canım bende rahim ağzı yetmezliği var, şimdi doktorumu değiştirdim. bu doktorum çok iyi, .çok alakalı. eğer hamile kalırsam 12. haftada dikiş atılacak.
sağol tatlım iyiyim şükür şu avukat bozuntusunu kaale almayalım kendi kendine yazsın dursun sinir bozucu şey cevap verildiği için yazıyo ona en güzel ceze ben ilk ve son msj.mı yazdım ona ne yazarsa yazsın artık
kız dünür sende baya bi marifetlisin..çok güzel olmuşlar....artık damadada örersin birşeyler...annesinde yok öyle marifet...
zuhalcim asıl biz onunla dalga geç,iyoruz eğleniyoruz ama farkında değilki
yok yok hergün gelsin valla stres o artık bizim stres topumuz kaydirigubbakcemile2[/QUOTEarkadaşım ben anlamıyorum bu şahsiyeti nasıl bi mantık nasıl bi kişilik benimle bu kadar dalga geçilse gururum kırılır valla
zuhalcim asıl biz onunla dalga geç,iyoruz eğleniyoruz ama farkında değilki
yok yok hergün gelsin valla stres o artık bizim stres topumuz kaydirigubbakcemile2[/QUOTEarkadaşım ben anlamıyorum bu şahsiyeti nasıl bi mantık nasıl bi kişilik benimle bu kadar dalga geçilse gururum kırılır valla
aslında bizden daha çok o kensiyle alay ediyor
Allah akıl fikir versin ne diyelim buda bir çeşit hastalık herhalde benneyaptımki
bunlarda benim yaptıklarım web kamerasından çektiğim için soluk çıkmışlar biraz idare edin artık
canım ellerine sağlık sende benim gibi örgüyemi veriyosun kendini ilmekleri sayarken kafası dağılıyo insanın
aslında bizden daha çok o kensiyle alay ediyor
Allah akıl fikir versin ne diyelim buda bir çeşit hastalık herhalde benneyaptımki
kesinlikle haklısın tatlım inan msj.larını okudum bizim topikle alakası yok arkadaşı derya girse anlıycam yani
ayyy ne şirinler yaa.... nurcanım ellerine göznuruna sağlık olsun.... harikasın valla...
yazın çekilmiyo hiç bende kışın yapıyorum çokta severim örgüyüevet canım kışın hep örüyorum çok seviyorum örgüyü yaparken sters atıyorum :hulya:
kızlar günaydın.ben uzun zamandır uzaktım buralara. bu ay preseed kullandım.pek umutlu değilim ama işte allahtan ümit kesilmez dedik ve denedik.
sizlerde ne var ne yok ?yeni hamileler var mı?
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?