Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

sağolasın dünür...gerçi senin gördüğün rüyalar anlamlı oluyor...bilmem nerden geliyor acaba ...artık damadına hesap açarız....geleceği için....rabbim inşallah o günleride nasip eder...hepimize..

zuhalcim asıl biz onunla dalga geç,iyoruz eğleniyoruz ama farkında değilki

yok yok hergün gelsin valla stres o artık bizim stres topumuz kaydirigubbakcemile2

bunlarda benim yaptıklarım web kamerasından çektiğim için soluk çıkmışlar biraz idare edin artık

kız dünür sende baya bi marifetlisin..çok güzel olmuşlar....artık damadada örersin birşeyler...annesinde yok öyle marifet...

kızlar günaydın.ben uzun zamandır uzaktım buralara. bu ay preseed kullandım.pek umutlu değilim ama işte allahtan ümit kesilmez dedik ve denedik.
sizlerde ne var ne yok ?yeni hamileler var mı?

kızlar günaydın.ben uzun zamandır uzaktım buralara. bu ay preseed kullandım.pek umutlu değilim ama işte allahtan ümit kesilmez dedik ve denedik.
sizlerde ne var ne yok ?yeni hamileler var mı?

günaydın canım
ne zamandır yoksun nerelerdeydin bakıyım
canım o kayganlaştırıcı jelle hamile kalan çok oldu Allah büyük belkide bu vesileyle hamile kalırsın
hamilemiz var tabikide nevbahar ve bulut arkadaşımız hamile :CüvCüv: :CüvCüv:
:

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Kedersiz, Eti_puf+, katieleung, nazraca+
geldi valla kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…