Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

SALAVAT I TEFRıCıYE LıSTESı
meryem için (meyra)

kedersiz........500
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300
melike.......200

TOPLAM..2500KALAN1944
srp16 için

kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek...........300
melike....200
TOPLAM..1500 KALAN2944
melike için

melike.....1000
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek.........300
TOPLAM 2300 KALAN2144

Son düzenleme:
mrb kızlar
aranıza yeni girdim,,
nasılsınız
bende meleğimin özlemini çekiyorum. ben daha önce 2 kere hamile kaldım. ilkini 16 haftalık. 2. 18 haftalıkken kaybettim. sonra sağolsun başka bi doktorun ihmalkarlığı bana 2 ay klomen kullandırttı. ama yumurta takibi yapmadı ve 9 cm. kistim olmuş. şimdi onun tedavisini görüyorum. kistim eriyince inş. hamile kalmak için doktorum tedaviye başlıcak. aynı zamanda bende pko var.
3,5 senelik evliyim.

çok şükür canım... inşallah ilerleyen günlerde daha iyi olacam... Rabbim güç ve dayanma gücü versin.... bize sağlık versin....

sağol canım bugün daha iyiyim hala başım ağrıyo ama buna şükür seninde Allah yardımcın olsun ben 10 yıl önce aldım bide kaza yaptım artık araba vermiyolar bana benneyaptımki bende hiç umursamıyorum şoförlük bana göre değil ben trafikte dikkatimi toplayamıyorum o yüzden hem kendi canımı hem başkasının canını tehlikeye atamam trafik hocam bana çalışan kişilerde dikkat dağınıklığı olduğunu söylerdi napalım geçim dünyası çalışmak zorundayız

merhaba canım hoşgeldin ..
canım klomen tedavisine başlamadan önce düşüğün sebebini araştırmaları gerekmiyormuydu neden hemen tekrar redaviye geçilmişki ...gerçi anlatığın gibi senin dr çok ihmalkar biriymiş ...umarım kistlerini eritmek içinde aynı dr a gitmiyorsundur ..dr seçimi çok öenmli bazı dr. lar bu işi sırf para için yapıyor nu tuzağa düşmememk lazım

canım bende rahim ağzı yetmezliği var, şimdi doktorumu değiştirdim. bu doktorum çok iyi, .çok alakalı. eğer hamile kalırsam 12. haftada dikiş atılacak.

sağolasın dünürüm ..çok şükür bir yaramazlık yok...inşallah içerdede herşey yolundadır....kız bu gece rüyamda hayır ola diyelim...denize olta atıyorum...bir tane balık yakalıyorum...alıyorum bir kenara koyuyorum..ondan öncede büyük bir yılanla boğuşuyorum...yünler içinde ama bana birşey yapamıyor...birde köylerdeki beşikler varya ondan görüyorum....kız yorumlarmısın rüyamı...

oddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
bak canım oturdum geçmişi okuyorum ne zamandır aklı başında tek kelime etmiyosun ve insanı sinir ediyosun diğer arkadaşlarımda benimle aynı fikirdeler büyük ihtimal bu sana yazdığım ilk ve son mesaj sen belki dalga geçtiğini düşünüyosun fakat öyle değil

kızlar sayfa açık kalacak benim biraz işlerim var haledip geliyorum
sağol tatlım iyiyim şükür şu avukat bozuntusunu kaale almayalım kendi kendine yazsın dursun sinir bozucu şey cevap verildiği için yazıyo ona en güzel ceze ben ilk ve son msj.mı yazdım ona ne yazarsa yazsın artık

Balıkları ırmak ya da denizden çıkarmak ganimetle, Canlı ve taze balık bakire kadınla, Suda balık avlamak sevinçli haberle, taze balık avlamak hayır ve fayda,suda balık avlamak iç açıcı bir haber duyacağına Balık daima kısmet sayılır. Canlı balık görmek, aşkta ve işte şansının açıldığı anlamındadır. Balık yediğini görmek, mülk ve çocuk sahibi olacağına, Temiz suda yüzen balıklar zenginlik ve mutluluk işaretidir. Balık tuttuğunuzu gördüyseniz, kendi Alın teriniz sayesinde elinize para geçecek demektir
Balık rüyaları daima kısmet sayılır. Rüyasında balık tutan kişi toplu para

kıs dünür nerden gelecek bu toplu para heeaklinialirimsmile

Rüyada yılanla kavga ettigini görse, kuvvetli düsmani ile harbeder ve düsmanindan korkar ve birbirlerinden ayrilirlar
Yılanla boğuşmak düşmanından zarar görmeye
,
canım ben rüya yorumundan anlamam ama sana netten rüyanla alakalı bunları bulabilidm canım

iyiyiz çok şükür...inşallah bebeğimde iyidir...onu çok merak ediyorum...hayırlısıyla pıt pıt atan kalbinide duysam ...daha iyi olacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…