olaydımmm bizim kurs 2. katta merdivenleri çıkyordum feci bir ağrı girdi belime (biliyorsunuz zaten ne zamandır ağrıyordu) acısı tarif edilmez derecedeydi olduğum yerden kaldım kilitlendim resmennn ağlıyorum sadece arkadaşlar hoca falan geldi zar zor aşağıya indim hastaneye götürdüler iğne falan yaptılar şimdik biraz iyi ama doktor yatırcaz seni dedi 15 gün hastanede kalacakmışım fizik tedavisi görecekmişimm inanın hiç ağrılar umrumda değil tedavi öncesi bunları yaşamak üzyor beni
yuvarlanıp gidiyorum iştecanlarım benim sizleri çok özledim bi bakayım dedim ama herkes çıkmış ...nasılsınız bi sorun yoktur inşallah nurcan seyhan fatoş tedaviyi aynı zamana denk getirebiliyomusunuz çok merak ediyorum kamercim sen naptın canım duru papatya yeter bebeksls maifberf sizler nasılsınız unuttuğum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?