- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kelebekli daha güzel bence seyhan
yok sevdamız ateş olan daha güzel ablacımm
sevdamız ateş zaten deeeama tam günü göstermiyo o yüzden ben hergün kaç günlük evli olduğu görmek istiyorum
sevdamız ateş zaten deeeama tam günü göstermiyo o yüzden ben hergün kaç günlük evli olduğu görmek istiyorum
ayy inş. beceririm pek sanmıyorum ama deniyim bi
ayy yapamadım yaaa
Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
Ben 3 asılama 1 tüp bebekten deneyen ve negatifle sonuçlananlardanım sebep yok bızde ara verdık tedavıye çunku şark hızmetındeyım ama dun bı kan testı yapayım dedım ve 20 gun sonra hormaon sonuçları geldı fsh:9.62
lh:23.22 prolaktın :19.76 tsh :4.565 3 dr gıttım bırısı sen hamıle kalamzsın dedı 2 dr da o kadar kotu değil dedi hayıt suyu kullanıyorum gerçekten kötumu sonuçlar ? BU ARADA MERYEM SURESI OKUYORUM 41 GUN İNŞALLAH FAYDASI OLUR BIDE ŞU SONUÇLAR NASIL
akşama eşim gelsin ona yaptırırım gene kızacak bana hala beceremiyosun diye
pes etmek yokkk
hep beraberrr yapacaz hadi bakalımmmm eller havayaaa
pes etmek yokkk
hep beraberrr yapacaz hadi bakalımmmm eller havayaaa
TAMAM BUNU PROFİLİNDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE KOPYALA
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/4;10769;95/st/20081102/e/SEVDAMIZ+ATES../k/2f2a/event.png
yapamıyorumm ne kadar salağım ben yaaa daha bi kopyalamayı beceremiyorummm
mogan bir soru daha sorucam bu tahlili ne zaman yaptırdın ? yani adetli ikenmi yoksa daha sonralarımı? eğerki sonlara doğru yani yumurtlama evresinde yaptırdıysan zaten yüksek çıkar ama adetli ikense normalden yüksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?