Ayyyy bİ bebİŞ elbİsesİ ÖrdÜmmm Çookk gÜzel keŞke herkese gÖnderebİlsemm
Ayyyy bİ bebİŞ elbİsesİ ÖrdÜmmm Çookk gÜzel keŞke herkese gÖnderebİlsemm
sevda seni akşamları burda görmek ne güzel yokmu bu akşam dizilerin
bir daha hediye hediye diye üzme kocişini
ben bu zamana kadar ondan hiç bana şunu bunu al demedim zaten düşünceli olsa kendisi alır (bu konuda çok düşüncesizdir kendisi)
bizimki okadar romantikki sevgililer gününde sinemaya gidiyoruz
hangi filmi diye soracak olursanız
recep ivedik 3 :roflol:
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
bir daha hediye hediye diye üzme kocişini
ben bu zamana kadar ondan hiç bana şunu bunu al demedim zaten düşünceli olsa kendisi alır (bu konuda çok düşüncesizdir kendisi)
bizimki okadar romantikki sevgililer gününde sinemaya gidiyoruz
hangi filmi diye soracak olursanız
recep ivedik 3 :roflol:
şifa arkadaşım sana hamile listemizi göstermek istedim nasıl güzel dimi boshayallersmile
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
:roflol: :roflol: :roflol: Al benimkini vur seninkinee aynı bu erkekler benimkide hiç hediye falan anlamaz incelik yok öylee sadece evlilik yıldönğümünde ve doğum günümde alır ekstra şöylee süpriz yapayım falan yok.zaten çiçek gördüğüm yok delikafadulden
benimkide recep ivedikçi oda gidelim diyo :roflol:
hemen bakıcam yaptıklarınayaaa ellerine sağlık canım yaa ben çok meraklıyımdır ,ayrıca bende örgü örerim ayrıca bugün kendi el emeklerimiz kısmına açtım konumu tüm yaptığım örgüleriii :hulya: ya seninkinide görmek isterim sende paylaş eğer istersen
saol canım inş 15 -20 gün sonra doğacak küçük kuzenbugün doğru dürüst giremedim dışardaydım canım merak ettim ne var ne yok diyee geçmişi oku oku bitmediii yerimseniben teyzenin bebişi maşallahh çok iyimişş allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizede hayırlı evlatlar versin Rabbinn :Saruboceq:
sende ne var ne yok canımm
valla bu hafta kızlar coştunuz herkes ya adeti gecikmiş yada şüpheleniyooo maşallahh sizee hepinizzz güzel haberler verirsiniz inş. :Saruboceq:
ama en çok ipeğimi merak ediyorummm :Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: al benimkini vur seninkinee aynı bu erkekler benimkide hiç hediye falan anlamaz incelik yok öylee sadece evlilik yıldönğümünde ve doğum günümde alır ekstra şöylee süpriz yapayım falan yok.zaten çiçek gördüğüm yok delikafadulden
benimkide recep ivedikçi oda gidelim diyo :roflol:
ayyy bizimde çiçek gördüğümüz yokk ot değil mi diyo napacan otu diyoooooo
erkek ruhu ne anlar çiçeği ot kendilerini bir b.k sanarlar abowww bu lafım ağırmı oldu ne kaydirigubbakcemile3
zaten seninle benim kaderimiz benziyor birbirine mafoldumben
bynkutluaycnm sana önceliklee çok çok tesssekkur ederım cnm bana dua edecek tek sensınnn galıbaaaa kızlarr sızedeee kustuummm benı tek bıraktınızzz nasıl sevınerek acmıstım sayfayııı arkadaslarım gormusturrr bana dua edeceklerdır dıyeee ama sadeceee bynkutluaydualarım senınle yazmısss kustuummm sızzzeeee:gitme::gitme:
bynkutluaycnm sana önceliklee çok çok tesssekkur ederım cnm bana dua edecek tek sensınnn galıbaaaa kızlarr sızedeee kustuummm benı tek bıraktınızzz nasıl sevınerek acmıstım sayfayııı arkadaslarım gormusturrr bana dua edeceklerdır dıyeee ama sadeceee bynkutluaydualarım senınle yazmısss kustuummm sızzzeeee:gitme::gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?