burdaki mağazada hep spor tarzı var canım düğünlü değilkinurcikkk bak büyük beden burada var ve mağazası aydında var modellere mağazadan bakarsın hemde uygun çok pahalı değil
Zenbi | Beden Özgürlüğü
inşallah hepsi br güzel döllenip bebiş olurlar ..kaç yumurtası toplandı acabamerhaba arkadaşlar
şifayla konuştum hastaneden çıkmış işlemi sıkıntısız geçmiş iyim dedi heyecanlıydıda
inşallah kaliteli sağlıklı embriyoları gelişir sıkıntısız bir transfer gerçekleşir
nurcan bence hiç hoş değil kemeri filan çok kaba duruyor
şifayada sormadım kaç yumurta çıkmış diye zaten tek embriyo transfer edecekleri için sorun değil
bu arada senin embriyolar ne oldu 29 yumurtadan geriye kalanları ne yaptınız dondurttunuzmu
selam can arkadaşlarım eve akşam geldikhastanede işimiz öğleden sonra bitti valla korktuğum gibi olmadı gatet rahat atlattım yumoş toplama işlemmi iyiyim hamdolsun sadece yorgunum hepinizden ALLAH razı olsun papatyam sağolsun sıcak bilgiler vermiş fazla merakta kalmamışsınız sadece ve sadece bol dualarınıza ihtiyacım var çok öpüyorum inş merkezden güzel hbaeer geldiğinde damlarım aranıza
selam can arkadaşlarım eve akşam geldikhastanede işimiz öğleden sonra bitti valla korktuğum gibi olmadı gatet rahat atlattım yumoş toplama işlemmi iyiyim hamdolsun sadece yorgunum hepinizden ALLAH razı olsun papatyam sağolsun sıcak bilgiler vermiş fazla merakta kalmamışsınız sadece ve sadece bol dualarınıza ihtiyacım var çok öpüyorum inş merkezden güzel hbaeer geldiğinde damlarım aranıza
günaydın kızlar
günaydınnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?