Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nurcikkk bak büyük beden burada var ve mağazası aydında var modellere mağazadan bakarsın hemde uygun çok pahalı değil

Zenbi | Beden Özgürlüğü
burdaki mağazada hep spor tarzı var canım düğünlü değilki yinede sağol kuşum
eşim geldikten sonra tekrra çarşıya çıktık aha şimdi geldim oturdum tamı tamına 3 saat gezdik ama yok bulamaıdm maalesef beğendiklerim askıda çok güzel duruyordu ama giydiğimde hiçte askıdaki gibi değil popo arkada göbek önde gidiyor nasıl güzel dursunkissz ssz
facede bir arkadaş var( sadecebüyükbeden)geniş geniş elbiseler satıyor tam bana göre demin özlede konuştuk benim için firmalarına deposuna bakacakmış beğendiğim bişey olursa ondan alacam hem kapıda ödeme şeklide var inşallah hepsi br güzel döllenip bebiş olurlar ..kaç yumurtası toplandı acaba

nurcan bence hiç hoş değil kemeri filan çok kaba duruyor
şifayada sormadım kaç yumurta çıkmış diye zaten tek embriyo transfer edecekleri için sorun değil
bu arada senin embriyolar ne oldu 29 yumurtadan geriye kalanları ne yaptınız dondurttunuzmu

yok bunlar eski modelleri zaten
benim için yarın ekliycekmiş ..anlattım biraz nasıl bişeyler aradığımı ona göre bakacak

benim geride kalan 10 bebeğim var şuan dondurulmuş

kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar bugünüde hayırlısı ile bitirdik

nurcik yeni eklenecek modelleri gösterirsin bakarız canım bozma moralini

haydi nurcik ayşe iyi akşamlar size

KIZLAR MERHBA NASILSINIZ KONTROLDEN GELDİK ÇOK YORGUNUMMM
şifayı merak ettimmmmm ne oldu embiryolardan haber varmı

selam can arkadaşlarım eve akşam geldik hastanede işimiz öğleden sonra bitti valla korktuğum gibi olmadı gatet rahat atlattım yumoş toplama işlemmi iyiyim hamdolsun sadece yorgunum hepinizden ALLAH razı olsun papatyam sağolsun sıcak bilgiler vermiş fazla merakta kalmamışsınız sadece ve sadece bol dualarınıza ihtiyacım var çok öpüyorum inş merkezden güzel hbaeer geldiğinde damlarım aranıza

hayırlı olsun canım müjdeli haberini bekliyoruz tez zamanda inşallahhhhhhhhhhhhhhh

hayırlı olsun canım inşallahh bebişiniz sıkı sıkı tutunacak inşallah tez zamnda hayırlı haberlerini verirsin şifacım bak ne güzel hiç korktuğun gibi de olmamış maşallahhh inşallah hep böyle gidecek inşallahhh

cnm benimmmm inşallah çok iyi kalitede yumoşların olurrrr ayyy hadii daha haber gelmedimii

bu arada günaydın hatunlarrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…