Adetin 3 günü yaptırdım hangisi yuksek ve ne yapmalıyım ?
dediğin gibi yaptım kaydettim ama olmadı neyse
önceki mesajımda izah ettiğim gibi benim bildiğim lh yüksek
yapılacak nedir bilemiyorum
allah allahh ozaman yapabileceğim bişey yok canımakşama eşin halleder
ablacım profilim var en üstte mouse üzerine getir sağ tuş yeni sekmede aç de ablacım aşama aşama gidelim hadii
sedef canım olmuyo ben beceremiyorum bu işleri devlet su işleri fırçalayın dişleriii
kızlar ben çıkıyım daha fazla rezil olmadan yemeğimi yapıyım tozlarımı alıyım bariii anca bunlardan anlarım ben peehhhhh yuhh bana yaniii
kızlar ben çıkıyım daha fazla rezil olmadan yemeğimi yapıyım tozlarımı alıyım bariii anca bunlardan anlarım ben peehhhhh yuhh bana yaniii
ne rezilliği canım sende sorun yok ozaman çizelge uygun formatta olmamış olabilir :26:
evet öle diyo zaten ama bence gene benden kaynaklanıyo gibi geliyo bana
yaa fırçaluııyorum dişlerimi hiç bembeyaz olmuyor be ablacımmmm
aşk olsun ablacım kendine böyle şeyler söyleme lütfennnn
neyse eşin baksın eğerki sorun varsa başka yaparız
aman boşver sağlıklı olsun daa bembeyaz olmasın
öle ama canım yaa eşim 100 kere gösterdi kopyalamayı ama kafam almıyo her seferinde anladınmı diyo anladım diyorum ama bi mok anlamıyorumyazık zavallım bide bana araba kullanmayı öğretiyo düşünün artık ayy çok güldümm ama direksiyonda fena değilim yanii hele bayır yukarı istop ettirmeden kaldırabiliyorum arabayı nasıl oluyo ben de bilmiyorum ama oluyo işte
tamam canım sağol sabrın için
AA NE GÜZEL MAŞALLAHHH DEMEKKİ GÜZEL KULLANIYOSUNBENDE UNUTTUM SANIRIM KULLANMAYI ARABA OLMAYINCA YALNIZ BEN AYNALARDA VE SİNYALLERDE HİÇ İYİ DEĞİLİM
NE DEMEK CANIM
kızlar öpüyorum ikinizi de ben çıkıyorum inş. Yarın görüşürüz allaha emanet olun
iyiym derken trafiğe çıkmadım zaten ehliyetim de yok bebek işi yüzünden masrafa girmek istemiyoruz arabamız var ama kapının önünde boşuna duruyo aylardır da çalışmıyoruz
çok istiyorum ehliyet alıp trafiğe çıkmak gerçi istanbul içinde kulanmakta çok zor ama başka türlü öğrenilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?