Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam hanımlar ne var ne yok kedersizim ben adet oldum biliyomusun
evde çok iş var ama bende yapacak takat yok size bakıyım dedim

SALAVAT I TEFRıCıYE LıSTESı

MERYEM ıÇıN (meyra)

kedersiz........500
nevbahar......500
meryem ......1000
ipekk............300
melike.......200

TOPLAM..2500KALAN1944

SRP16 ıÇıN

kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek...........300
melike....200

TOPLAM..1500 KALAN2944

MELıKE ıÇıN

melike.....1000
kedersiz.....500
nevbahar.....500
ipek.........300 OKUDU

TOPLAM 2300 KALAN2144

SANIRIM BU HAFTAKı TEFRıCıYELER EKSıK KALACAK BU HAFTA OKUMAK ıSTEYEN GÖNÜLLÜ YOK

Son düzenleme:
merhaba canım ne güzel hemşehriymişiz bak hoşgeldin aramıza iyiyim canım sen nasılsın ben şu anda tüp bebek yaptırdım beklemedeyim bugün 7. günüm senin problemin neydi

bende meleğimin özlemini çekiyorum. ben daha önce 2 kere hamile kaldım. ilkini 16 haftalık. 2. 18 haftalıkken kaybettim. sonra sağolsun başka bi doktorun ihmalkarlığı bana 2 ay klomen kullandırttı. ama yumurta takibi yapmadı ve 9 cm. kistim olmuş. şimdi onun tedavisini görüyorum. kistim eriyince inş. hamile kalmak için doktorum tedaviye başlıcak. aynı zamanda bende pko var.
3,5 senelik evliyim.

senin doktorum kim canım?

güzelim ben okumak isterim ama durumumu biliyosun fitillerden

canım benimm hayırlısı olsun... demekki daha vakti zamanı gelmemiş... canınız sağolsun inşallah önümüzdeki ay hayırlısıyla bebişin gelir...

muhabbette iyi olunca çıkamıyo insan şekerim

ama zuhalcim senin dinlemen lazım... bence fazla bilgisayar önünde oturma...

[sıze="2"]aman kanki boşver ya hayatın tadına bakalım bu veletleri beklemekten ben gerçekten sıkıldım
sen kendini bedenen iyi hisettiğin zaman başlarsın tedavine canım
normal yollan gelecekleri yok bu eşşe olu eşşelerin
[/sıze]

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
Eti_puf, cicek00, iipekk34+, Kedersiz+, nazraca, samyeli26, yildiz_azeri

ben melike için aldığımı bitirdim cnım eğer arkadaşlar benim okumamda sakınca görmüyorsa ben daha fazla okurum bana haber verin

benimde aylarca çikolata kistim vardı hep ilaç kullanıyodum ama bitirmedi sadece küçültüyodu soğan suyu içtim öyle bitti canım benim dr.um A.FATİH ÖĞÜÇ devlet hastanesinde görev yapıyo ben çok memnunum tavsiye ederim canım nerde çalışıyosun

nurcanım banada şimdilik hepsi için 100 er adet yaz.... bu hafta sürekli hastanede olacağım için kendime güvenemediğim için alamadım... eğerki bunları çabuk okuyabilirsem tekrar alırım..

sag ol canim,insallah dediyin gibi olur.
canim,uzulmemeye calis,biliyorum elde diyil,RABBIM onumuzdeki ay mujde vermeni nasip etsin,AMIN
bunlarda benim yaptıklarım web kamerasından çektiğim için soluk çıkmışlar biraz idare edin artık

cok guzeller canim,ellerine saglik,insallah tatli bebislerincin de orersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…