Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Ayyyy bİ bebİŞ elbİsesİ ÖrdÜmmm Çookk gÜzel keŞke herkese gÖnderebİlsemm

yaaa ellerine sağlık canım yaa ben çok meraklıyımdır ,ayrıca bende örgü örerim ayrıca bugün kendi el emeklerimiz kısmına açtım konumu tüm yaptığım örgüleriii :hulya: ya seninkinide görmek isterim sende paylaş eğer istersen

sevda seni akşamları burda görmek ne güzel yokmu bu akşam dizilerin

bugün doğru dürüst giremedim dışardaydım canım merak ettim ne var ne yok diyee geçmişi oku oku bitmediii yerimseniben teyzenin bebişi maşallahh çok iyimişş allah sağlıcakla kucağına almak nasip etsin bizede hayırlı evlatlar versin Rabbinn :Saruboceq:
sende ne var ne yok canımm

valla bu hafta kızlar coştunuz herkes ya adeti gecikmiş yada şüpheleniyooo maşallahh sizee hepinizzz güzel haberler verirsiniz inş. :Saruboceq:
ama en çok ipeğimi merak ediyorummm :Saruboceq:

O DA GÜZELL APLA :roflol:

YA AMAN BİZİMKİ DE DÜŞÜNCESİZ KARIMA ALIYIM DA MUTLU OLSUN DEMİYOO YAWW. İLLA BEN Mİ İSTİCEMM YAW BENDEN HEDİYE İSTİYO UTANMADANN TERBİYESİZZ:) BENDE DİYOM ARTIK BABAMDAN PARA ALIYIM DA ALIYIM DİYOMM KIZIYOO BİDE. AYYYY AYYYY BAKALIM YANİ O KADAR LAFTAN SONRA ALIR HERHALDE İŞE GİDERKEN HATIRLATTIM YİNE ASLINDA AMACIM HEDİYE FALAN DEĞİL ONU DENİYORUMM BİDE ÖNCE HEP BEN KÜZERDİM BAKTI BAŞA ÇIKAMIYO O BAŞLADI KÜSMEYE

:roflol: :roflol: :roflol: al benimkini vur seninkinee aynı bu erkekler benimkide hiç hediye falan anlamaz incelik yok öylee sadece evlilik yıldönğümünde ve doğum günümde alır ekstra şöylee süpriz yapayım falan yok.zaten çiçek gördüğüm yok delikafadulden
benimkide recep ivedikçi oda gidelim diyo :roflol:

şifa arkadaşım sana hamile listemizi göstermek istedim nasıl güzel dimi boshayallersmile

ayyyy çok sevindim ,çok beğendim maşallahh hepside inşallah sağlıklı ve hayırlı bebişler kucauklarına alırlar ,inşallah hepimiz,çok teşekkürler arkadaşım yaaa çok memnun oldum darısı tüm isteyenlerin başına

ayyy bizimde çiçek gördüğümüz yokk ot değil mi diyo napacan otu diyoooooo

hemen bakıcam yaptıklarına
saol canım inş 15 -20 gün sonra doğacak küçük kuzen
evet bu aralar topikte bir hareketlilik var herkeste bir heyecandır gidiyor bakalım ipeğimin testi nasıl çıkacak :Saruboceq:

zaten seninle benim kaderimiz benziyor birbirine mafoldumben

bynkutluaycnm sana önceliklee çok çok tesssekkur ederım cnm bana dua edecek tek sensınnn galıbaaaa kızlarr sızedeee kustuummm benı tek bıraktınızzz nasıl sevınerek acmıstım sayfayııı arkadaslarım gormusturrr bana dua edeceklerdır dıyeee ama sadeceee bynkutluaydualarım senınle yazmısss kustuummm sızzzeeee:gitme::gitme:

erkek ruhu ne anlar çiçeği ot kendilerini bir b.k sanarlar abowww bu lafım ağırmı oldu ne kaydirigubbakcemile3

anlamıyorlar anammm ağır oldu kanımca

düşününsene 2 yıl önce yılbaşında çiçek almıştı hala diyo 2o mly verdiydim ona diye artı montunun altında saklayarak getirmiştiiiiiii

ya ben daha yeni katıldım aranıza valla ben herkes için dua ediyorum inşallah Rabbim kabul eder dualarımızı ,

ne demek canım inan içimden geliyor beni mutlu ediyoo.
Yok kıs onlar görmemiştir öyle iyilerki eminimki hep dualarındayız benim öle bebiş olsun her konuda dualarımdasınız

canım sanırım sen iyi takip etmiyorsun yazdıklarımızı
ben yazdım ama görmemişsin bende sana küstüm :dilcikar:

ftsedp hayırdır gözümüzden kaçmıştır sen tedavide falanmıydın ekstra ne duası istiyon boshayallersmile yoksa hepimiz herkese bol bol dua ediyoruzzz sen bize ediyonmuuu lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…