Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben ilk hamileliğimde rabia karagöze gittim, 2. hamileliğimde abdurrahman akçay. hiç biri dikiş lafını bile etmedi. sonra 2. doğumumda acilde remzi süllü vardı, o doktorda yumurta takibi yapmadan 2 ay klomeni dayadı. ben yumurta takibi yapılmasını bildiğim için ve arkadaşlarımda çok memnun olduğu için fatih öğüçe yani senin doktoruna gittim. şimdi ona devam ediyorum canım.
Atatürk bulvarında eski hasan polatkanda çalışıyorum. sen nerde çalışıyorsun?

İnşallah canım seninde olumlu sonuç çıkar.

kedersiz ellerine sağlık çok güel olmuş
kanki şimdi aldığım tefriciyeleri bitirimmi aybaşıyken okunuyomuş bana bi akıl ver kabul ederlermi

etipufum sen kendine bebişine iyi bak gerisini düşünme canım

Etİpufum senİnde durumun malum canım yaa İstersen sen okuma

azda olsa katkım olsun kızlar... çünkü çok eksikleri var.. zaten birbirimize sadece dualarla desteğimiz oluyor... Rabbim güç kuvvet ve sağlık verse gönlüm çok çok daha fazla almayı istiyorda işte durumumu siz biliyorsunuz..

kedersiz ellerine sağlık çok güel olmuş
kanki şimdi aldığım tefriciyeleri bitirimmi aybaşıyken okunuyomuş bana bi akıl ver kabul ederlermi

canım arkadaşlar adına ne diyebilirimki istersen okuma şimdilik okuduğumuz arkadaşlar gelince onlar söylesin
gerçi melikeden başka diğer arkadaşımız yoklar ama boshayallersmile

belki karşılaşırız bi gün seninle ben testil işindeyim organizede çalışıyorum işim ağır anlıyacağın o yüden 20 günlük rapor verdi dr. inşallah iyi sonuçlar alırız hepimiz soğan suyunu mutlaka yap bende ddünya kadar dr değiştirdim ama fatih bey bi tane içlerinde

ben melike için aldığımı bitirdim cnım eğer arkadaşlar benim okumamda sakınca görmüyorsa ben daha fazla okurum bana haber verin

güzelim üzülmemeye çalış diycem sana ama boş biliyorum Rabbim en tez zamanda yüzünü güldürür inşallah salatı tefriciye salavat olduğu için adetliyken okunabiliyo canım

banada kist büyük olunca kıpırtmaman lazım dedi, 10 gün rapor vermişti. perşembe başladım işe.. memnunum şimdi fatih beyden, çok ilgili. tek şeyi çok kalabalık ama olsun ben beklemeye razıyım canım. Evet karşılarız bigün belki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…