Eki Görüntüle 356081 kıslarr bu kadar istiyoruz bakın gelecekteki halimizzzz
1. resim bekarlık
2. resim hamilelik
3. resim annelikama ben anne olmadan bu haldeyim
kızlar ben geldim az önce gelinimiz aradı anaannemi hastaneye yatırmışlar ameliyat olacakmış ama önce idrar yollarındaki iltihabı kurutmaları gerekiyormuş yatışını yapmışlar böbreklerindeki taşı aldıracak yarın sabah yanına gidecem şimdi gitsem sokmazlarmış
geçmiş olsun canımmm
canım çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle tecelli etsin
iyiyim bende sevom cok şükür
bebeğim beni cok yormadı bu hastalıklar yordu bunada şükür
geri sayım başladı bizde de 9 haftamız var
bu hafta hava izin verirse malatyaya gidecegim kontrollere artık oraya gidiyorum dogumu ord düşündüğüm için
daha hiç bişey almadık gidersem kızım ve kendim için alışveriş yapacagım valizimizi hazırlayacagız artık ne olur ne olmaz
kız cocukları 40 haftayı beklemeyebiliyorlarmış
bizde de durumlar böyle işte
oğğ taze annemiz gelmiş nasılsın böbrek sıkıntın geçti mi
kızın nasıl allah bağışlasın maiberf
merhaba kızlar ben geldim ama az vaktim var.minnnakımı yıkadık uyuyor şimdi ama tetikte sayılır o yüzden fzla kalamıycam.nyse kısa bi öet geçeyim.hastaneden çıktıktan 3 gün sonra sarılık sebebiyle iki gece daha hastanede kalıp ışın tedavisi gördü miniğim.ben ancak emzirme saatlerinde gördüm yavrumu.çıktık bir hafta sonra kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm,ağladım,mama takviyesi verdi doktor ona başladık ,hem meme hem mama hatta emmeyi bırakmasın diye mamayı kaşıkla veriyrum.neyse dün kontrole gittik üç gün içinde 200 gr vermiş göründü,eşimde ben de şok olduk.gaet güzel emiyor mama yiyor bezi hep dolu nasıl olur dedik.hata olabilir mi dedik çok ufak yanılma payı dedi 10,20 gr en fazla.neyse kan tahliline gittik minnakımın küçücük zayıf ellernden sıka sıka kan aldılariidrar tahlili için sonda taktılar telef oldu kuzum.kafamız rahat olmadığı için hastane içinde başka bşyerde daha tartırdık 2530 dedi şaşırdım çünkü diğeri 2120 demişti.eve gelirken başka bir tıp merkezine girdik orasıda 2540 flan dedi ancak rahatladık ama ömrümden ömür gitti resmen.şimdi iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz.benden bukadar.umarım herkes çok iyidir hamişlerimizes evgilerimi sunuyorum iyi beslensinler özellikle kalsiyum depolasınlar ileriki aylarda benim yaşadğım uyuşma ve krampları yaşamasınlar.hepinizi öpüyorum çok çok çok
sağol canımcım çok şükür iyi sayılırız ,böbrek sıkıntım şimdilik geçti çünkü sezeryndan sonra taşı aldılar ve böbreğe stend taktılar,taş apse yapmış,15 martta stendi çıkaracaklar inşallah birdaha yaşamam ama gözüm fena korktu.sizler nasılsınız bakalım
sağol canımcım çok şükür iyi sayılırız ,böbrek sıkıntım şimdilik geçti çünkü sezeryndan sonra taşı aldılar ve böbreğe stend taktılar,taş apse yapmış,15 martta stendi çıkaracaklar inşallah birdaha yaşamam ama gözüm fena korktu.sizler nasılsınız bakalım
merhaba kızlar ben geldim ama az vaktim var.minnnakımı yıkadık uyuyor şimdi ama tetikte sayılır o yüzden fzla kalamıycam.nyse kısa bi öet geçeyim.hastaneden çıktıktan 3 gün sonra sarılık sebebiyle iki gece daha hastanede kalıp ışın tedavisi gördü miniğim.ben ancak emzirme saatlerinde gördüm yavrumu.çıktık bir hafta sonra kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm,ağladım,mama takviyesi verdi doktor ona başladık ,hem meme hem mama hatta emmeyi bırakmasın diye mamayı kaşıkla veriyrum.neyse dün kontrole gittik üç gün içinde 200 gr vermiş göründü,eşimde ben de şok olduk.gaet güzel emiyor mama yiyor bezi hep dolu nasıl olur dedik.hata olabilir mi dedik çok ufak yanılma payı dedi 10,20 gr en fazla.neyse kan tahliline gittik minnakımın küçücük zayıf ellernden sıka sıka kan aldılariidrar tahlili için sonda taktılar telef oldu kuzum.kafamız rahat olmadığı için hastane içinde başka bşyerde daha tartırdık 2530 dedi şaşırdım çünkü diğeri 2120 demişti.eve gelirken başka bir tıp merkezine girdik orasıda 2540 flan dedi ancak rahatladık ama ömrümden ömür gitti resmen.şimdi iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz.benden bukadar.umarım herkes çok iyidir hamişlerimizes evgilerimi sunuyorum iyi beslensinler özellikle kalsiyum depolasınlar ileriki aylarda benim yaşadğım uyuşma ve krampları yaşamasınlar.hepinizi öpüyorum çok çok çok
kızlar şöyle bir geçmişe baktımm umarım bir şeyler kaçırmamışımdır
bu gün eşimin kntroleri vardı feci bir yağmur varrr iliklerimize kadar ıslandık valla neyseki işimiz erken bitti döndük eve
Eki Görüntüle 356081 kıslarr bu kadar istiyoruz bakın gelecekteki halimizzzz
1. resim bekarlık
2. resim hamilelik
3. resim annelikama ben anne olmadan bu haldeyim
merhaba canımmmmm çok geçmiş olsun canım ne kadar çok uğraşmışsınız siz öyle allahım yardımcınız olsun neyseki iyimişsiniz ama maşallahhh canım herşey gönlünce olsun canımminnakımızı da öp benim için canım
geçmiş olsun canım benim yeğenimde sarılık sebebiyle has yatmış vee ışın tedvisi görmüştüü hatta kanı değişitirildii ondada kilo kaybı olmuştu ama şimdiii çok güzel bir genç kız olduuuuu inşşş sizdede böyle olacakk
sağol teyzesi öpemem ama koklarım mis mis.anneannene de çokgeçmişler olsun allah şifa versin kuzum şikayeti böbrekten mi
canım geçmiş olsun rabbim bebişine ve sizlere sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin allah analaı babalı büyütmek nasip etsin bizlerde iyiyiz çok şükür 4 ayı geride bıraktık miniğimle tarama sonucu bekliyoruz ve henüz cinsiyetimizde belli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?