canım geçmiş olsun ben 19 kasımda laparoskopi oldum sol tüp den şüpheliydi dr um meğer 2 tüpümdede yapışıklık ve rahim arka duvarımda yapışıklık ve birde kist varmış canım ,valla kapalı ameliyat iyileşmesi dah hızlı oluyor,1 gece yattım hastanede Rabbim bol şifaaaa versin ,inşallah kistten kurtulup bebişine kavuşursun :CüvCüv: :Saruboceq:kızlar merhaba .carsanba gunu amelıyat oluyorum laporoskopyle kıst amelıyatı.. buamelıyatı geırenler warsa yardım lutfen...
kızlar merhaba .carsanba gunu amelıyat oluyorum laporoskopyle kıst amelıyatı.. buamelıyatı geırenler warsa yardım lutfen...
geldim yine dumbelleri kaldırdım çok güçlülüler kaslarım çok dayanıklıyım
abboooooooo iğrenççççç bişi bu neeeeeeeeeee yaaaa amanınnn kız yazık sana neydi nickini unuttum avukat hanımmmmm :lepi:katieleung dumbelleri kaldıra kaldıra nah böyle olacaksınyazık değilmi sana
canım geçmiş olsun ben 19 kasımda laparoskopi oldum sol tüp den şüpheliydi dr um meğer 2 tüpümdede yapışıklık ve rahim arka duvarımda yapışıklık ve birde kist varmış canım ,valla kapalı ameliyat iyileşmesi dah hızlı oluyor,1 gece yattım hastanede Rabbim bol şifaaaa versin ,inşallah kistten kurtulup bebişine kavuşursun :CüvCüv: :Saruboceq:
çüşşşş erkek vücudu gibi çüşşşş yaaa
kaldırdım boğazımda ağrıyor zaten kaldırırken çok sıkı sıkı tuttum ellerimin içi acıdı ama dayanıyorum kaldırmaya kaslarım şişmiş durumdalar şu an gelişmiş durumdalar güçlenmiş durumdalar sertleşmiş durumdalar omuzlarımın aşağı kısmıda ağrıyor klavyede yazarken offf boğazımın ağrısındana geçilmiyıor
sagolun ama yınede korkuyorum offf agrı oluomu sonrasında
ee biz sana diyoruz yapma bak sende öyle olacaksın ERKEK gibi olursun valla
senin hep böyle biyerlerin ağrıyormu?
seni anlıyorum bende çok korkmuştum hatta ameliyathaneye girer girmez başladım hüngür hüngür ağlamaya :sinifsinif: ama tabi uyandığımda ağrı oldu hemen ağrı kesicilerle 1-2 saat sonra yatıştı ağrılar ve ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalktım dolaştım etrafı düşün yani zemuszemus inan kolay bişisagolun ama yınede korkuyorum offf agrı oluomu sonrasında
hayatımda hıc amelıyat gecırmedım narkoz almadımoyuzden korkum dua edermısınız benım ıcındeben bir kaç defa ameliyat oldum ama laproskopi olmadım daha önce
kendine geldiğin zaman az biraz ağrın olacak ama hemşire hemen gelip ağrı kesici yapıyor merak etme sen canım
seni anlıyorum bende çok korkmuştum hatta ameliyathaneye girer girmez başladım hüngür hüngür ağlamaya :sinifsinif: ama tabi uyandığımda ağrı oldu hemen ağrı kesicilerle 1-2 saat sonra yatıştı ağrılar ve ameliyattan 3 saat sonra ayağa kalktım dolaştım etrafı düşün yani zemuszemus inan kolay bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?