Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

şifaacım (buarada nickin çok güzel) canım daha yeni ameliyat olmuşsun biraz bekle hemen tedaviye başlama canım Allah büyük O verdikten sonra hiç bir sorun engel değildir zaten bu dr lar çok çabuk kestirip atabiliyorlar benimde eşimde sorun var geçen ürolga gittik eşime boşuna uğraşmayın normal yola olmaz demiş tüpbebekten başka şansınız yok demiş ama Allahtan ümit kesilmez sabretmekten beklemekten başka çaremiz yok inş daha fazla uğraşmadan gelir bebişlerimiz

%5 de olsa bi ihtimal varmış. Ay bu doktorlara bunları söylemek ne kadar basitt ya bu tembellik ilaçla falan düzelmiyor mu?

inşallahhhhh

teşekkürler canım nickim beğendiğin için opuyorumnanaktan aminnnnnnnnnn inşallah canımmm ümitlerle,dualarla doluyuz hamdolsun,,,inşallah müjdelerle geliriz çarçabucakk,rabbim işlerimize kolaylıklar versin :1hug:

yaaa birde bişey sorcam konuya cevap yazdığım için aynı sayfada kalıyorum fakat gelen mesajlarınızı cevaplarınızı göremiyorummmm acaba ben nerde hata yapıyorum kızlar bilmiyorumkismile

şifa yinede halimize şükürler olsun bazı eşlerde tedavyle bile şans vermiyorlar bizim tedaviylede olsa şansımız var en azından

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bynkutluay, arzum86, ftsedp, sevdanehri54, sifaa
AY HERKES KOCıŞıNı BIRAKMIŞ GELMıŞŞŞ

yaaa birde bişey sorcam konuya cevap yazdığım için aynı sayfada kalıyorum fakat gelen mesajlarınızı cevaplarınızı göremiyorummmm acaba ben nerde hata yapıyorum kızlar bilmiyorumkismile

canım arada klavyede f5(yenile ) tuşuna bas sayfayı yenilemeden yeni mesajları göremezsin

BENİM KOCİŞTE İŞE GİTTİ ÖSLEDİMM YAW BARIŞTIK BU ARADA GÖNLÜNÜ ALDIMMM AĞLAMAMA DAYANAMAZZ Çok üzgünüm çoook

bir daha hediye hediye diye üzme kocişini
ben bu zamana kadar ondan hiç bana şunu bunu al demedim zaten düşünceli olsa kendisi alır (bu konuda çok düşüncesizdir kendisi)
bizimki okadar romantikki sevgililer gününde sinemaya gidiyoruz
hangi filmi diye soracak olursanız
recep ivedik 3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…