gunaydin ETI PUF,nasilsin?bu gun isdemisin?canim,hamilelik nasil gidiyor?insallah yakinda duzelir de hamileliyin keyfini cikarirsin.evetdun eylence olmus avukatla,ben de kacirmisim.
ftsedp ALLAH zihnacikligi versin,insallah sinavi basariyla verirsin.
yıldızım inş kullandığın kürler sana şifa olur canım
dr un iyi demiş bir kaç ay dinlen bakalım belki böyle daha iyi olur
etipufum sen nasaılsın çalışıyormusun bugün kolay gelsin canım benim
nazraca bugün daha iyisindir ...umarım nasıl hisediyorsun kendini
HAMİŞLERİMİZ
1....DURU81 O ARTIK ANNE
2.....SİSİ07
3.....ETİ_PUF
4.....SANAL
5.....NAGİHAN
6.....BULUT83
7.....NEVBAHAR76
sağol canım bugün daha iyiyim hala başım ağrıyo ama buna şükür seninde Allah yardımcın olsun ben 10 yıl önce aldım bide kaza yaptım artık araba vermiyolar bana benneyaptımki bende hiç umursamıyorum şoförlük bana göre değil ben trafikte dikkatimi toplayamıyorum o yüzden hem kendi canımı hem başkasının canını tehlikeye atamam trafik hocam bana çalışan kişilerde dikkat dağınıklığı olduğunu söylerdi napalım geçim dünyası çalışmak zorundayıznazraca cnm öncelıkle çok geçmiş olsun cnm kendine biraz dikkat et cnm kızlarr benım yarın saat 11 ehliyet sınavım var dualarınıza ihtiycımm var ne olur dualarınızı benden esirgemeyiiimmm hepinizi çok seviyorruummmöptüümmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
mrb kızlar
aranıza yeni girdim,,
nasılsınız
bende meleğimin özlemini çekiyorum. ben daha önce 2 kere hamile kaldım. ilkini 16 haftalık. 2. 18 haftalıkken kaybettim. sonra sağolsun başka bi doktorun ihmalkarlığı bana 2 ay klomen kullandırttı. ama yumurta takibi yapmadı ve 9 cm. kistim olmuş. şimdi onun tedavisini görüyorum. kistim eriyince inş. hamile kalmak için doktorum tedaviye başlıcak. aynı zamanda bende pko var.
3,5 senelik evliyim.
resimden bile belii nekadar zor günler geçirdiğim...
merhaba canım hoşgeldin ..
canım klomen tedavisine başlamadan önce düşüğün sebebini araştırmaları gerekmiyormuydu neden hemen tekrar redaviye geçilmişki ...gerçi anlatığın gibi senin dr çok ihmalkar biriymiş ...umarım kistlerini eritmek içinde aynı dr a gitmiyorsundur ..dr seçimi çok öenmli bazı dr. lar bu işi sırf para için yapıyor nu tuzağa düşmememk lazım
bak canım oturdum geçmişi okuyorum ne zamandır aklı başında tek kelime etmiyosun ve insanı sinir ediyosun diğer arkadaşlarımda benimle aynı fikirdeler büyük ihtimal bu sana yazdığım ilk ve son mesaj sen belki dalga geçtiğini düşünüyosun fakat öyle değiloddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
sağol tatlım iyiyim şükür şu avukat bozuntusunu kaale almayalım kendi kendine yazsın dursun sinir bozucu şey cevap verildiği için yazıyo ona en güzel ceze ben ilk ve son msj.mı yazdım ona ne yazarsa yazsın artıkkızlar sayfa açık kalacak benim biraz işlerim var haledip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?