koklaa canım benimmm
evet canım şikayet böbrek böbreğin biri yok diğeri büzülmüş ve taş-iltihap varmış dr önce iltihabı kurutmamız lazım demiş ondan sonra ameliyat demiş şimdilik hastanede yatıyormuş daha önceki drların hiç biri ameliyata olumlu bakmıyordu şimdi ki dr çok iyimiş keşke önceden bana gelseydin bu kadar çok çekmezdin demiş aslında hepimiz korkuyoruz bi ameliyat olsun diyoruz bi olmasın rabbim yardımcımız olsun
ayşe işleri bitirip gelmişsin ne güzel
sedefom geçmişler olsun canım taşından kurtulup daha iyi olacak inşallahh
minnakımm hoşgeldin taze anniş bi kaç badire atlatmışsınız yeni doğan bebeklerde sıklıkla görülüyor sarılık ve kilo kaybı ama neyseki sen güzel beslemişsintartı olayınada şaştım iyiki başka yerde de tarttırmışsınız cnaım
yeterim kolay gelsin en kısa zamanda bu hastane işleriniz biter sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh
evet lara yok nerede
nuray bana son adet tarihini yaz tablonu yapayım bu arada belli olmamıştı hala cinsiyet dimi
çok çok geçmiş olsun tekrardan,böbrek olayı bizim ailede genetik zaten rahmetli babamda da varmış,abimin bir böbreğini aldılar zaten vücut kendi üretiyormuş,son olarakda bana vurdu piyango.inşallah ananenin çok sancısı yoktur çok zor çnkü.innşallah ameliyat sonrası feraha kavuşur bir dahada o illetle uğraşmaz inşallah
ayşe işleri bitirip gelmişsin ne güzel
sedefom geçmişler olsun canım taşından kurtulup daha iyi olacak inşallahh
minnakımm hoşgeldin taze anniş bi kaç badire atlatmışsınız yeni doğan bebeklerde sıklıkla görülüyor sarılık ve kilo kaybı ama neyseki sen güzel beslemişsintartı olayınada şaştım iyiki başka yerde de tarttırmışsınız cnaım
yeterim kolay gelsin en kısa zamanda bu hastane işleriniz biter sağlığınıza kavuşursunuz inşallahh
evet lara yok nerede
nuray bana son adet tarihini yaz tablonu yapayım bu arada belli olmamıştı hala cinsiyet dimi
sağol teyzesi teşekkür ederiz.ooo epey olmuş maşallah rabbim hayırlısıyla kurtarsıb inşallah.tam belli olmaz cinsiyeti belki ama 5. ayda netleşir.hayırlı evlat nasip etsin rabbim cümlemize.
evet canım belli değil daha göstermiyor son adet tarihim 25 ekim 2011
sevom benimde çizelgemi değiştirelim miii:26:
değiştirelim nasıl bişey istersin canım bide evlilik yıldönümünüz nedir bide özel bir yazı istiyonmu
evlilik yıl dönümümüz 21.06.2009 canım ne yazalımmmm umutla seni bekliyorumm
bazı çizelgelerde beklenen doğum tarihine göre yapıyo 31/07 olarak buldum doğrumudur nuray
bak şimdi ekleyeceğim linki kendi profilinde çizelge bölümü var oraya düzenle de ve aşağıdakini kopyala
http://--lbdf.lilypie.com/yXJ8p2.png
http:// den sonraki -- iki çizgiyi sen sil link çıksın diye onları ekledim
bak aşağıdaki gibi olacak
http://lbdf.lilypie.com/yXJ8p2.png
canım çok saol ellerine sağlık
bişey değil canım beğendinmi
aminnnnnnçok beğendim canım rabbim bu çizelgeyide nasip etti ya daha ne isterim rabbim herkese nasip etsin
diğer sitelerden bulamadım canım bu sitede de pek güzeller yok bu nasıl olmuş :26:
ayyy burada çıkmıyoo(
canım olmuyorsa boşverelim gitsinnnn canım yaa sevom az önce tuvalete gittim fazla mı ıkındım ne kabız olmuşum afedersiniz ve benim et parçası ve kanama geldii daha önce sadece kanama oluyordu bu seferde et parçası geldi huylandım:26::26::26:
bir ara tekrar olmuştu o et parçası ne oluyo yaa:44::44:
bu iki oldu ama tuvalette ıkınmada ilk oldu nurcanım daha önceki ilkde direk et parçası dökülüyordu var ya akmıyor atıyordu resmen :26::26::26:
aminnnnnn
çok şeker olmuş çizelgenyolu yarılamışsın nerdeyse
çok ilginç canım kist falanmı diycem ama muaynede doktor görürdü herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?