yok canım ya kusura bakma sayfayı kaç kez yenile yaptım şimdi gördüm cevaplarını yaaaa valla bak neyse 4,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım 3,5 yıldır olmuo 19 kasımda laparoskopi ameliyatı oldum renkli rahim filmim sonucunda dr um sol tüpümden şüpheliyd işte oldum 2 tüpümdede yağışıklık varmış rahim arka duvarımdada yapışıklık varmış birde eşentiyon kist varmışş neyse hepsinden ameliyatla kurtuldum ama sonuç tüp bebek dedi dr um tüpler açık tıkanık değil fakat fonksiyonel değilmiş,tembelmiş kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş dr boşuna beklemyin tüp yaptırın dedi ama yaza kadar dinlenmede kalacağımbenneyaptımki
amaaaaan kızlar bu ifadelerde bi çıkıyo bi çıkmıyo yaaa benneyaptımki kafamçokkarıştı
cnm yaa bendede hemen hemen aynı sorundan var benimde tüplerim dıkalı ve yapışıktı ben açık ameliyat oldum 2 sene önce ama daha tık yok tüplerim ne durumda bilmiyorum dr tüp bebek yaptır dedi benim yaşım tutmuyo sskdan faydalanmama 21 yaşındayım 4,5 senelik evliyim şimdi bitkisel kür buldu onları denicem bende 2 sene beklicem olmazsa tüp bebek yaptırırım artık nasipolumunekankayizsmileyok canım ya kusura bakma sayfayı kaç kez yenile yaptım şimdi gördüm cevaplarını yaaaa valla bak neyse 4,5 yıllık evliyim 27 yaşındayım 3,5 yıldır olmuo 19 kasımda laparoskopi ameliyatı oldum renkli rahim filmim sonucunda dr um sol tüpümden şüpheliyd işte oldum 2 tüpümdede yağışıklık varmış rahim arka duvarımdada yapışıklık varmış birde eşentiyon kist varmışş neyse hepsinden ameliyatla kurtuldum ama sonuç tüp bebek dedi dr um tüpler açık tıkanık değil fakat fonksiyonel değilmiş,tembelmiş kendi kendine hamiş olma ihtimalim % 5 miş dr boşuna beklemyin tüp yaptırın dedi ama yaza kadar dinlenmede kalacağım
ben de iyiyim canim,yazdiklarinizi takip ediyorum,firsat buldukca yazicam size.hayir bu ay hic bi tedavi yapmiyorum,sadece bal tarcin polen corekotu kullaniyorum,insallah RABBIM verir.ilaclardan biktim,nerdeyse 2 yildir ilac kullaniyorum,dr da 2-3 ay ara verelim dedi,ben de simdilik (insallah bi daha olmaz) bi sorun yok,simdi esimin spermlerini arttirmaya calisiyoruz,insallah RABBIM yuzumuzu guldurur.yıldızım beni sormuşsun canım iyiym çok şükür seni sormalı sen nasılsın tekrar tedaviye başlıyacakmısın umarım bu mesajımı göürüsün
canim,sen moralini bozma ,ALLAHTAN umut kesilmez,adet gormediyin surece her ssey ola bilir,insallah her sey guzel olur,ikinici kutlamayi sana yapariz.canım şimdi yaptım negatif çıktı ama üzülmedim çünki doktorum yapma test yaptırmada dedi.bakalım hele salıya kadar ondada negatif çıkarsa vardır bi hayır deyip sil baştan yapıcaz...
cok guzel olmus canim,ellerine saglik,insallah tez bi zamanda bebeyine de ormeyi ALLAH nasip etsin sana.
oldu mu? acepp
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:e sen tüpbebek tedavisi görmüyormuydun neden ağırlık kaldırıyorsun yumöurtaların yerinden fırlar alim Allah laelaelaelaelae
apla sen de bi hoşşun yane yorulmuş avukatt apla niye yoruyon gecenin bu saatinde dumbel kaldırmış çocokda istiyo saten patrondan rica etmişş ayıp ya olmazz kınıyom kışşş seni
Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, yildiz_azeri
yıldızcım nasılsın...
günaydın güzelim Allah hepimizin yardımcısı olsun annem çok iyi bakıyo Allah razı olsun bizlerin derdi bitmiyo hiç analarımızın hakkını nasıl öderiz bilmem canım hepimize nasip olsun annelik tek kendim için istemiyorum biz gibi olan herkese versin RABBİMablacımm Allah yardımcın olsun dikkat et kendinee annene bırak kendini. Hayırlısıyla bebişini kucağına al inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?