4,5 yıldır evliyiz,ilk 1 yıl korunmuştuk veeee 3,5 yıl hem tedavi başladı hem her ay hasret,özlem mafoldumben sorunum şöyle renkli röntgen filmi çekildikten sonra çıktı dr um sol tüpden şüpheliydi ben açıkcası 1 yıl erteledim dr laparoskopi demişti,(korktum galiba) ben 19 kasımda laparoskopi ameliyatı oldum sonunda ,meğer 2 tüpümdede yapışıklık varmış,rahim arka duvarında da yapışıklık ve birde kist varmış , dr dediki sonuç olarak tüplerin açıldı fakat fonksiyonel değil,yani tembel dedi,bunun için boşuna beklemeyin tüp bebek yaptırın dedi senağlama kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş
şifaacım (buarada nickin çok güzel) canım daha yeni ameliyat olmuşsun biraz bekle hemen tedaviye başlama canım allah büyük o verdikten sonra hiç bir sorun engel değildir zaten bu dr lar çok çabuk kestirip atabiliyorlar benimde eşimde sorun var geçen ürolga gittik eşime boşuna uğraşmayın normal yola olmaz demiş tüpbebekten başka şansınız yok demiş ama allahtan ümit kesilmez sabretmekten beklemekten başka çaremiz yok inş daha fazla uğraşmadan gelir bebişlerimiz
şifaacım (buarada nickin çok güzel) canım daha yeni ameliyat olmuşsun biraz bekle hemen tedaviye başlama canım Allah büyük O verdikten sonra hiç bir sorun engel değildir zaten bu dr lar çok çabuk kestirip atabiliyorlar benimde eşimde sorun var geçen ürolga gittik eşime boşuna uğraşmayın normal yola olmaz demiş tüpbebekten başka şansınız yok demiş ama Allahtan ümit kesilmez sabretmekten beklemekten başka çaremiz yok inş daha fazla uğraşmadan gelir bebişlerimiz
yaaa birde bişey sorcam konuya cevap yazdığım için aynı sayfada kalıyorum fakat gelen mesajlarınızı cevaplarınızı göremiyorummmm acaba ben nerde hata yapıyorum kızlar bilmiyorumkismile
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bynkutluay, arzum86, ftsedp, sevdanehri54, sifaa
AY HERKES KOCİŞİNİ BIRAKMIŞ GELMİŞŞŞ
canım arada klavyede f5(yenile ) tuşuna bas sayfayı yenilemeden yeni mesajları göremezsin
tamam canım sağol sayende öğrenmiş oldumm bende boş boş bekliyordum öyleee :roflol:
benim kociş uyuyor mirmirmirmir
Bİzİm bu İŞlere kedersİz aplam bakıyo kendİmden utandıımmm yaww bİlgİsatar mezunuyum bİde
yaff siz böyle söyleyince kendimi bişey sanıyorum zemuszemus
BENİM KOCİŞTE İŞE GİTTİ ÖSLEDİMM YAW BARIŞTIK BU ARADA GÖNLÜNÜ ALDIMMM AĞLAMAMA DAYANAMAZZ Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?