Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tşk edrm canım evet çok şükür rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmemizi sağlasın cümlemizin
geçmiş olsun canım baş ağrısı için birde kahve duymuştum sütlü kahve iç

sağol canım deniyim bu dediğini iyi gelir inşallah
gözlerim hala bulanık görüyo

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım baş ağrıları oluyo bu zamanlarda
Evet lara yok kontörde yok kimseyi arıyamıyom

nasıl ıkınmak öle şaka bi yanada büyük ihtimal yırtık var arkanda muayene olman lazım allah korusun bağırsaklarda sorun olmasında ihmal etme derim

sağol canım benmmm

sözlüm çok çok geçmiş olsun RABBİM birdaha yaşatmasın

kıslarr lara nosu olanlarrr arasa yaaa çok merak ettim ne olduu acabaa

bende de nosu yok bende çok merak ettim yaa

sedefo makattanmı rahimdenmi geldi et parçası :44:sevo yazınca fark ettim

sevom yok makattan değil rahimden geldi ben baya yokladım yani baktım rahimden şarıl karıl kanamayla beraber et parçasıda geldii

güllü noyu yazdım özeline ara hemen yaz bizede gelişmeleri:26:

Son düzenleme:
aklıma geldi de dr kendi numarasını vermedi ki canımmm

nuraycım kusuruma bakma canımmm telaşemden çizelgen çok güzel canımmmmmm çok beğendimmm allahım hayırlı doğumlar nasip etsin canım

amin canım allah hepimize nasip etsin önemli değil valla senin durumada diyecek bişiyim yok inşallah önemli bişi değildir canım benim

sevom yok makattan değil rahimden geldi ben baya yokladım yani baktım rahimden şarıl karıl kanamayla beraber et parçasıda geldii

canım kan pıhtısı olabilirmi acaba??? sen bencede doktoruna ulaşmaya çalış hastaneyi ara doktorunla o şekilde görüşebilme olanağın vardı elbette

kıslarrr kamer iyi maşallah yeni gelmiş doktordan 2 bebek varmış biri iyiymiş onun kalp atışlarını görmüşler 2. ninkini görmemişler sanırsamm ama iki kese 2 bebek varmışşşş gerisii tam hatırlamıyorumm lara gelince anlatırrrr

canım kan pıhtısı olabilirmi acaba??? sen bencede doktoruna ulaşmaya çalış hastaneyi ara doktorunla o şekilde görüşebilme olanağın vardı elbette

ya aslında muayenesini arayıp hemşireye söylesem kem küm bu drun hemşiresinden hiç memnun değilim ilgili değil ne bileyim ya bugün sabah tekrar düşündüm acaba başka dr a daha görünsem mi diye bide dr saat 5 de muayenesine geliyor o zaman ararım bakalım dr a ulaşabilecekmiyimm

oh bee çok şükürr darısı benim başıma perşembe günü duyarım bende inşallah :18::18::18::18:

laa yemin ederim benim bu kociş zır deliii şimdi geldi eve ne yapıyorsun dedi hiç kızlara bakıyorum kamerde duymuş bebeişin kalp atışlarını dedim hadi diyo bizde gidelim şimdi arıyor merkezi randevu almak için bu adam deli yaa

ayy şükürler olsunnnnn allahımm mutluluğunu kat be kat arttırsın kucağına almayı nasip etsin inşalalhhh

nurcanımmm perşembe günü sende duyacaksın canım hem bide mutluluk gözyaşında olacakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…