Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım çok geçmiş olsun rabbim safi ismiyle tecelli etsin

maşallah az kalmış canım sağlıkla inşşşşş

merhaba kızlar ben geldim ama az vaktim var.minnnakımı yıkadık uyuyor şimdi ama tetikte sayılır o yüzden fzla kalamıycam.nyse kısa bi öet geçeyim.hastaneden çıktıktan 3 gün sonra sarılık sebebiyle iki gece daha hastanede kalıp ışın tedavisi gördü miniğim.ben ancak emzirme saatlerinde gördüm yavrumu.çıktık bir hafta sonra kontrolde kilo kaybı vardı çok üzüldüm,ağladım,mama takviyesi verdi doktor ona başladık ,hem meme hem mama hatta emmeyi bırakmasın diye mamayı kaşıkla veriyrum.neyse dün kontrole gittik üç gün içinde 200 gr vermiş göründü,eşimde ben de şok olduk.gaet güzel emiyor mama yiyor bezi hep dolu nasıl olur dedik.hata olabilir mi dedik çok ufak yanılma payı dedi 10,20 gr en fazla.neyse kan tahliline gittik minnakımın küçücük zayıf ellernden sıka sıka kan aldılariidrar tahlili için sonda taktılar telef oldu kuzum.kafamız rahat olmadığı için hastane içinde başka bşyerde daha tartırdık 2530 dedi şaşırdım çünkü diğeri 2120 demişti.eve gelirken başka bir tıp merkezine girdik orasıda 2540 flan dedi ancak rahatladık ama ömrümden ömür gitti resmen.şimdi iyiyiz çok şükür büyümeye çalışıyoruz.benden bukadar.umarım herkes çok iyidir hamişlerimizes evgilerimi sunuyorum iyi beslensinler özellikle kalsiyum depolasınlar ileriki aylarda benim yaşadğım uyuşma ve krampları yaşamasınlar.hepinizi öpüyorum çok çok çok

oğğ taze annemiz gelmiş nasılsın böbrek sıkıntın geçti mi
kızın nasıl allah bağışlasın maiberf

sağol canımcım çok şükür iyi sayılırız ,böbrek sıkıntım şimdilik geçti çünkü sezeryndan sonra taşı aldılar ve böbreğe stend taktılar,taş apse yapmış,15 martta stendi çıkaracaklar inşallah birdaha yaşamam ama gözüm fena korktu.sizler nasılsınız bakalım

kızlar şöyle bir geçmişe baktımm umarım bir şeyler kaçırmamışımdır
bu gün eşimin kntroleri vardı feci bir yağmur varrr iliklerimize kadar ıslandık valla neyseki işimiz erken bitti döndük eve

merhaba canımmmmm çok geçmiş olsun canım ne kadar çok uğraşmışsınız siz öyle allahım yardımcınız olsun neyseki iyimişsiniz ama maşallahhh canım herşey gönlünce olsun canımminnakımızı da öp benim için canım

çok geçmiş olsun rabbim korusun minik kızını baya sıkıntı yaşamışsın inşallah bundan sonra sıkıntısız sağlıklı bir şekilde kilo alır gelişimi normale döner inşallah
ben iyim her şey aynı rabbim bu günümü aratmasın

çok geçmiş olsun canım allahım yardımcın olsun inşallah yaşamazsın bidaha canım

geçmiş olsun canım benim yeğenimde sarılık sebebiyle has yatmış vee ışın tedvisi görmüştüü hatta kanı değişitirildii ondada kilo kaybı olmuştu ama şimdiii çok güzel bir genç kız olduuuuu inşşş sizdede böyle olacakk

sağol teyzesi öpemem ama koklarım mis mis.anneannene de çokgeçmişler olsun allah şifa versin kuzum şikayeti böbrekten mi

canım geçmiş olsun rabbim bebişine ve sizlere sağlıklı huzurlu mutlu günler nasip etsin allah analaı babalı büyütmek nasip etsin bizlerde iyiyiz çok şükür 4 ayı geride bıraktık miniğimle tarama sonucu bekliyoruz ve henüz cinsiyetimizde belli değil

sağol kuzum ya zaten erken doğan bebeklerin yüzde sekseninde oluyormuş.ama hastanede yattığı süre içinde öyşe vaklara gördümki şükrettm çünkü sarılık en basiti.inşallah toparlanıp herkesi şaşırtıcak minnak kızım.

sağol teyzesi öpemem ama koklarım mis mis.anneannene de çokgeçmişler olsun allah şifa versin kuzum şikayeti böbrekten mi

koklaa canım benimmm
evet canım şikayet böbrek böbreğin biri yok diğeri büzülmüş ve taş-iltihap varmış dr önce iltihabı kurutmamız lazım demiş ondan sonra ameliyat demiş şimdilik hastanede yatıyormuş daha önceki drların hiç biri ameliyata olumlu bakmıyordu şimdi ki dr çok iyimiş keşke önceden bana gelseydin bu kadar çok çekmezdin demiş aslında hepimiz korkuyoruz bi ameliyat olsun diyoruz bi olmasın rabbim yardımcımız olsun

ayşe işleri bitirip gelmişsin ne güzel

sedefom geçmişler olsun canım taşından kurtulup daha iyi olacak inşallahh

minnakımm hoşgeldin taze anniş bi kaç badire atlatmışsınız yeni doğan bebeklerde sıklıkla görülüyor sarılık ve kilo kaybı ama neyseki sen güzel beslemişsin tartı olayınada şaştım iyiki başka yerde de tarttırmışsınız cnaım

yeterim kolay gelsin en kısa zamanda bu hastane işleriniz biter sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh

evet lara yok nerede

nuray bana son adet tarihini yaz tablonu yapayım bu arada belli olmamıştı hala cinsiyet dimi

Son düzenleme:

sağol teyzesi teşekkür ederiz.ooo epey olmuş maşallah rabbim hayırlısıyla kurtarsıb inşallah.tam belli olmaz cinsiyeti belki ama 5. ayda netleşir.hayırlı evlat nasip etsin rabbim cümlemize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…