Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
sevdanehri54, bynkutluay, ftsedp, Kedersiz+, sifaa

yuhh misafir sayısına bakınnn
gelinde birlikte konuşalım misafirlerrr :1ninca:

fatoş sanırım haklısın ama yemin ederim yazdım nasıl olduda gelmemiş mesajım anlamadım hata aynı şöyle yazmıştım
fatoş Allah zihin açıklığı versin:)) inşallah ilk sınavında alırsın ehliyetini diye yazmıştım çok iyi hatırlıyorum ama neden gelmemiş anlamadım bende

kedersızımm cnm bıde butun sayfalarııı tek tek okudumm ama senınkını gormedeımmm canlarımmm sadece sakaydıı hepınızınnn ne kadar ıyı oldugunuzu bılıyoruummm sevdanehrı cnm nerdeeee keske tedavıı olsa şu gıcık araba satılmadıkı baslayalımmm sadece yarın sınavım varrr ondan hepınızı cok sevıyooooooooooooommmmmmmmmm

yaa kedersızım canm cok saol olurrrr nıye olmasınkı pc halıı yaaa bu avukat meselesııı ne yaaaaaa

sınavda başarılar,dualarımız seninle valla kolay ya sorular ben aldıysam ehliyaeti herkes alır inşallah herkesin isteği gerçekleşir :Saruboceq:

nurcannn aplaaaaaaaaaaaaaa ben şimdi elbise fotosunu bilgisatara attım da size nasıl gösterecemmmm

topilten sorunlu bakanımm

heeee amann sende bu sorunmu sen geçersinnn zaten a.s Allah zihin açıklığı versinnn

:roflol: :roflol:

ee öylee :jeyyar:

canım geçen gün kahve resmi eklenya aynı öyle yapıcaksın
özelikler adresi kopyala sarı kutucuğa ekle

ablacım çok güzel olmuş bu çok beğendim ellerine sağlık
inş kendi bebişinede örmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…