Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

aman geçmişi okuyacam diye :bbo: :bbo::bbo: :bbo: bu hale geldim..o da kim öyle güçlü kuvvetli..anam..kocası korkar kaçar ondan..cılızsa birde...
kızlar eğer tefriciyeler tamamlanmassa sonra alırım kızmayın ne olur..

baharım nasılsın mide bulantıların başladımı..gerçi önce kasık ağrıları oluyor..karın ağrısı..sen nasılsın...

nevbahar ve bulut sizi tebrik ederim hamileliği yakalamışsınız.
neler yaptınız?ne zamandır istiyordunuz?sorun neydi?
bizim şiddetli morfoloji bozukluğu 2.5 yıldır uğraşıyoruz.olmıyoooo(

yoo canım niye kızlaımki bu içten gelen bişey zorla kimseye oku diyemeyizki hem istemeden okuyan bence okumasın kabul olmaz öyle

çorba yaptım mercimek çorbası içtim ve ben bayanım cho changgı oyuncu diye çok seviyorum çok güzel bi kız beni erkek sananlar olmuş erkek diyilim ve beta mikrobunu araştırdım googleden öyle öğrendim beta mikrobunun nelere yol açıcağını benim bürom var

ayyy bize gına geçirtti. yok canım neden kızalım her zaman dualarınızda olduğumuzu biliyoruzz senn ve bebişin iyi olun da tamamlanır Allahın izniyle

dalga geçmiyorumki kas yapan bayanlarda var vücutcu bayanlarda var bende onlar gibi istiyorum ondan dumbelleri kaldırorum gerçeğim ben ruh hastası diyilim

baharım nasılsın mide bulantıların başladımı..gerçi önce kasık ağrıları oluyor..karın ağrısı..sen nasılsın...

bulantı yok canım...kasık ağrıları var aynı dediğin gibi...

nevbahar ve bulut sizi tebrik ederim hamileliği yakalamışsınız.
neler yaptınız?ne zamandır istiyordunuz?sorun neydi?
bizim şiddetli morfoloji bozukluğu 2.5 yıldır uğraşıyoruz.olmıyoooo(

dile kolay canım 8 sene oldu....
ben tüp bebek yaptırdım burdaki arkadaşlarla dualara başladık
4444 salatı tefriciye okundu
1 hatim okuduk arkadaşlarımla
41 yasin okuduk
bi de tedaviyle beraber meryem suresine başladım her gün okuyorum

sorunum çikolata kisti canım...

apla hayırlısıyla bebişini sağlıklı sıhhatli al kucağına inşallah.

dalga geçmiyorumki kas yapan bayanlarda var vücutcu bayanlarda var bende onlar gibi istiyorum ondan dumbelleri kaldırorum gerçeğim ben ruh hastası diyilim

bak cho....boşver şu ağırlık işini...tedavine yönel zaten hamile kalınca ağırlık kaldıramican cicim....boşuna uğraşma... :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…