Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ablacım profilim var en üstte mouse üzerine getir sağ tuş yeni sekmede aç de ablacım aşama aşama gidelim hadii

kızlar ben çıkıyım daha fazla rezil olmadan yemeğimi yapıyım tozlarımı alıyım bariii anca bunlardan anlarım ben peehhhhh yuhh bana yaniii

sedef canım olmuyo ben beceremiyorum bu işleri devlet su işleri fırçalayın dişleriii

yaa fırçaluııyorum dişlerimi hiç bembeyaz olmuyor be ablacımmmm

kızlar ben çıkıyım daha fazla rezil olmadan yemeğimi yapıyım tozlarımı alıyım bariii anca bunlardan anlarım ben peehhhhh yuhh bana yaniii

aşk olsun ablacım kendine böyle şeyler söyleme lütfennnn

yaa fırçaluııyorum dişlerimi hiç bembeyaz olmuyor be ablacımmmm

aşk olsun ablacım kendine böyle şeyler söyleme lütfennnn

aman boşver sağlıklı olsun daa bembeyaz olmasın

öle ama canım yaa eşim 100 kere gösterdi kopyalamayı ama kafam almıyo her seferinde anladınmı diyo anladım diyorum ama bi mok anlamıyorumyazık zavallım bide bana araba kullanmayı öğretiyo düşünün artık ayy çok güldümm ama direksiyonda fena değilim yanii hele bayır yukarı istop ettirmeden kaldırabiliyorum arabayı nasıl oluyo ben de bilmiyorum ama oluyo işte

AA NE GÜZEL MAŞALLAHHH DEMEKKİ GÜZEL KULLANIYOSUN BENDE UNUTTUM SANIRIM KULLANMAYI ARABA OLMAYINCA YALNIZ BEN AYNALARDA VE SİNYALLERDE HİÇ İYİ DEĞİLİM

tamam canım sağol sabrın için

NE DEMEK CANIM

kızlar öpüyorum ikinizi de ben çıkıyorum inş. yarın görüşürüz allaha emanet olun

AA NE GÜZEL MAŞALLAHHH DEMEKKİ GÜZEL KULLANIYOSUN BENDE UNUTTUM SANIRIM KULLANMAYI ARABA OLMAYINCA YALNIZ BEN AYNALARDA VE SİNYALLERDE HİÇ İYİ DEĞİLİM

NE DEMEK CANIM

iyiym derken trafiğe çıkmadım zaten ehliyetim de yok bebek işi yüzünden masrafa girmek istemiyoruz arabamız var ama kapının önünde boşuna duruyo aylardır da çalışmıyoruz

çok istiyorum ehliyet alıp trafiğe çıkmak gerçi istanbul içinde kulanmakta çok zor ama başka türlü öğrenilmiyo

kızlar öpüyorum ikinizi de ben çıkıyorum inş. Yarın görüşürüz allaha emanet olun

tamam canım görüşürüz

iyiym derken trafiğe çıkmadım zaten ehliyetim de yok bebek işi yüzünden masrafa girmek istemiyoruz arabamız var ama kapının önünde boşuna duruyo aylardır da çalışmıyoruz

eee yakıtı idi onu idi bunu idi masraf

çok istiyorum ehliyet alıp trafiğe çıkmak gerçi istanbul içinde kulanmakta çok zor ama başka türlü öğrenilmiyo

valla istanbul trafiğinde kullanırsak heryerde kullanırız zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…