Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar merhaba .carsanba gunu amelıyat oluyorum laporoskopyle kıst amelıyatı.. buamelıyatı geırenler warsa yardım lutfen...
canım geçmiş olsun ben 19 kasımda laparoskopi oldum sol tüp den şüpheliydi dr um meğer 2 tüpümdede yapışıklık ve rahim arka duvarımda yapışıklık ve birde kist varmış canım ,valla kapalı ameliyat iyileşmesi dah hızlı oluyor,1 gece yattım hastanede Rabbim bol şifaaaa versin ,inşallah kistten kurtulup bebişine kavuşursun :CüvCüv: :Saruboceq:

kızlar merhaba .carsanba gunu amelıyat oluyorum laporoskopyle kıst amelıyatı.. buamelıyatı geırenler warsa yardım lutfen...

canım korkmana gerek yok sonuçta narkoz verip uyuutacaklar seni sen hiç bişeyi hisetmiyeceksin..şimdiden geçmiş olsun canım

kaldırdım boğazımda ağrıyor zaten kaldırırken çok sıkı sıkı tuttum ellerimin içi acıdı ama dayanıyorum kaldırmaya kaslarım şişmiş durumdalar şu an gelişmiş durumdalar güçlenmiş durumdalar sertleşmiş durumdalar omuzlarımın aşağı kısmıda ağrıyor klavyede yazarken offf boğazımın ağrısındana geçilmiyıor

sagolun ama yınede korkuyorum offf agrı oluomu sonrasında

ben böyle olmasını isterim kaslarımın bu kadın çok çalışmış olmalı baksanıza benim kaslarım ve vücudum şu anda böyle diyil kaslarım bu kadar sertleşmiş güçlenmiş durumundada diyil kaslarım bu kadar şişmiş durumundada diyil ama ben böyle olmasını isterim kaslarımın ve vücudumun kaslı olmasını isteri m

senin hep böyle biyerlerin ağrıyormu?

sagolun ama yınede korkuyorum offf agrı oluomu sonrasında
seni anlıyorum bende çok korkmuştum hatta ameliyathaneye girer girmez başladım hüngür hüngür ağlamaya :sinifsinif: ama tabi uyandığımda ağrı oldu hemen ağrı kesicilerle 1-2 saat sonra yatıştı ağrılar ve ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalktım dolaştım etrafı düşün yani zemuszemus inan kolay bişi

inş kolay gecer 1 gece mı tutuyorlar daha sonrasında nekedar yaıyorsun yaklasık

bi iki elimle kaldırıyorum diğerini iki elimle yapıyorum egzersizi kas yırtılması olabilirmiş ama hiç olmadı sadece ağrılarım var ağrılarım oldu ilk günden başladım ben çalışmalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…