Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

senin avukatlık büronmu var yoksa resmi bir kuruma bağlımı çalışıyorsun

saolun cnlerııımmm çok teşekkür ederimmmm nevbahar eti_puf yormuyosunuz deme kendınızııı

canım benimki biraz kötü geçiyor... midemle sorunlarım daha devam ederken birde tsh hormonlarım yüksek çıktı sanırım bu hafta ilaç tedavisine başlıyacak doktorlar... anlayacağın hamilelikten bişey anlamadım...inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız ama sizin hamileliğiniz çok güzel geçsin ....

valla canım bu hafta belli olacak bakalım nasılım... inşallah hormon değerleri daha çok yükselmez....Rabbim sana çok güzel bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah...

ben de sana çok dua ediyorum canım....Rabbim burdaki tüm arkadaşlarıma en kısa zamanda nasip etsin...kimseyi benim kadar bekletmesin inşallah...

nevbahar yat gülüm yat kendine dikkat et yeter eti_puf um cnm bu gunlerde geçecekk bebeişini eline alınca hepsini unutacaksın inşallah sen demek kendıne ıyı bakmıyosun al sana o zmnn klava:klava:klava:klava:

kizlar ya kusura bakmayin bu kac gundur yogunum yalnizca bir size merhaba demek icingirip cikiyorum
kizlar esimin haftaya bazzi testleri var
bize dua edin dr demisti ki sinirdasiniz
dualariniza ihtiyacim var
insallah kizlar tersdurum yoktur
ne var ne yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…