hayatımda hıc amelıyat gecırmedım narkoz almadımoyuzden korkum dua edermısınız benım ıcınde
inş kolay gecer 1 gece mı tutuyorlar daha sonrasında nekedar yaıyorsun yaklasık[/QUOyani genelde 1 gece yatıyorsun valla ben yozgat ilçesindeyim eşim kayseri li dr umda kayseri de çok git-gel yaptım diyorum ya ameliyattan 1 gün sonra yollara düştüm yani evime geldim yatmak yok kız bol yürüyüş yapacaksın ya gaz veriliyor bolca ameliyat esnasında yürüyüş gerekiyor yani yatma hissi hissetmiyorsun bile sürekli ayakta kalmak ve yürümek isteğin olcak gaz sancısı için dr ekstra ağrı kesici ilaç veriyor dr korkma tekrar geçmiş olsun canım
ve her gün çok çalışıyorum yine kaldırcam bugun geceleri bile kaldırıyorum canım cıkana akadar ama hep ter atıyorum vücuduma defor harcıyorum enerji var benim yinede ama enerjimide harcıyorum çok yiyom bu aralar
ye canım ye afiyet olsun bence enerjini başka türlüde atabilirsin mesela bebek özlemindesin yani bolca çalış canım :dance:ve her gün çok çalışıyorum yine kaldırcam bugun geceleri bile kaldırıyorum canım cıkana akadar ama hep ter atıyorum vücuduma defor harcıyorum enerji var benim yinede ama enerjimide harcıyorum çok yiyom bu aralar
saol canım eminim seninkiler kadar güzel değildirkızlar oku oku bitmedi....çok hızlı geçtim sayfaları....neşeniz bol olsun...
emerald ben de oldum laparoskopi. hiç korkma sakin ol .zaten sakinleştirici ilaç veriyolar
ağrılar öyle dayanılmayacak gibi değil. ağrıkesici alıyosun zaten..
kedersizim yaptığın örgülere hayran oldum..benim fot. makinem haftaya geliyo ben de eklicem resimleri.
ya ben bu avukattan korkuyorum...eyvahedigeldismile
ye canım ye afiyet olsun bence enerjini başka türlüde atabilirsin mesela bebek özlemindesin yani bolca çalış canım :dance:
nie korkuyor bu benden ben öcü müyüm
offfff boğaz ağrısıne ne iyi gelirki çok ağrıyor bugun cumartesi bende evdeyim canım sıkılıyor msnye girmiyorum zaten iki kişi ekli
nasıl tuhaf ben normal yazıyorum dumbell kalkırıyorum bu tuhafmı boğazım ağrıyor budamı tuhaf
nasıl tuhaf ben normal yazıyorum dumbell kalkırıyorum bu tuhafmı boğazım ağrıyor budamı tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?