Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hayatımda hıc amelıyat gecırmedım narkoz almadımoyuzden korkum dua edermısınız benım ıcınde

ederiz tabi canım dualarımız burdaki herkes için geçerli
bu ameliyatla bebişine daha çok yaklaşacağını düşün canım kötü şeyler getirme aklına
narkozu verdikten sonra 3 kadar saymadan direk uyuyorsun zaten uyanınca herşey bitmiş oluyor

ve her gün çok çalışıyorum yine kaldırcam bugun geceleri bile kaldırıyorum canım cıkana akadar ama hep ter atıyorum vücuduma defor harcıyorum enerji var benim yinede ama enerjimide harcıyorum çok yiyom bu aralar

galiba bende şifayı kapıyorum vücuduma mikrop giriyor galiba offf boğazımda kötü offf viral enfeksiyon salgını varmış bi topikte okudum

ye canım ye afiyet olsun bence enerjini başka türlüde atabilirsin mesela bebek özlemindesin yani bolca çalış canım :dance:

kızlar oku oku bitmedi....çok hızlı geçtim sayfaları....neşeniz bol olsun...
emerald ben de oldum laparoskopi. hiç korkma sakin ol .zaten sakinleştirici ilaç veriyolar
ağrılar öyle dayanılmayacak gibi değil. ağrıkesici alıyosun zaten..

kedersizim yaptığın örgülere hayran oldum..benim fot. makinem haftaya geliyo ben de eklicem resimleri.

ya ben bu avukattan korkuyorum...eyvahedigeldismile

saol canım eminim seninkiler kadar güzel değildir
korkma canım korkma bişey yapmıyor sadece dumbelleri kaldırıyor guclubacismile

offfff boğaz ağrısıne ne iyi gelirki çok ağrıyor bugun cumartesi bende evdeyim canım sıkılıyor msnye girmiyorum zaten iki kişi ekli

bende beta mikrobu vardı galiba o yükselmiş olabilir beta mikrobu boğazıma yine giriş yapmış olabilir offf bıktım şu beta mikrobundanda beta hastalığındanda yine boğaz kültürü alınır benden offf yaaaa

kızlar az yokum yemek yiyeceğiz ve dışarı çıkacağız kocişle görüşürüz öptüm by by opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…