benimde aylarca çikolata kistim vardı hep ilaç kullanıyodum ama bitirmedi sadece küçültüyodu soğan suyu içtim öyle bitti canım benim dr.um A.FATİH ÖĞÜÇ devlet hastanesinde görev yapıyo ben çok memnunum tavsiye ederim canım nerde çalışıyosun
nurcanım banada şimdilik hepsi için 100 er adet yaz.... bu hafta sürekli hastanede olacağım için kendime güvenemediğim için alamadım... eğerki bunları çabuk okuyabilirsem tekrar alırım..
kızlar km bu avukat?neler dönüyor bana da anlatıııııııııııııın
etipufum sen kendine bebişine iyi bak gerisini düşünme canım
Etİpufum senİnde durumun malum canım yaa İstersen sen okuma
kedersiz ellerine sağlık çok güel olmuş
kanki şimdi aldığım tefriciyeleri bitirimmi aybaşıyken okunuyomuş bana bi akıl ver kabul ederlermi
belki karşılaşırız bi gün seninle ben testil işindeyim organizede çalışıyorum işim ağır anlıyacağın o yüden 20 günlük rapor verdi dr. inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz soğan suyunu mutlaka yap bende ddünya kadar dr değiştirdim ama fatih bey bi tane içlerindecanım ben ilk hamileliğimde rabia karagöze gittim, 2. hamileliğimde abdurrahman akçay. hiç biri dikiş lafını bile etmedi. sonra 2. doğumumda acilde remzi süllü vardı, o doktorda yumurta takibi yapmadan 2 ay klomeni dayadı. ben yumurta takibi yapılmasını bildiğim için ve arkadaşlarımda çok memnun olduğu için fatih öğüçe yani senin doktoruna gittim. şimdi ona devam ediyorum canım.
Atatürk bulvarında eski hasan polatkanda çalışıyorum. sen nerde çalışıyorsun?
İnşallah canım seninde olumlu sonuç çıkar.
canım arkadaşlar adına ne diyebilirimki istersen okuma şimdilik okuduğumuz arkadaşlar gelince onlar söylesin
gerçi melikeden başka diğer arkadaşımız yoklar ama boshayallersmile
haaaaaaaaaaayyyyııııııııırÇAĞIRSAMMI sempatiksalakcinni
mesajlarımı sildim.anlatın yaaw
ben melike için aldığımı bitirdim cnım eğer arkadaşlar benim okumamda sakınca görmüyorsa ben daha fazla okurum bana haber verin
belki karşılaşırız bi gün seninle ben testil işindeyim organizede çalışıyorum işim ağır anlıyacağın o yüden 20 günlük rapor verdi dr. inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz soğan suyunu mutlaka yap bende ddünya kadar dr değiştirdim ama fatih bey bi tane içlerinde
ben biraz yatıcam hanımlar görüşürüz
kızlar bende çıkıyorum biraz yatmam lazım benimde akşama doğru açarım yine öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?